Fotografija je simbolična
Včeraj so slovenske ceste terjale še eno življenje. V prometni nesreči je življenje izgubil 34-letni motorist, sedaj pa je znanih več podrobnosti nesreče.

O smrti 34-letnega motorista, dvanajsti letošnji smrtni žrtvi prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, smo včeraj že poročali. Danes je znanih več podrobnosti prometne nesreče.

34-letni motorist je vozil neregistrirano motorno kolo iz smeri Zbelovega proti Ločam. V nepreglednem levem ovinku hitrosti in načina vožnje ni prilagodil poteku in tehničnim lastnostim ceste ter svojim vozniškim sposobnostim in je izgubil oblast nad motornim kolesom, trčil v cestni smernik in nato vozil po travnati površini ob cesti, kjer je padel z motornega kolesa in trčil v prometni znak in poškodbam podlegel.

Komentarji (5)

HojSS PRESS (ni preverjeno)

Včasih so temu rekli naravna selekcija...

Debeli fuknjenec (ni preverjeno)

Tij si tudi za naravno selekcijo.

In reply to by HojSS PRESS (ni preverjeno)

Lotmerzanar (ni preverjeno)

Levi ovinek mu je izsilil prednosti. Se dobro, da ni bilo v blizini se kaksnega drugega prometnega udelezenca.

rile (ni preverjeno)

Pa ,ljudi moji,kaj delajo ti motoristi na cesti??(sem poklicni voznik) za zjokat.Glede na obnašanje in spoštovanja predpisov jih še premalo nastrada(mislijo ,da so sami na cesti)

Timotej100 (ni preverjeno)

Aja vi "poklicni vozniki" pa ste taki vzorni vozniki? Zadnjič sem skoraj pristal pod šleparom ker mi je voznik tovornega vozila izzsilil prednost. Če ga nebi opazil in hitro odreagiral bi zdaj bil mrtev tako da lepo prosim... Nihče ni prfekten na cesti tudi ti ne!

In reply to by rile (ni preverjeno)

Starejše novice