Spletni medij Sobotainfo.com je največji pomurski spletni medij, ki deluje že od leta 2001. Po podatkih Slovenske oglaševalske zbornice je spletni medij Sobotainfo.com največji regionalni spletni medij v Sloveniji ter se uvršča med 40 najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji.

Doseg in branost

Povprečni dnevni doseg spletnega medija Sobotainfo.com znaša več kot 45.000 bralcev, mesečni doseg pa znaša več kot 220.000 bralcev in že od samega pričetka izdajanja spletnega medija beleži letno rast.

Načini oglaševanja

Nudimo vam več vrst oglaševanja na spletu. Med najpogostejše načine oglaševanja sodijo oglasne pasice, ki so lahko različnih dimenzij, so animirane ter se prikazujejo na celotni spletni strani ali le na določenih straneh (dogodki, novice, ponudba malic...). Oglasno pasico lahko naročnik pripravi sam ali pa za pripravo poskrbimo mi.

Med najbolj učinkovite načine oglaševanja na spletu sodijo oglasni prispevki, v katerih lahko podrobneje ter na zanimiv način predstavimo vaše podjetje ali dejavnost, napovemo dogodek in drugo.

Strankam omogočamo tudi oglaševanje na Facebook strani Sobotainfo.com, ki ima več kot 20.000 sledilcev z visoko stopnjo interakcije, njihovo število pa se iz dneva v dan povečuje. V sklopu oglaševanja na Facebook strani Sobotainfo.com lahko napovemo vaš dogodek, predstavimo vaš izdelek ali dejavnost, izvedemo nagradno igro ter na tak način poskrbimo za učinkovito in merljivo promocijo vašega podjetja.

Merljivost učinkovitosti

Oglaševanje na spletu omogoča podrobno merljivost učinkovitosti oglaševalskih akcij, saj lahko za vsako oglasno kampanjo ob vsakem trenutku vidimo točno število prikazov ter posameznih klikov na oglas. Naročnikom na njihovo željo te podatke posredujemo po končani oglaševalski akciji ali med tekom.

Cenik oglaševanja

Prenesite PDF datoteko