Na cesti Murska Sobota - Noršinci je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila.

V petek je ob 15.33 na cesti, ki vodi od Murske Sobote proti Noršincem v Noršinski ulici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

En osebni avtomobil je pristal na njivi.

Poškodovanih v nesreči ni bilo.

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Murska Sobota so protinaletno in požarno zavarovali kraj dogodka ter nudili pomoč policiji, sporočajo z Uprave za zaščito in reševanje.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Risto Kubura (nepreverjen)

Evo mene, tudi meni je počilo v gate ker sem se podrislal.

.... ..... (nepreverjen)

Debeli fuknjenec tij si že cejlo življenje podrislani.

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

slvkoso (nepreverjen)

pa kako je to mogoče tako lepa cesta in urejena z kolesarsko stezo itd. Ta cesta MS Noršinci je največja sramota soboške in MT občine, če bi se ta dva župana morala voziti po tej cesti bi ta bila že zdavnaj obnovljena a za rajo je pa dobra

Joooojjjj. (nepreverjen)

Se mi zdi ka tej gasilci že malo pretiravajo, dve gasilski vozili brez veze, dobro ka so še avtolestev nej pripelali.

Tehnik190 (nepreverjen)

Noben niti malo ne pretiravle.Prvo kak prvo nemre človek na intervencijo prometne nesreče ite z 3 osebame...nevejš kakše so posledice nesreče na kraj dogotka.Bokše več kak pa menje..

In reply to by Joooojjjj. (nepreverjen)

Mama mia (nepreverjen)

Če bi se po zoorani njivi pelal,bi se bolj udobno in varno pelal,kot pa po tem sranju kateremu še vedno eni rečejo cesta.Kdo bo voznikom pokril škodo na avtomobilih,ki jo povzroča vožnja po tej cesti.

someone1 (nepreverjen)

Ta cesta je sramota. Vozni pasovi so ozki, razdrapani, promet pa vsak dan hujši. Kljub omejitvi 50 km/h se prehiteva vse povprek, čeprav obstaja možnost, da kdo zavija levo na kako podjetje. Ampak to fitipaldijev ne moti. Razdaja med Soboto in križiščem za Rakičan je mogoče 1 km in pol ljudje pa mislijo, da bodo na tej razdalji pridobili 20 minut časa, če bodo prehitevali in ogrožali sebe in druge. Pamet v roke....

prehitevanje (nepreverjen)

nišče nebi prehitevo če se nebi stari čičeki tu vozili 30,40

In reply to by someone1 (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Tej stari so te, gda si bili mladi pa ešče zaletejni , napravili. Viš zdaj so pa gratali stari, pa bole pomali delajo fse stvari, tüj tebi do ednok.

In reply to by prehitevanje (nepreverjen)

Starejše novice