Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč. Pri tem so se štiri končale z lažjimi telesnimi poškodbami v ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in dve kršitvi javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v parkomat. V Domajincih so neznanci namerno poškodovali osebni avtomobil. Soboški policisti so obravnavali tatvino obeh registrskih tablic MB SB-785.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

Vedno več vlomov v hiše in stanovanja

Policisti v zadnjem času beležijo porast vlomov v stanovanjske objekte. Zato pozivajo občane, da so pozorni na sumljive osebe, ki se gibljejo okrog stanovanjskih hiš in blokov ali se kako drugače zadržujejo v naseljih.

Poskrbite za svoje premoženje, zaklepate vrata in zapirate okna ob vašem odhodu od doma.

O pojavu neznancev obveščajte policijo na telefonsko številko 113 ali anonimno številko policije 080 1200.

Preventivna akcija za večjo varnost pešcev

V času med 1. in 10. oktobrom 2021 bo potekala nacionalna preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Pešce opozarjamo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sumljive osebe so (nepreverjen)

Narkomusloisti

Starejše novice