Haloški as, motokrosist Tim Gajser se je v intervjuju odzval na zapise o ponarejenem potrdilu PCT.

Štirikratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser je v intervjuju za Delo povedal, da je bil zelo šokiran nad zapisi, ki so namigovali, da je med prejemniki ponarejenega PCT potrdila. 

»Ne vem, kako lahko nekdo objavi neuradno informacijo, ne da bi prej preveril, če je resnična. Imam vse papirje in pri meni je vse čisto. Sem bil pa razočaran, ker so to dajali v medije in blatili moje ime,« se je za Delo odzval Gajser.

Spomnimo. Po razkritih imenih zdravnikov, ki naj bi izdajala lažna potrdila, tudi covidna, so sledile preiskave vseh, ki naj bi ta potrdila prejeli. Med preiskovanimi zaposlenimi zaradi ponarejenih PCT potrdil pa naj bi bil po poročanju številnih medijev tudi Tim Gajser.

Po neuradnih informacijah Siola je večkratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, svojega delodajalca – policijo, zaprosil za sporazumno odpoved delovnega razmerja.

Medij še poroča, da naj bi odpoved v veljavo stopila že s koncem tega meseca.

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnoo (nepreverjen)

KA ZDAJ MUTI GAJSER, NAJ POVE CE JE CEPLENI ALI NI CEPLENI, TER MA FEJK POTRDILO?? PM, TAU TAK TEZKO RAZISKATI IN NAPISATI???
CE MA FEJK GA TRBEJ V PM POSLATI!!!!

Robin hud. (nepreverjen)

Ka pa ma on nan oziroma komi koli gucati ci ma pct?????
Cista se van je zmejsalo al ka pm? Clovik ma pravico do zasebnosti v toj sloveniji jebenoj???
Ka bos te tij lezej srat sou ce ti on povej ci ma al nej????? V pm trbej poslati tejbe pa tebi podobne!!!!!

In reply to by realnoo (nepreverjen)

necepec (nepreverjen)

No, točno to je stanje, ki ga je hotela naša covid-inkvizicija vzpostaviti.
Sosed špeca soseda, sodelavec sodelavca..... upam, da naslednja faza ne bo, da nam pištole raztalajo!!!

In reply to by Robin hud. (nepreverjen)

realnoo (nepreverjen)

in nej mi zdaj o sportnikih in njihovi pravici do goljufanja, ker so kao bog in batina!
Dejan Zavec je tudi po mnenju obozevalcev taksni bog in batina, da ma pravico skrivati pejneze v davcnih oazah. Mi srmaceki pa moramo davke placuvati!

Robin hud. (nepreverjen)

Zakon omogoca ka lejko skrijvles pejnaze v davcnoj oazi!!!! Ka je tebi nej jasno clovik???
Njegovi pejnezi, on je trpo batine zato ka je dobo pejnaze! Lejko dela z njimi ka scej! Ka si pa tij za to narejdo nevoscljuvec eden brezvezen??? Ge bi pa tij skrijvo pejnaze??? On ne placuvle davkov??? Samo se vtikavlete v drujge neka! Nemas svojoga praga pa ogledala doma? Z glavami se v zijd zaletavlite pa se henjajte z drüjgime ukvarjati!!!! Nemren prebaviti taksneh lujde, kak vas je nej sran!!!!

In reply to by realnoo (nepreverjen)

black panter

ka se pa sliniš,tij se zdaj tudi z drugimi ukvarjaš

In reply to by Robin hud. (nepreverjen)

Tarzanka (nepreverjen)

Idi tudi tij za sportnika pa si sprobaj to pot, sto ti pravi ka mores biti srmacek?

In reply to by realnoo (nepreverjen)

Anonimesc (nepreverjen)

Toti vsi majo pejneze v davčnih oazah, škoda da ta naša država jih ne preganja, res škoda. Vsi te sorte imajo samo visok ego in kako izigrat državo z lažmi. Mrš lažovi!

In reply to by realnoo (nepreverjen)

Denominacija (nepreverjen)

Jaz jim privoščim, da imajo peneze v davčnih oazah, saj jim pri nas vse poberejo, kar pa ni prav, saj garajo celo življenje kot psi.

In reply to by Anonimesc (nepreverjen)

_______ (nepreverjen)

Hm, nej je direkt pivedo ce drzij ali nej, pac ka se zgraza ja so pac nekaj objavile. Vupan ka je to vse laz ker ce je nej te de ga po moje decko najebal tudi s stranij mxgp. Vupan ka je telko ceden ka je to nej napravo.

