Foto: Mediaspeed
Robert Celec, direktor Raziskovalno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan, se je odzval na včerajšnje hišne preiskave na svojem domu in v Dvorcu Rakičan.

Kot smo poročali včeraj, so na sedežu Raziskovalno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan in na domu direktorja raziskovalno izobraževalnega središča Roberta Celeca v Černelavcih potekale hišne preiskave.

Policijska uprava Murska Sobota je za Sobotainfo potrdila, da v Raziskovalno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan preiskujejo nezakonito poslovanje oziroma gospodarsko kriminaliteto.

»Na vprašanja, ki se nanašajo na konkretne ali določljive fizične osebe, vam zaradi varstva osebnih podatkov ne moremo dati odgovora.

Potrdimo lahko le, da kriminalisti in policisti Policijskih uprav Murska Sobota in Maribor izvajajo operativne aktivnosti, po odredbi Okrožnega sodišča v Murski Soboti, v zvezi kaznivih dejanj gospodarske kriminalitete,« je pojasnil Dejan Bagari, vodja operativno komunikacijskega centra na Policijski upravi Murska Sobota.

Na hišne preiskave se je sedaj odzval tudi Robert Celec

Za podrobnejše informacije o hišnih preiskavah smo se že včeraj obrnili na Roberta Celeca, direktorja omenjenega javnega zavoda, danes pa smo pojasnila z njegove strani tudi prejeli.

Kot je pojasnil, so imeli zaradi epidemije covid-19 v omenjenem javnem zavodu velik izpad prihodkov: »Edina rešitev, ki smo jo imeli za zagotovitev stabilnega poslovanja, je bila možnost koriščenja turističnih bonov v dvorcu Rakičan

»Vsi, ki delujemo na področju turizma, smo si prizadevali za pridobitev čim več gostov. Tako so potekale različne akcije po celi Sloveniji, med drugim tudi pri nas v Dvorcu Rakičan,« je pojasnil.

»Sam se na račun turističnih bonov nisem okoristil in to se mi v preiskavi niti ne očita«

»Če je gost za nastanitev pri nas plačal s turističnim bonom, je bil deležen naše akcije 'bon za bon'. Ista akcija je veljala tudi za gotovinsko plačilo. Čisto vsi so možnost za storitev, ki so jo plačali, lahko tudi koristili,« je povedal.

Kot je pojasnil, je kot direktor javnega zavoda, v katerega nadaljnji razvoj in delovanje je vložil zadnjih deset let svojega življenja, se je trudil za dobro javnega zavoda, saj so bila od stabilnih prihodkov med covid-19 krizo odvisna tudi delovna mesta zaposlenih.

»Sam se na račun turističnih bonov nisem okoristil in to se mi v preiskavi niti ne očita,« je dodal.

Prijava naj bi bila podana s strani člana sveta zavoda?

V nadaljevanju je povedal, da je deloval v dobro javnega zavoda Raziskovalno izobraževalnega Dvorca Rakičan, zato je v aktualni preiskavi, ki poteka po odredbi Okrožnega sodišča v Murski Soboti sodeloval in bo tudi v prihodnje sodeloval v najvišji možni meri.

»Preiskava, ki poteka, je konstrukt, sestavljen iz osebnih in političnih vzvodov, usmerjen proti meni osebno,« je povedal.

Po navedbah Celeca je bila ovadba podana s strani Silva Jakoba, člana Slovenske demokratske stranke: »Prijava je bila podana s strani Silva Jakoba, ki vodi proti meni osebno vojno, pri čemer ne izbira sredstev

Celec dodaja, da v obračunavanju ne misli sodelovati: »Sam ne mislim sodelovati v tovrstnem obračunavanju iz osebnih in političnih razlogov, ki bi lahko na kakršen koli način oviralo aktualno preiskavo.«

»V lanskem letu se mi je očitalo preveč izplačan covid dodatek, kar se je pravnomočno izkazalo za neresnično, verjamem, da bom tudi v tem primeru dokazal pravilnost poslovanja,« je dejal. 

