FOTO: PU Koper
Znane so podrobnosti smrtne prometne nesreče, ki se je zgodila danes pri naselju Hruševje.

Kot smo že poročali, je ob 09.45 uri bil Operativno komunikacijski center Policijske uprave Koper obveščen o prometni nesreči na regionalni cesti Postojna - Razdrto pri naselju Hruševje. 

V nesreči sta bila udeležena 27-letni voznik osebnega avtomobila in 68-letni voznik traktorja, oba doma iz okolice Postojne.

Voznik traktorja je bil v prometni nesreči ukleščen in je na kraju nesreče umrl.

Na kraj je prišla preiskovalna sodnica Okrajnega sodišča Koper.

Kaj se je zgodilo? 

Voznik traktorja je vozil iz smeri Hruševja v smeri Postojne, za njim je v isti smeri pripeljal voznik osebnega avtomobila in trčil v zadnji del priključka na traktorju. Traktor se je prevrnil na levi bok, med tem pa je voznik padel iz vozila pod traktor, kjer je ostal ukleščen pod kolesom traktorja. 

Umrlega so izpod traktorja rešili s pomočjo naključnega voznika tovornega vozila, ki se je pripeljal mimo in z dvigalom privzdignil traktor, vendar je bil voznik že mrtev. 

PREBERITE ŠE:

Za voznika osebnega avtomobila je bil odrejen strokovni pregled, preiskovalna sodnica pa je za vozilo povzročitelja odredila izvedenca za ugotavljanje hitrosti v času trčenja ter sodno obdukcijo za umrlega. 

Zaradi obravnave prometne nesreče je bila cesta zaprta za ves promet do 12.43 ure.

Vse okoliščine prometne nesreče policisti še ugotavljajo in bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep - kazensko ovadbo ali poročilo na državno tožilstvo.

Komentarji (1)

Df_hejter (ni preverjeno)

Kak lipau ka ste takšno sliko objavili. Svaka vam čast sobotainfo... man novo spoštovanje do vas... Lejko bi še deko okrili gor...

Starejše novice