Ohjoj (nepreverjen)

Naj toži medije keri so ga blatili 😸

Poznavalec razmer (nepreverjen)

lepo in prav tožit medije da blatijo njegovo ime in z tem povzročajo materjalno škodo in duševne bolečine.
Tukaj se pa postavlja preveč vprašanje, če ima verodostojen dokaz za to za kaj ga delodajalec obtožuje.
Po teh dogodkih. ki so se odvijali v preteklih dneh dvomim, ker me zelo begajo nasledja dejstva
~ še do danes nisem zasledil da bi gdo potrdil ali ovrgel da je bila tudi pri njem izvedena preiskava ne njegov delodajalec ne on sam.
~ če je bila zakaj so bili tako dolgo tiho, komaj danes se je odzval če spregledamo tisto izjavo očeta pred časom pa še komaj danes preko enega časopisa v takih primerih se običajno skliče novinarska konferenca za vse.
~in na koncu stvar katera je najbol sumljiva zakaj je dal odpoved delodajalcu preden je dokazal da je nedolžen.

In reply to by Ohjoj (nepreverjen)

A vem (nepreverjen)

Točno to. Mene žalosti, da je Gajser, ajde za sedaj osumljen, ampak, da je sploh zraven.
Res, zakaj točno ne pove in ne pokaže telefona, potrdila, da je cepljen in zakaj se je odločil, da odpove delovno razmerje. Samo zaradi lepšega?
Če se vseeno izkaže in vse nakazuje na to, da je goljufal pri potrdilu mu kot neko oprostitev lahko štejem, da je še mlad in tudi, da je bila verjetno ekipa zraven. Če ga čaka zapor ali denarna kazen ne vem, ampak naj mu bo to zavnaprej dobra šola. Da tega ne ponovi!

In reply to by Poznavalec razmer (nepreverjen)

necepec (nepreverjen)

In? če je nej cepljen, je nej več Tim Gajser?
covid-inkvizicija press

In reply to by A vem (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

A lahko gremo en korak nazaj? A kot zaposlen v vojski ne sme biti "necepljen"? Kdo (lahko) to zahteva? Mi davkoplačevalci ali služba/ministrstvo za obrambo? Takega zakona nisem videl/slišal, lahko pa izpolnjuje svoj status "s palčkanjem" na (zdaj po novem) 48 ur. Ali MGPX zahteva, da mora biti cepljen za dirkanje, ali je dovolj PCT pogoj? Ne vem zakaj taka nestrpnost do necepljenga, če upošteva vse zakonske zahteve? Po drugi strani pa vemo, da cepljeni prispevajo k okuževanju drugih (vseh kategorij), da sami zbolijo (večinoma v blažji obliki)..eh, saj nima smisla pogreavti stare stvari...Živi in pusti živeti (ne stori drugemu tega, kar ne želiš , da drugi sori tebi) bi bil dober slogan, preden se spokoljemo med sabo.

In reply to by Poznavalec razmer (nepreverjen)

A vem (nepreverjen)

Nisi nekaj spregledal, če si že tako vestni opazovalec? To pa je to, da bi naj imel ponarejeno potrdilo. Sam portal Siol je to preverjal 10 dni (tako pišejo) in so to potem objavili.
https://siol.net/novice/slovenija/tim-gajser-za-delo-usmeril-se-bom-v-p…
Mene ne zanima, je cepljenje obvezno ali ne (če delodajalec to zahteva, se nima delavec kaj pritoževati. Ta delodajalec ni iz Slovenije, v tujini pa npr. Gajserju ustavno sodišče ne more pomagati), ampak imam pač pravico vedeti za neko javno osebo, je goljufala, ali ne.
Pa ne mislim biti inkvizicija glede Gajserja!

In reply to by Vestni_opazovalec

Anonimesc (nepreverjen)

Torej on lejko se pederiša po cejlon svejti z lažnim potrdilom, mi edni pa niti na pošto ne moremo!? Vse mu odvzejti in ga fuknite v čuzo za pet lejt. Tu se vidi ka edni si vse lejko privoščijo, te pa ni čudno ka se pripravla revolucija siromaki prouti ten golazni!!!