Na očitke se je odzval tudi Jakob

Za odziv na očitke smo se obrnili tudi Silva Jakoba, njegov zapis v nadaljevanju objavljamo v celoti.

»Kot član sveta javnega zavoda RIS Dvorec Rakičan sem zavezan k spoštovanju osnovnih aktov zavoda. Skladno s Statutom javnega zavoda RIS Dvorec Rakičan je svet zavoda eden izmed treh organov zavoda, ki, v skladu s 26. členom Statuta, med drugim tudi nadzira zakonitost dela in poslovanje javnega zavoda. Za svoje delo svet zavoda odgovarja ustanovitelju, ki je Mestna občina Murska Sobota.

Med svojim delom smo bili v preteklem letu s strani občinske uprave ustanovitelja Mestne občine Murska Sobota pozvani, da obravnavamo morebitno nezakonitost odpovedi delovnega razmerja eni izmed bivših zaposlenih v zavodu. Verjetno je bilo to povod drugim, da so do nas pričele prihajati razne informacije.

Ker so te prejete informacije kazale na morebitne sume kaznivih dejanj, sem v svojem imenu, kot član sveta zavoda, katerega sestavljamo še Matjaž Durič, Nives Cajnko, Suzana Počič in predsednik Jožef Varga, sume naznanil policiji. Da so bili sumi upravičeni, je pokazala včerajšnja preiskava.

Kot član sveta zavoda sem vedno do sedaj in bom tudi v bodoče delal v interesu zavoda in zakonitosti njegovega poslovanja. Ne glede na to, kdo je direktor javnega zavoda RIS Dvorec Rakičan, ali bo to šele postal v prihodnosti.

Spoštujem delo vseh, ne glede na njihovo svetovnonazorsko ali drugačno usmerjenost.«

Občina s preiskavo ni bila seznanjena

Za odziv na preiskavo smo se včeraj obrnili tudi na ustanoviteljico javnega zavoda Mestno občino Murska Sobota, kjer so nam pojasnili, da s preiskavo niso bili predhodno seznanjeni.

»V javnem zavodu RIS Dvorec Rakičan poteka izredna notranja revizija poslovanja, vendar do končanega postopka o ugotovitvah revizije ne moremo govoriti,« je pojasnila Vida Lukač, vodja kabineta župana na Mestni občini Murska Sobota.

Komentarji (96)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Papaštrumpf (nepreverjen)

SDS mafija

GostKM (nepreverjen)

Še enkrat pokazali svojo veličino, če nisi z nami si proti nam.

In reply to by Papaštrumpf (nepreverjen)

pametni (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Gospod Celec
Jebejo vas ker ste volili SDS
Volii bi levake
pa bi lahko kradli in celo ubijali vse povprek
Tak vas bodo pa še jebali naprej

In reply to by GostKM (nepreverjen)

- (nepreverjen)

pa mi levaki ne ubijamo vse povprek
Ampak strogo načrtno
Tako kot po vojni
ko smo pobili na stotisoče Slovencev, Hrvatov, Srbov Črnogorcev, Albancev, Bolgarov, Belorusov,in še veliko nedelžnih neoboroženih ljudi po konci vojne 1945

In reply to by pametni (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ne zdi semi primerno da nisi imenoval tudi Romov
partizani so pobili veliko Romov med drugo svetovno vojno
predvsem otrok in žensk in starcev

In reply to by - (nepreverjen)

stari cigo (nepreverjen)

da jim jebem mater partizansko

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Človek je pravilno volil. Vedel je, kdo zna dobro krasti in ohranjati domobranstvo, nacizem in fašizem!

In reply to by pametni (nepreverjen)

FrancekPotreben (nepreverjen)

OVCE KA VRVLETE KA JE POLITIKA KRIVA ZA TO KA SE ZEMLA OKOLI VRTI? tak ste naivni ka vidite k je clovik v marmeladi mel prste pa te krivili politiko in vse za to ka so se vasi “idoli” okoristili… zalostno je gledati k iz vsake lopovscine naredite “konstrukt” politike…. se pravi ce je sd nesmi prijaviti sd clana ka kradne???? tak dalec smo prisli kk druzba??? se pravi ge francka nesmin lujzeka prijaviti ker sva v isti partiji? moren kcoj gledati????

In reply to by Papaštrumpf (nepreverjen)

FrancekPotreben (nepreverjen)

VSI NA DOBU SO SE IZREKLI ZA “neduzne” SAMO TELKO

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

FrancekPotreben (nepreverjen)

Celec prevec dobro znam delo policije…. ce bi ti bil KVAZI NEDUZEN te nikoli nebi taksne racije naredili… morejo in so mogli biti BREMENILNI DOKAZI… in NE KRIVI POLITIKE KER SI MEL PRSTE V MARMELADI… Lopov ostane lopov tudi ce si SRAJCO OBLECE

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Nedolžni so lahko le člani SDS. Ostali nimajo takih privilegij.

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

FrancekPotreben (nepreverjen)

mislis SD mafija z marmeladnimi prsti

In reply to by Papaštrumpf (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Še en S je treba dodati!

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

FrancekPotreben (nepreverjen)

ssd?

In reply to by . (nepreverjen)

23 (nepreverjen)

Ne zveni slabo.

In reply to by FrancekPotreben (nepreverjen)

n8 (nepreverjen)

Najhujša, vedno nedolžna mafija! Za njih je vse konstrukt in za vse kar kriminalnega storijo, je kriva globoka Država!

In reply to by Papaštrumpf (nepreverjen)

Beast (nepreverjen)

Tej Jakobi so že fse zapravili.

In reply to by Papaštrumpf (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Tomi Jaakobu te tudi enkrat odklenkalo.koja pokvarjenost

In reply to by Papaštrumpf (nepreverjen)

sdfsdf (nepreverjen)

lopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pomurc (nepreverjen)

Janšist bi rad potunkal bivšega janšista, ki je barve spremenil :)

.... ..... (nepreverjen)

Pokvarjenci brez primere.

In reply to by pomurc (nepreverjen)

1111122 (nepreverjen)

Njim je vedno konstrukt in maščevanje .Neka že je narobe vrag je ge so pejnezi in ti ne da miru ka ne bi kaj prisvojil .

tipkovnica (nepreverjen)

Že je bil čas. Že bi ga davno morali zamenjati.

sdapo3 (nepreverjen)

edini sposoben direktor javnega zavoda, ki je dejansko iz rakičanskega gradu nekaj naredil.
poglej direktorje mikk, zkšt .. še v preplačanem expanu noben ni hotel vzeti gostilne v najem ker je vodstvo tako kot je

In reply to by tipkovnica (nepreverjen)

tipkovnica (nepreverjen)

Nekaj je naredil, ampak poleg toga je še sebi več naredil.

In reply to by sdapo3 (nepreverjen)

Vrag (nepreverjen)

Vsak ma priliko priti na njegov položaj, če de prousti se poteguvle za njega ka ovi "nedužni" člani v kere se nišče ne spotika pa isto ali uše delajo ne do zasedli mesta, ker mislijo ka lejko delajo 100 funkcij pa jim v 101. celeci pejneze odžirajo.

In reply to by tipkovnica (nepreverjen)

vfds (nepreverjen)

primerajs pa dzaboke pa oreje

In reply to by sdapo3 (nepreverjen)

sdapo3 (nepreverjen)

primerjam zavod ki je iz nekaj zaposlenih zrastel na 50 zaposlenih katerim plače skozi projekte plačuje evropska unija.
in po drugi strani zavode ki se šlepajo na občinski (NAŠ!) denar in komaj vzdržujejo sami sebe ,, ne pa da bi vlagali v razvoj in obnovitve

In reply to by vfds (nepreverjen)

vfds (nepreverjen)

Ne pravin, ka je Celec nej uspesno opravljo svojo funkcijo, ker niti neman vpogleda v to niti zanimanja. Pravin pa ka primerjeta recimo MIKK pa Rakican Grad ze v osnovni neje smiselno. MIKK je nej tan ka de delo profit...MIKKova naloga je vlagati sredstva v kulturo in izobrazbo mladih in malo manj mladih. Tak kak je nej naloga vojske, ka de delala profit. Razmis?

In reply to by sdapo3 (nepreverjen)

vrag od vraga (nepreverjen)

Projekte plačuje Evropska unija. Njeno blagajno pa polnijo marsovci. Kam le razmišljaš? To je vse naš denar. Oni v dvorcu in oni na občini so plačani z denarjem, ki smo ga mi vplačali v proračun. Kakor pa praviš se šlepajo oboji, lepe plače malo ali nič delo in čas gre, samo prave barvne moraš biti da prideš do korita. Prijava 15 sodelavk pa je izmišljena, ker jih je verjetno kakšen član SDS nagovoril? Pa policija mu je očitno povedala kdo je prijavitelj sumov kaznivih dejanj. Tako se to dela strokovno in učinkovito.

In reply to by sdapo3 (nepreverjen)

blablabla..... (nepreverjen)

Nekaj je naredila, ja. Ampak na kakšen način? Ni vse zlato kar se sveti.

In reply to by sdapo3 (nepreverjen)

blablabla..... (nepreverjen)

*naredil

In reply to by blablabla..... (nepreverjen)

2g (nepreverjen)

Ko na vrata potrka policija, se tudi zlato "neha svetiti...

In reply to by blablabla..... (nepreverjen)

4r (nepreverjen)

Naredil je iz dreka puter, hvaležnosti pa nobene! Oh, ta narod.

In reply to by sdapo3 (nepreverjen)

tipkovnica (nepreverjen)

Že je bil čas. Že bi ga davno morali zamenjati.

0066t (nepreverjen)

Konstrukt gor ali dol, ce si cisto in posteno posloval z denarjem, ki ni tvoj, nimas kaj skrivati.

kisilak (nepreverjen)

»Preiskava, ki poteka, je konstrukt, v katerega ne verjamem, prav tako tudi obravnavani ne" !?

In reply to by 0066t (nepreverjen)

TNT (nepreverjen)

Vüpan ka zaradi njogovih koruptivnih vez in poznanstva resnica nede ostala prikrita. Kriminalnih dejanj, ki jih je zagrešil je toliko, da bi moral sedeti za 15 let. Od spolnega nadlegovanja, do mobinga, ponarejanja listin(pogodb, izjav, računovodskih izkazov..), izogibanja plačilu davkov(neizdajanje računov za hleve v konjeniškem društrvu), korupcija, kraja denarja preko dobaviteljkv s fiktivnimi računi in s tem izčrpavanje zavoda. Slednje se vidi iz stalne potrebe po dodatnem zadolževanju.

Vrag (nepreverjen)

Ge si bil če vse tou znaš in nejsi ti Pele toga prijavil? Ti neje več davo fkraj vekšoga falata pogače?

In reply to by TNT (nepreverjen)

Soboza515 (nepreverjen)

V zapor

NN (nepreverjen)

In te boš ti srečen??

In reply to by Soboza515 (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Kaj? Na prisilno delo!

In reply to by Soboza515 (nepreverjen)

451 (nepreverjen)

Človek je nedolžen kot nevesta, vi pa mu grozite kar z zaporom? Ja kaj se pa to pravi! Le kam vse to vodi?

