Na pripravljalnem odbojkarskem turnirju » Avto Rajh open«  pred novo tekmovalno sezono so v Murski Soboti v uvodnih dveh srečanjih odlično začeli slovenski odbojkarji.
V uvodni tekmi so varovanci Grege Horvata, Prekmurca na trenerski klopi Maribora, premagali Medžimirje Centromental iz Črepana s 3:0. V drugem dvoboju  so varovanci Dejane Fujsa  - Geze bili prepričljivo boljši od zagrebške ekipe HAOK Mladost s 3:0. Proti Zagrebčanom so za soboške odbojkarje zadeli največ točk: Aljoša Bogožalec 18 ter Dejan Pelemiš in Gorazd Flisar po 8 točk; pri Zagrebčanih so se najbolj odlikovali: Kruno Nikačević z 12.točkami, Marino Marelić je zadel 10 točk in Vedran Šmidlehner 6 točk.
Vrhunec drugega dne turnirja  bo v soboto  zvečer ob  19.uri, ko bosta v telovadnici OŠ I v Murski Soboti  v prekmursko štajerskem derbiju igrala domača Panvita Pomgrad in Maribor. Ogled turnirja v Murski Soboti je brezplačen.

AVTO RAJH OPEN

OK Međimurje Centromental :  Maribor    0:3

Set 1  22:25

Set 2  21:25

Set 3  23:25

Panvita Pomgrad : HAOK Mladost Zagreb  3:0

Set 1  25:21

Set2  25:22

Set 3  25:16

Točke za Panvita Pomgrad so dosegli:

Bogožalec 18

Pelemiš 8

Flisar 8

Detela 6

Šmitran 5

Rojnik 4

Drvarič 2

Pečnik 2

Grabar 1

Točke za HAOK Mladost Zagreb so dosegli:

Nikačevič 12

Marelič 10

Šmitlehner 6

Oreškovič 5

Brčil 2

Rendič 2

Brajkovič 4

Strahija 1

FOTO: Jure Banfi

Komentarji (3)

sintoš (ni preverjeno)

obetaven začetek sezone

fejst ja (ni preverjeno)

preci obetaven, te pa proti maribori pušnejo da vas nej sran...bokše bi bilo či bi biu slab začetek pa odličen konec nej pa 2. mesto na enon domačon turniri pred domačo publiko

sintoš (ni preverjeno)

no kak si pravo, zaj mamo slab začetek, tak ka lejko čakamo odličen konec :)

Starejše novice