In reply to by A vem (nepreverjen)

A vem (nepreverjen)

Če si meni odgovoril, nikjer nisem napisal, da lahko goljufa! Samo, da to lahko vemo, imamo pravico vedeti, ker je Gajser javna oseba.
Kaj bodo storili z njim, če si je kupil lažno potrdilo, pa je zadeva policije oz. drugih organov pregona, ne mene. Samo toliko!

In reply to by Anonimesc (nepreverjen)

Robin hud. (nepreverjen)

Na podlagi koj je on javna oseba? Mas tij pravico ite gledat k njemi nad okno notre ka ma za vecerjo? Ne razmin pomena javna oseba?! Ker je slaven in ocitno odlicen sportnik ga opredeljuje kak javno osebo in s ten njemi nekak odvzema pravico do zasebnosti? kak si ti to predstavlas? Se pravi bos zaj tij sou kandiderat za zupana, in san se ges odloco ka si tij javna oseba in man pravico znati cista vse o tebi, tvojon zdravji, imena tvojega pesa, stevilko copat?????? Ka ste blesavi narod al ka van je pm????? Boli me kurac ce ma ponarejeno, kupleno ali senkano, vglavnon kaksno koli potrdilo!!!!! Sto san ges/vij ka mamo pravico znati neksne osebne stvarij o nekon???? Streznite se psihici!

In reply to by A vem (nepreverjen)

Robin hud. (nepreverjen)

Tu se pa pokaze slovenska tipicna kratkoumna nevoscljivos! Se pravi;

*Janezek ne more v trgovino, na posto, v kurbenhaus, na crpalko.....

*Lujzek pa je mel jajca, ma poznanstvo in je iznajdljivi pa si je kupo pct pogoj in zato lejko vse zgoraj nasteto opravlja!

-Ker je janezek Slovenec in je ocitno lalek, se je odloco na principi " ci ges nemren, pa niti on nede" podjebavati pa javno lincati cloveka do nezavesti!

Nauk toga????? Kreteni ste vsi po spiski!!!!
Brigajte se za sejbe pa svoje dobro, drujge pa pustite ka zivejo kak scejo! Pfujjjjj nesnage!
Pfujjjjj, sram naj vas je!

In reply to by Anonimesc (nepreverjen)

Vestni_opazovalec

Ne razumem besedne zveze: "naj bi imel ponarejeno potrdilo". A ga je imel/še ima ali ne? Ali obstaja dokaz tega "fake" potrdila in potrditev, da je lažno? Kdo je to preveril? Kdo je potrdil, da je velika verjetnost , da je potrdilo iz nabora teh dveh zdravnikov? Siol? Huh, bait-click-i? Se pa strinjam, da določene poteze/odziv, za zdaj samo medijsko, delujejo v Gajserjevo škodo (sam z "zavijanjem v molk" omogoča špekuliranje v stilu kjer je dim, je tudi ogenj)... izstop iz vojske, zakaj ne pokaže potrdila o cepljenju itn. pa so t.i čenje na šlag kremi. Morda bo (kdaj, komu) pojasnil prave razloge... Ampak še vedno ni uradnih dokazov, torej govorijo mediji le o možnem, ne pa o dejstvih (za zdaj še vedno v rubriki "baba ćula, baba rekla"), ali sem tudi to spregledal? In verjamem, da ne gre za inkvizicijo Gajserja-tu se strinjava (sploh , če se bo vse iskazalo kot resnično).

In reply to by A vem (nepreverjen)

Gost5123 (nepreverjen)

Upam da vas toži ker ste vi mediji sproducirali te lažne novice.

😖😖😖 (nepreverjen)

Dečko ga je močno polomil. Verjetno misli, da bo policija odstopila od pregona, ker je dal odpoved.
Malo morgen. Zakaj ne bo tožil? Ker je kriv!
Pa to še ni največji problem.
Tukaj so še sponzorji in tovarniška ekipa. Veliko denarja lahko pozabi…

čarni vrag (nepreverjen)

Vi ste budale. Zakoj bi se naj vrhunski športnik cepil s tem genskim strupom in končal z vnetjem srčne mišice, ali pa kot nesrečna Katja. Kriminalci in kandidati za čuzo so tisti, ka ljudi silijo v jemanje genskih zdravil, ki nimajo učinka na epidemijo. To so ugotovili na univerzi Harvard.
Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States
Cepivo na planeti Zemlja ne deluje. Po strokovnem mnenju Beovićeve pa odlično deluje na Luni, predvsem pa za Luno.

Beli vrag (nepreverjen)

Imaš pa veliko srečo, da idiotizem ne boli…

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice