Da raznovrstne športne in plesne aktivnosti zanimajo veliko ljudi, se je potrdilo tudi na četrtem festivalskem dnevu. 

Tudi tokrat so se dodobra razgibali

Tekmovalcem so organizatorji največje pomurske športne prireditve včeraj pripravili namizni biljard, 26. tradicionalno streljanje penalov, v sodelovanju s Plesno šolo Zeko pa so obiskovalce razmigali s plesnimi ritmi.

Hkrati se je zaradi večjega števila prijavljenih ekip že včeraj začel 26. tradicionalni dnevno-nočni turnir v malem nogometu, ki se bo nadaljeval v soboto. 

Tudi tokrat pa niso pozabili niti na najmlajše: Bumerang Sreče je za njih namreč izvedel ustvarjalnice in vodne dogodivščine. 

Že drugič v tem tednu pa se je na festivalu s stojnico, na kateri so obiskovalci poskusili zdrave športne prehranske dodatke, predstavila ekipa Oriflame.

Biljard nekoliko drugače

Ena izmed športnih novosti letošnjega Pomurskega športnega festivala je bil nogometni biljard. V zanimivi igri je prvo mesto osvojila Hana Perša, drugo mesto Jernej Kohek, tretje Andrej Žugelj, četrti pa je bil Dominik Titan

V 26. tradicionalnem streljanju penalov je bil najboljši strelec Patrik Klujber. Drugo mesto je osvojil Samo Žalik, tretji je bil Sašo Balažic, četrto mesto pa je zasedel David Granfol.

Danes aktivnosti z dobrodelno noto

Danes se dogajanje začenja z dobrodelno nogometno tekmo, v kateri se bosta pomerili ekipi MNZ Murska Sobota in MNZ Lendava. Organizatorji namreč tudi letos niso pozabili na pomoči potrebne, zato bodo v sodelovanju z Anino zvezdico Pomurje v športnem parku Melinci zbirali različne pakete pomoči in prostovoljne prispevke, ki jih bo ŠD Meteor Melinci v obliki bona podaril Anini zvezdici Pomurje

Zvečer pa bo čas za prvi koncertni večer letošnjega festivala. Nastopili bodo Poskočni muzikanti in Ivan Zak.

Podroben program Pomurskega športnega festivala je sicer na voljo tudi na uradni spletni strani.

 

Starejše novice