In reply to by Soboza515 (nepreverjen)

Kuli (nepreverjen)

Ka me briga Celec. Nej mi pa seeno, ka po državi harajo, lomastijo, divjajo in pustošijo tujerodni podivjani necivilizirani tretjesvetniki iz islamskih držav in podsaharske Afrike. Ob njih pa "otroci Skenderbega".

. (nepreverjen)

Vsi našteti so boljši od SDSovcev!

In reply to by Kuli (nepreverjen)

kimi0 (nepreverjen)

Meni osebno si dal keš in podpijso san ka san spal tan. Pač fala ti

Ms123 (nepreverjen)

No ce mas jajca pa se predstavi Ime in Priimek.Samo znas ka si tudik tij napravo prekrsek.

In reply to by kimi0 (nepreverjen)

326 (nepreverjen)

Kimi ti si tele!

kimi0 (nepreverjen)

Če de policija prišla poven resnico in tudi je resnica.Tebi ge osebne podatke neman kaj davate

In reply to by 326 (nepreverjen)

NN (nepreverjen)

Če bi naša policija,kriminalisti pa sodstvo delali po zakoni bi moglip nogometne stadione preurediti v zapore...

Srmacek (nepreverjen)

Da san presto ka Jakob dau prijavo san se posro od smeja

Gost090 (nepreverjen)

Je takoj vse jasno😂

In reply to by Srmacek (nepreverjen)

Nepreverjeni (nepreverjen)

Nadutost ni lepa čednost.

Dvor (nepreverjen)

V parki ge more trava biti vedno pokošena.. če se to smatra kak park.. oni piščavlejo metersko pa še višjo travo ka te konjan polagajo.. duplini vsi po vrsti.. vej pa njive so za te stvarij.. v sakšon parki se more traktor za kositi voziti saki den po travi ka te tau ma nekšo sliko in zgled..

čarni vrag (nepreverjen)

Seno na njivi raste. Ne sili se, če nemaš pojma.

In reply to by Dvor (nepreverjen)

Pismo (nepreverjen)

Očitno je tej Jakob fejst vpliven, ka je uspel brez dokazov dvigniti Policijo da gre na takšen način preiskovat nadpoštenega državljana, lejko bi celo povedali samaritana, ki dela zgolj in izključno za dobro drugih.

kratula (nepreverjen)

če si član partije ki obvladuje policijo ni tako teško

In reply to by Pismo (nepreverjen)

3a (nepreverjen)

Kje pa ima ta partija sedež? Pa ja ne morda na Trstenjakovi? Tam je kar nekaj znanih partijcev!

In reply to by kratula (nepreverjen)

Vrag (nepreverjen)

Pa njegovi soglasni so vsi dobro povezani s družinskimi člani s policijo in novinarji..lekar bi radi njegov položaj..toga še nemajo

In reply to by kratula (nepreverjen)

Gost0011 (nepreverjen)

Kak pa celec zna što ga je prijavo? Potem takem uhajajo informacije iz policijskih vrst

In reply to by Pismo (nepreverjen)

Gost0011 (nepreverjen)

Prekmurski jani moderndorfer.....v keri stranki še celec nej bil?

Pismo (nepreverjen)

"...mi smo podali prijavo ..." pravi Jakob. Torej je prijavo dal Svet zavoda in ne Jakob sam. Je pa zanimiva sestava Sveta zavoda RIS Rakičan: Jožef Varga - predsednik, Nives Cajnko, Matjaž Durič in Silvo Jakob. Torej člani prihajajo iz leve in desne politične strani, večina celo iz leve. Torej ne gre za politiko, če so člani skupaj podali prijavo. Jakob bi moral biti velki majster ka bi prepričo ostale člane z levega pola ka podajo prijavo brez močnih argumentov.

23 (nepreverjen)

Vrč tako dolgo plava po vodi, dokler se ne razbije.

In reply to by Pismo (nepreverjen)

Slavist (nepreverjen)

Hodi po vodo....

In reply to by 23 (nepreverjen)

Slavist (nepreverjen)

Hodi po vodo....

In reply to by 23 (nepreverjen)

Statistik (nepreverjen)

Celec dodaja, da v obračunavanju ne misli sodelovati. Je pa takoj s prston pokazal na nekoga... Celec ti si tele.

Blic (nepreverjen)

PONOVITVENA NEVARNOST....KJE JE TOŽILSTVO....

treskavica (nepreverjen)

Robi... lekar si Silvoji premalo fkraj davo, zdaj pa je čemeren pa te tožari....

BING0 (nepreverjen)

Tocno to.Pa ceravno je sodec po erarju pokasiral ze 100 tisoc evrov javnega denarja na svojo firmo

In reply to by treskavica (nepreverjen)

Bbb71 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

NE DAJ SE CELEC. MI PRAVU RAKIČANCI SMO S TEBOJ! OGROMNO SI NAREDIL ZA RIS.

Dvor (nepreverjen)

Penzionisti doma gobelijne šijvlite naj ka odite šušmarit v RIS

E, Celec (nepreverjen)

Ni pomembno, kdo je dal prijavo !Če si nedolžen in ni nikakršnih dokazov o kaznivih dejanjih,
zanje pač ne boš odgovarjal. Če si kriv, je pa nujno, da se ti stopi na prste in reče STOP. Kar
mene bolj skrbi je to, da si najbrž marsikaj naredil po svoje in v lastno korist, za kar pa te bodo
organi pregona in sodstvo, proglasili za nedolžnega, kar je že veko večna in stalna praksa v
Sloveniji, kjer imajo prvo in zadnjo besedo vsemogočni rdeči bogovi. Načelo njihovega delo-
vanja je bilo vseskozi in ostalo vse do danes; Vsi za enega - eden za vse.
Potem pa vse tiho je bilo ...

kukulelemaminotele (nepreverjen)

Ka celec je ponovno kao rdeci? lol

In reply to by E, Celec (nepreverjen)

Papek (nepreverjen)

Jakob de s prston kazo na Celeca? Pred svojin pa Štunfovin pragon naj pomete pa Štunfi rit zbrijše. Dobro je placani za tou.

SS38 (nepreverjen)

Ce ga bremenijo samo glede turisticnih bonov se bo itak zmazal. Delala sem tam in vem kako stvari potekajo. Ze takrat se je muckalo. Da o podvigih s studentkami in zaposlenimi ne govorim. Ostajanje pozno v noc in povabila v sobe. Ze podnevi se je dogajalo v pisarni z zaposlenimi.. A. Bagari pa mu je redno rihtala sveze meso v zameno za denarne nagrade

! (nepreverjen)

Žalostno; ampak resnično! Bravooo

In reply to by SS38 (nepreverjen)

Grrr (nepreverjen)

Celec je že pred leti izigral svojega delodajalca Marko R. ter potegnil svoje! V Ris da ne govorimo o aroganci ter mobingu! Kdo ga še sploh potrdi na to funkcijo?? Vse kar se dela gre iz proračuna MO MS! Vsi se žalijo nad njim ..te pa... spet on! Spet ga potrdijo.. očitno ima nekdo korist!; pa dajmo da se temu naredi enkrat konec! Vsak kateri dobi denar iz proracuna ali eu sredstev je lahko pameten...spravi ga takrat ko tega ni!!!
Te pa še svojo partnerko na občino potisniti ; da bomo ja vse veze imeli!! Joj Joj.....

kdkdopw (nepreverjen)

To pa ni res. Obcina oz zavod iz trznih dejavnosti financira zgolj 15% investicij iz projektov
Ostalo plača EU

In reply to by Grrr (nepreverjen)

Poštenjak3 (nepreverjen)

Vsi zaposleni se zgrazajo nad njim.. nad njegovim dretjem in zajebavanjem! Nobeden si ne upa nic povedati ker sluzba je sluzba! Takoj ga odstraniti s funkcije pa naj on hrani živali 1 mesec pa bomo vidli če je sposoben!! Vemo pa da.....
Kdo ga je le potrdil za to mesto.....???

.. (nepreverjen)

Političari so mu dali svoj peskovnik, da ne hodi v njihovega.

In reply to by Poštenjak3 (nepreverjen)

pinokio (nepreverjen)

Celec !!! ŠE MILOŠEVIČA SEBO VZEMI!!

Sobočaka (nepreverjen)

Kdor visoko leta nizko pade.

.... ..... (nepreverjen)

Zagotovo nizko pade, ampak mačka vedno pristane na nogah!

In reply to by Sobočaka (nepreverjen)

Miki Mali (nepreverjen)

Konstrukt???? celo Prekmurje ve kje su se menjavali boni za keš.
In zdaj vsi presenečeni in konstrukt!

23 (nepreverjen)

Janez je bil deležen že toliko "konstruktov", da je težko vse prešteti!

Beast (nepreverjen)

Tej Jakobi so že fse zapravili.

Z ovega brega (nepreverjen)

Vepa ka teko zajebovlete totega bogega človeka? Vutro je nedela,
bor te ga pri miri pűste.

cunea (nepreverjen)

v keron časovnon pasi si tij, ka je tebi vütro nedela.

In reply to by Z ovega brega (nepreverjen)

janez janez (nepreverjen)

Aj, kak ga sploj lejko preiskavlejo,
vej je pa nedužen, kak gnes vgojdno rojeno dete!!

Z ovega brega (nepreverjen)

Vidin, ka zaj že mene zajebovlete. Če je gnes sobota, je ne mogoče vutro nedela?

.. (nepreverjen)

V teh raznih svetih se veliko ljudi napaja.

.. (nepreverjen)

Dali so mu graščino in je mir, pa se v tuje posle be vtikuje. Vsepovsod se mahinira, eni bole skrijejo drugi manj. Zato pa je vse v kurcu in vse dražje. Ker na koncu pa mi najebemo. Bobinac bo tudi zajebo slovenski šport in skupaj z ekipi uničo kot kitajski gorenje. Vedno ga še dale angažirajo, ker zna kak treba. Bo pa spet država več financirala, ne bo han s svojega polnega žepa, mi bomo pa spet vse plačali in najebali. Vrag more zejti to požrtijo čimprej.

Golobov golob (nepreverjen)

Se pravi, ka je "graščak" Golobov golob. Te pa nej čűdo, ka ......

Ruby123459876 (nepreverjen)

Vej se zna .Pol Pušče je blo na dopusti v dvorci......za 30% cene vrednosti bona so ti v gotovini dali....pa ob noči čarovnic,ki je veki dogodek in vreji spelan gre tudi vse mimo razpisov glede stojnic....pa o odnosu g.Celeca do zaposlenih nebi besed zgubljali,saj jih ima kot hlapce.Tak da je čas da se malo pomete vse skup pa nej pod tepih.Ko smo 1x sodelovali pri projektu čarovnic je g.Celec se do našib zaposlenih obnašal ne le pokroviteljsko še drl se je na njih zato smo nemudoma odšli od tam.Ja mogoče je res uspešen direktor vendar ima kar nekaj masla na glavi....aja pa še plačilo romom po 50 € za glasove na volitvah....pa lp

Bralka (nepreverjen)

Bogme,obnašanja do svojih zaposlenih nema.

In reply to by Ruby123459876 (nepreverjen)

Sem Pozabo (nepreverjen)

Of Lanščak - bivši zavarovalničar, je za volitve + referendum tüj doubo
fkraj sfoj falat pogače, ka je cejlo Puščo angažero, pa jin vűja natupo, kak se
more kroužiti. Obstaja fizični + video posnetek izpred Zvezdinih kostanjof.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice