Danes je bil na vrsti drugi krog lokalnih volitev. Med 56 občinami, kjer o zmagovalcu odloča drugi krog je tudi osem pomurskih občin.

Za vas bomo spremljali rezultate v vseh pomurskih občinah, kjer je potekal drugi krog, tukaj pa boste lahko sproti spremljali rezultate v občinah Apače, Cankova, Tišina in Turnišče.

Vsi rezultati so za zdaj še neuradni, kot kaže pa je Andrej Steyer nov župan občine Apače, Danilo Kacijan je slavil na Cankovi, na Tišino bo občino še naprej vodil Franc Horvat, v Turnišču pa Borut Horvat.

OBČINA APAČE

Andrej Steyer 50,75 %
Zvonko Bevk 49,25 %

OBČINA CANKOVA

Drago Vogrinčič 33,36 %
Danilo Kacijan 66,64 %

OBČINA TIŠINA

Franc Horvat 68,06 %
Ivan Horvat 31,94 %

OBČINA TURNIŠČE

Borut Horvat 56,30 %
Stanislav Sobočan 43,70 %

S spleta

Komentarji (58)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
katastrofa (nepreverjen)

Cankova mamo policaja ahhahahahahahahahah SRAMOTA! Doj s kacjanon!

kecov (nepreverjen)

žalostno vendar resnično. Čas de pokazo, kakšno napako ste napravili. S slaboga ste šli še na slabše!

In reply to by katastrofa (nepreverjen)

katastrofa (nepreverjen)

Prijatu, mas praf...

In reply to by kecov (nepreverjen)

Cankovcar (nepreverjen)

Hahahha ka to van je Vogrincic placo ka tej komentare pisete? Saksi keri je vsaj malo inteligenten zna pa gor pride po petih minutaj, ka je Vogrincic najvecja svinja pohlepna, keromi je vazno samo to ka ma moc pa oblast v rokaj.. Torej bi se bokse odlocili ci bi volili hinavca keri nan je krizov pot pa milijon spomenikov postavo, kak vrtec pa telovadnico?

In reply to by kecov (nepreverjen)

Cankovcar (nepreverjen)

Hahahha ka to van je Vogrincic placo ka tej komentare pisete? Saksi keri je vsaj malo inteligenten zna pa gor pride po petih minutaj, ka je Vogrincic najvecja svinja pohlepna, keromi je vazno samo to ka ma moc pa oblast v rokaj.. Torej bi se bokse odlocili ci bi volili hinavca keri nan je krizov pot pa milijon spomenikov postavo, kak vrtec pa telovadnico?

In reply to by kecov (nepreverjen)

Gnoj (nepreverjen)

Tak znamo što zaj ma duge nos na cankove. Ciganje kere edine profiterate od vogrinčiča, brez dragoja nega slüžbe pa pomoči

SeanpaulVeso (nepreverjen)

Vecina v tej obcini cankova so romi zaposleni v avstriji tak ka ne guci na pamet

In reply to by Gnoj (nepreverjen)

Gnoj (nepreverjen)

Tiste ka pa so nej v tej večine pa so na občine :)

In reply to by SeanpaulVeso (nepreverjen)

Gol (nepreverjen)

Gnoj zabite cigane bole živejo kak tij

Gol (nepreverjen)

Gnoj tij se umsko prizadete ce si tak čeden mi povej za cigane keri so rejdno zalposlene na občine.Če nevejš ka so javna dela ka je redna zaposlitev.Eni ciganji so felale po7 do 8 lejt pa jih je štoj zaposlo rejdno.Neven pa kak so lejko rejdno zaposlile korovskoga pijanca pagelinskoga manikejna.,vepa žeske kosijo oniva dva pa se špancerajo mejne bi sran bilo no ja pa gostilna je njiho dom.

Kacijan (nepreverjen)

Dajte te oladte . Občina cankova ja pokazala ka scej...Kacijana! Ote k voglere kome nej kaj jasno..če nej pa zaprite...see you about 4 year...drekase....

In reply to by Gol (nepreverjen)

Jjjjjhhh (nepreverjen)

Zabiti cankovcare vej te vidle da vam kacijan zobe pokaze.upan ka de pokazo naprej na obcini ge trbej vse odpistite. Te pa dale po drugih straneh. Vij ene legende iz NK CANKOVE pa ne mislite ka do vam zaj pejneze leteli v blagajno. Ka Kacijan vam je sigdar hrbet obrno pred lejtami. Pa srecno

In reply to by Kacijan (nepreverjen)

Cankovcar (nepreverjen)

Tij ze znas, ka si Vogrincicov cuzek.. Zaposlene na obcini trbej odpistiti aja? Ka jih je tej psihic od cloveka psihejro, lejto za njimi pa jin groziu? Saka jin cast ka so zdrzale to sranje pa ka so ga lejko gledale, ka saksi normalen bi ga ze ma stejno zakelo pa njemi pravo par sladkih.. Ka je meu Nirosa za svojga cuzeka pa ga vlaco seposejdi? Daj lepo te prosin

In reply to by Jjjjjhhh (nepreverjen)

Wtf 2 (nepreverjen)

Tocno tak. Ovive dve v najvekson mrazi tej park pred obcino grablata tej hohstapler pa se vozi okoli. Mislim ka bi tevi lejko doma sedele pa socialno cakale, samo majo delovne navade in so dokaz ka so nej vsi kak mislite eni primitivci. Gotovo je, Drago naj pociva doma. Obcanke in obcani pa naj sprejmejo poraz.

In reply to by Gol (nepreverjen)

katastrofa (nepreverjen)

Nk Cankova je naslednjo sezono v Prvi ligi! Hahaha

Naš Kacijan (nepreverjen)

Gučte ka ščete, Kacijan je župan!!!
Zaradi njega smo lidje občine Cankova končno enkrat sküp stoupile, zaradi njega smo se začali druziti, zaradi njega smo začali misliti na našo prihodnost na prihodnost občine, svaka čast vsen keri ste sodelovali v toj kampanji!! povezali smo se, tou je glavno!! Ovači pa 66% jasno kaže na tou, ka je zmaga naša!

bango (nepreverjen)

Kacijani čestitan.....un je biu zvoljene
Če pa bi menej podpirale sefelej švercarge, pijanci, drogeraši, razne ala holcmane, pa tüj ne bi biu glih preveč vesejle!?

In reply to by Naš Kacijan (nepreverjen)

Kokakola (nepreverjen)

Vogrincic gotooooovo je gotovooo.. Dzabe tebi 50€ kere si Kraskin romon talo, dzabe tebi ka si sakso nedelo dvakrat pr mesi biu pa starin zenskan na kolena kapo, dzabe tebi ka si papere domov posilo, pa proso naj te volimo.. San si se pokopo, nisce drujgi te je nej zavolo tvoje primitivnosti pa hudobije. Zaj pa se pa fajn grizi doma, gda bos v penziji nogej ta vtegavo.

cankova se veseli (nepreverjen)

volimo mi tebe šanje ce v nedelo po mese za rundo das.....aja gotovo je, KACIJAN je dobo!
ravencar ti pa mas 8 dni ka skrijes ka ste skrivale pred dragimi obcankame pa obcani.
KACIJAN je za tebej DOKTOR, pa ti kak krscanski demokrat vupan ka njeme segnes v rokou za posteno zmago.

Cankovcar (nepreverjen)

Občani Cankove smo pokazale...Kacijan rules!!!

Jole (nepreverjen)

Bravo občani Cankove! Zgleda ka ste se povezali vsi skuper, samo tak naprej. Spremembe so dobrodošle.

naDelo (nepreverjen)

Vsaka sprememba je dobrodošla.
Na Cankovi je nej zmago Kacijan, ampak je zgüjbo Vogrinčič. To pa zato, ka je tudi kompas zgüjbo. Kacjana pa se glih ne veselte preveč. Od vsega toga ma korist samo Voglerova gostilna, občina že nej. Što pa zagovarja tej zaposlene na občini, pa ali jih ne pozna ali pa je z njin kaj fejst narobe, pol jih je za na zavod!
Župani pa čestitke, ima priložnost, ka se dokaže, ker štiri lejta hitro minejo. Te izgovori, ka je za vse kriv Vogrinčič nedo nika valali, samo rezultati!

Klobasa (nepreverjen)

V prvi vrsti je ocitno s teuf nika huuuudo narobe, ci mislis ka so zaposlene nesposobne, ker ocitno nemas pojma ka pises.. Ci nevejs tocne situacije, pa ti je Vogrincic mozgane sprau nemres nacik premislavati. To nisce nebi rad skoz dau, ka so tej zenske skoz davale poleg toga primitivca pa psihica staroga.. Dobro ka bar tej antidepresive gej, vaci tak nebi biu za med lidi

In reply to by naDelo (nepreverjen)

Realistas (nepreverjen)

Tej zenske so nej vrejdne ka sunce na njij sija! Mogle bi malo ite v Avstirjo delat, vej vec kak 14dni jih nisce nebi meu!!

In reply to by Klobasa (nepreverjen)

Wtf 2 (nepreverjen)

Me praf zanima z kerin razlogon na tebe sunce sija. Van enin za kere vzdevek obdrzin za sebe, ne pase zaj ce v avstriji delajo, ne pase van ce na javnih delih delajo, se bole ce ne delajo. Mater! Pa te zaj boj ceden. Fala bougi ka je tej Drago zgubo ka zdaj se komaj vidi kaksne sorte lidij ga je podpiralo.

In reply to by Realistas (nepreverjen)

klobasice (nepreverjen)

....so tudi skoz davale in to baje v delovnon časi, + še, pa še

In reply to by Klobasa (nepreverjen)

soboške (nepreverjen)

pa kacjan je marioneta od SD .....kak de vas še na Cankovi glava bolejla

Ex obcan (nepreverjen)

Gerlinska mafija pri ovoj roužici??. Bravo Cankova!!!!!! Mislin, ka iden nazaj v tou obcino s ponosom.

tomy (nepreverjen)

Tako, volitev, obljub, pretiravanja in slavja je konec, zdaj pa občane samo zanima delo in obljube!!! Hitro se bo pokazalo,če stvari gredo v pravo smer!!!

somebody-1 (nepreverjen)

Cankovčarji so si naredili medvedjo uslugo.

norišnica (nepreverjen)

Zaj da je Kacjan zmagal de potrebno najprej na občini red napraviti. Te ženske de trbelo malo na realna tla dati. Nedo več med službo peglat hodile, v trgovino nabavlat odile, pa še kaj drugoga delale med službenin čason. Kacjan de jih moral vred zeti če nej pa odpistiti ka je Vogrinčič pozabo napraviti.Vupan ka do tej miličari znali red napraviti či drugo nej vsaj pri zaposlenih. Vupan ka vsaj malo pojma ma kak se občina vodi. Mo pa za 4 leta vidli ka vse je napravo , Kelko duga de nan zrihtal. Glede nato ka de neprofesionalni de mogel zaposliti dodatne lidi keri do po mojem plačo nucali.

njiva

Norišnica, dobro si napiso,ge se strinjan s teuf.Da koli san tan hodo po Občini niti ene nikdar nej bilo v pisarni,če pa že bila te so pa tračkale ali pa kavo pile.Tejva na Javnih delaj sta nej vredniva,ka sunce sveti na njiva,oba sta več v boti pa bufeti,kak na delovnon mesti.Ka nemo piso samo kritike.Ge san Gerlinčan in san za spremembo,zato ,ka tak dale več nej moglo iti in mo vidli ,ka zaj bo.Kacjan de mel velke težave,zato ker ne pozna dobro vseh zakonov in institucij in bo rabo enoga človeka ki se malo bolj spozna na te zadeve.Ravenčari pa želim dolgo in zdravo penzijo.

Naša Cankova, … (nepreverjen)

Ka pa se zaj Cankovčari nori delate, ko branite te frajle zaposlene na občini. Pa Vogrinčiči je potrebno dati nobelovo nagrado, ko je za njih delo; vej pa so vsaki utro vgojdno pol vore v hodniki sedele pa v luft gledale, na gujžno se vozijo in hodijo domov in eno voro falijo. Ko je Vogrinčič pred enim letom zahtevo red in delo so začale kričati in ga prijavile za mobing. Župan se je sam prijavo in nam stoninam občanom pokazo dokumente, ka je nika ne kriv. Te manekenke med delovni časom hodijo po trgovinah in domov v vesijo cote, pa kakšni idioti ste ko ste zaj proti poštenemu Vogrinčiču; pa to tisti, ki ste mu tožili kak saki den vidite ko dve vori hodijo domov. Zaj proslavljate s tistimi holzmani, ki so vam podirali hraste, župan pa vam rihto za avtopralnico.. pa pametni Cankovčari cela občina zna kak so se zapirale v arhiv, župan in občani smo vse to znali. Moramo pa zapisati, ka smo občani te Vogrinčiča pozvali, ka naj sproži disciplinsko, pa je nemak in poštenjak ne vupo. Ko je zahteval red so kričale ko je pol Cankove čulo. Tej zaposlene so pokvarjene in lažejo vsem vam, vi to vse znate zaj mo vidli kak de Kacjan z vami delal namesto tej nesposobnih zaposlenih.. Ko napadate zaj Vogrinčiča z vašim primitivizmom, pa tej človek je delo pošteno in vam pomago zaj pa ga napadete. Zaj mo vidli, da te z miličari začali delati za svetlo bodočnost. Vej pa vaš Kacjan ne vej za koj se ide na občini, kakšne somarije je gučo

Naša OBČINA CANKOVA (nepreverjen)

Vsi tisti ka pišete te kozlarije delate samo zgago in sovrastvo med ostalimi postenimi obcani sami pa nejste vrejdni pol p.m.Da te li gor prijšli ka to nikam ne vodi Ka se tiče Vogrincica on je mel priloznost 16 let da dokaze kelko je sposoben V 4 mandatnih je postavo 2 glave , dečka miru (ka nas avstrijci Non stop napadajo) in krizev pot negde na njivaj bogi za hrbton .Kacijan pa se nej prav stopo v županske prostore pa ze serjete po njemi .On si tudi zasluzi priloznost .Ka se tiče reda na obcini bo tudi treba nekaj postoriti Ampak en nasvet vam dam Prvo bodo nekulturni obcani morali pomesti pred svojim pragom pa po tem naj šinflejo druge .Samo tako lahko dosezemo nekaj v toj bogoj obcini Zivela obcina cankova

barcelona (nepreverjen)

Volitve so mimo. Veliki demokrati, ki v naprej blatite tiste, ki še niso naredili nič dobrega in slabega, zamislite se, če ste zares demokrati in poštenjaki. Vogrinčič je delal 16 let. Naredil je kaj dobrega, med drugim je pa razdelil ljudi na moje in one druge. Oni drugi pa niso sovražniki, kot nekateri mislite, ampak imajo samo drugo mnenje. Če vsi v občini Cankova želite narediti kaj dobrega, potem pozabite na vso preteklost. Stopite skupaj in pomagajte, da se občina razvija naprej. Predlagajte, pomagajte in sodelujte. Če pa nova občinska oblast pomoči ne bo želela ali sprejela, potem pa lahko kričite, kot to nekateri delate že zdaj. Človek naj bo človeku človek.

HVALA (nepreverjen)

Fala bougi, ka so volitve mimo!
Tolko sovraštva, primitivnih izpadov in napadov na starega župana samo kaže, da je z enimi podporniki novega župana nika fejst nahoupak. Sprememb si more želeti večina in so se tudi zgodile, pa v ton ne vidin nika slaboga. Stari župan je bil štiri mandate, marsikaj napravo, uredil občino, pa tudi vse vasi v občini. Što pravi, ka smo daleč zadaj za sosednjimi občinami, tisti laže, naj malo pogledne okoli sebej, pa de vido napredek, če de ščeo vidite, seveda. Poven pa, ka so štirje mandati zdaleč preveč, ka glih zato pride do takšne zdrah, kak so v medsebojni odnosaj gratale. Zakoj, znajo najbole oni sami, če pa je samo problem v vedno večji plačaj in menja dela, bo novi župan pred velko preiskušnjo. Izkušenj in znanja nema, zatou njeme nede enostavno; nej z zaposleneme, nite z občaname. Hitro de se vidlo, kakšen karakter je!
Ne razmin pa tistih, ka človeki, kateri je šesnajt let delo v dobroj veri za občino, brez dopusta pa podnevi in ponoči, (pa če glij je sigdar nej bilo vse v najlepšon rejde) ne premorete bar malo hvaležnosti, sočutja ali vsaj tri besejde zahvale, ka 16 lejt je nej malo, tou pa samo povej marsikaj o lidaj v toj občene!? Zatou, Bouk nas vari bojne! Un si je pa rejsan vzeo cajt pa naj je to bijla prošnja, kakšna navolo v občene, pogreb, rojstvo, prostava.... nika njemi nej bilou žmetno.
Vüpan, ka novi župan premore vsaj malo človečnosti in spoštovanja do vsakšoga občana in zaščite tüde dostojanstvo g. Vogrinčiča, če nej, smo rejsan divjake, nej lidgej.
Cajt novoga župana komaj prihaja in ka vse je obečavo, tudi o sodelovanji, bou vidno za par mesencof, če de rejsan "špilo samo eno sezono" ale eno tekmo. Čüle smo ga, prijliko smo njemi dali, zaj so nas pa samo veuke vüja in očij!!

Naša Cankova, … (nepreverjen)

Veliki demokrati;
Resan so volitve mimo, ge pa gda je Vogrinčič občane delil na vaše in naše; ko ste z njim delali in pisali v toj kampanji, kak vas nej sram, ko nekateri mislite, da smo občani slepi. Vej je pa naša občina zrihtana, v vsakoj vesi vred zeta. Župan nam nej lagal v kampaniji, pol občine ma kanalizacijo in skoraj cela vodovod, ka pa je kacijan obečo. Sram naj bo tiste, ko se norca delate z istine, ko vam je napoti križev pot, šteri de potegno lidi na Cankovo. Ges si tuj želem pomagati občini naprej, mo pa vidli kak de Kacijan to nesposobno občinsko upravo menjo, ker nede Vogrinčiča ka bi za te manekenke delo; one pa se sončile pa pol vore zamujele v službo in med delovnim časom se zapirale v arhiv. Zaj čujemo ka do miličari vodili občino. Zaj ste gučali ka je občinska uprava prevelka; tak da de trbelo te nesposobne odpistiti, zaposliti pa enoga sposobnoga človeka in pozvati nas občane, ki ščemo in lejko pomagamo. Če de pa Kacijan zaposlo velike podpornike in kaplane, ki so zadeti od alkohola pa še kaj napadali mirnoga človeka Vogrinčiča mo vidli kamam pripelajo občino. Vogrinčič je nej brez napak, je pa pošteni človik in te vidli kamam v svetlo prihodnost de nas pripelo fuzbalski znalac Kacijan. Pred pol leta vas je cankovčare mel za idiote in nemake zaj de vas pa vodo.

hajdi (nepreverjen)

ja, zdaj de vas še mel za nimake in idiote.......ka ste ga pa zvolile, slab spomin!

In reply to by Naša Cankova, … (nepreverjen)

Resno naša Can… (nepreverjen)

Nega vekšoga lopova kak je bil Vogrinčič! S prisklednikame seveda...Te vidle ka vse de ven prišlo....ene od vaših križevih poutov de glava fejst bolela, pa tou javno....zaj se pa neka ukvarjate z ženskame....kelko ge znan so tude moške zaposlene v občinskoj uprave, tak ka henjajte z pravljicame za deco...

pekof (nepreverjen)

ka de vse zdaj ven prišlo??......seveda, zdaj bo za fse kriv Vogrinčič, ostali zaposleni pa bodo vse pozabili, nika se nedo spomnili.....in to vse do naslednji volitev, ko bodo najprlej preverili, če slučajno pride što, ka jih raztira ale bodo opet Kacjana držale za *****
križev pot, deček na mejnon prehode ipd. pa samo kaže, ka je stari župan imel pravo širino, čut za kulturo, vero....enin pa je tak fse brezveze!
Od tu naprej, ka je Vogrinčič pusto in odijšo, bo štelo, ka je Kacjan napravo, pa bojmo pozorni na tou!

In reply to by Resno naša Can… (nepreverjen)

fejst resno (nepreverjen)

mejne samo zanimle, zakoj niti eden čeden pa sposoben človek nešče ite na našo opčino za župana? Zakoj?

IQmlačna voda (nepreverjen)

zato ka bi mogli uzakoniti minimalni IQ, potreben za funkcijo župana.
Tak bi vsi letošnji kandidati odpadnoli hahahaa......pa te bi se mogoiče što pameten odloučo za tou!

In reply to by fejst resno (nepreverjen)

barcelona (nepreverjen)

Eden je zapisal, zakaj se do poraženca na Cankovi ne izkaže spoštovanja. Te dni smo videli mnogo kandidatov za župane, ki so volitve izgubili in so prišli do zmagovalcev, jim čestitali in se ponudili za pomoč. Kako je pa bilo na Cankovi? Vsi princi teme, ki se radi trkate po prsih, da ste krščanski in da ste demokrati, zaživite, delajte in obnašajte se tako, kot se za takšne ljudi spodobi.

Noro (nepreverjen)

Barcelonas, ti se malo stavi ka te nede tej gezik kda drago kosto, ce vse nevejs se pozanimaj al pa nekoga pijtaj! Nej pa ka te nakonci tele vo spadnes, pred 8lejtame kda je Vogrincic zmago z 6kandidatame je priso samo Vorsic pa njemi cestito! Kacijana blujze nej bilau! In vupan ka je zaj nej Vogrincic taksen mehkuzec ka de njemi cestito!

In reply to by barcelona (nepreverjen)

100% (nepreverjen)

ge pa mislin, ka je Vogrinčič kulturen človik, pa je Kacjani sigurno že čestito.

In reply to by Noro (nepreverjen)

Hahah (nepreverjen)

Bluze ga nega nej ka be njeme cestito...

In reply to by 100% (nepreverjen)

Naša obcina CANKOVA (nepreverjen)

Ti Noro ,norc ali sto koli si pa henjaj groziti
Najprej gor lidi kurblas zaj bos pa groziu.Od taksnih lidi obcina nigdar nede mejla Baška kak si ti in tebi podobni ka te pizdarije pijsete Lejko si vsi skupaj v rokej sejgnete pa idete v Gerlince na mejni prehod z Vogrincicom golobe miru piscavat ka se mete vec stukali pa slinili sto je kaksen clovek pa koga trebej vse miniti na obcini in se druge kozlarije Bil bi cajt ka date ze enkrat mir z temi komentarji Najboljse bi pa bilo ka bi sobotainfo to stran za komentarje ukinila ka se pijsete samo o sovrastvu. Ce glejdam komentarje tudi iz drugih obcin je to najveksa bedarija ka obstaja na sobotainfo .Dak dalec do nas tej komentarji vodili ka de se z casoma cejla pomurska regija sovrazila .Za prihodnost Cankove in krajinski park goricko.Zivela obcina CANKOVA

Naša obcina CANKOVA (nepreverjen)

Ti Noro ,norc ali sto koli si pa henjaj groziti
Najprej gor lidi kurblas zaj bos pa groziu.Od taksnih lidi obcina nigdar nede mejla haska kak si ti in tebi podobni ka te pizdarije pijsete Lejko si vsi skupaj v rokej sejgnete pa idete v Gerlince na mejni prehod z Vogrincicom golobe miru piscavat ka se mete vec stukali pa slinili sto je kaksen clovek pa koga trebej vse miniti na obcini in se druge kozlarije Bil bi cajt ka date ze enkrat mir z temi komentarji Najboljse bi pa bilo ka bi sobotainfo to stran za komentarje ukinila ka se pijsete samo o sovrastvu. Ce glejdam komentarje tudi iz drugih obcin je to najveksa bedarija ka obstaja na sobotainfo .Tak dalec do nas tej komentarji vodili ka de se z casoma cejla pomurska regija sovrazila .Za prihodnost Cankove in krajinski park goricko.Zivela obcina CANKOVA

Krap iz Krašč (nepreverjen)

Doj z županon Cankove.Od policaja pa rejsan nemreš nič dobroga pa pametnoga za pričaküvati.

In reply to by Naša obcina CANKOVA (nepreverjen)

Naša obcina CANKOVA (nepreverjen)

Ti Noro ,norc ali sto koli si pa henjaj groziti
Najprej gor lidi kurblas zaj bos pa groziu.Od taksnih lidi obcina nigdar nede mejla haska kak si ti in tebi podobni ka te pizdarije pijsete Lejko si vsi skupaj v rokej sejgnete pa idete v Gerlince na mejni prehod z Vogrincicom golobe miru piscavat ka se nete vec stujkali pa slinili sto je kaksen clovek pa koga trebej vse miniti na obcini in se druge kozlarije Bil bi cajt ka date ze enkrat mir z temi komentarji Najboljse bi pa bilo ka bi sobotainfo to stran za komentarje ukinila ka se pijsete samo o sovrastvu. Ce glejdam komentarje tudi iz drugih obcin je to najveksa bedarija ka obstaja na sobotainfo .Kak dalec do nas tej komentarji vodili ka de se z casoma cejla pomurska regija sovrazila .Za prihodnost Cankove in krajinski park goricko.Zivela obcina CANKOVA

Krap iz Krašč (nepreverjen)

Doj z županon Cankove.Policaja pa poslat na Tromejnik prometa usmerjat,tou vendar obvlada.

In reply to by Naša obcina CANKOVA (nepreverjen)

murska55 (nepreverjen)

končno si je narod premislil v občini Cankova,kajti dolgo smo gledali vašega župana in prišel je čass da narod pride enkrat k sebi ,-----na mladih svet stoji---------

za plačance ko… (nepreverjen)

Sodeč po komentaraj zgleda ka je zmago čelavi...sprijaznite se ka smo občani občine Cankove zvolili drujgoga župana, kere je staroga razturo...in še enouk, sprijaznite se z ten...nej van pomagalo blatenje pred volitvame, pa nite trenutno nej, saj še nite nemate zakoj, ali segli, plačanci čelavoga nemate mejra....predlagan ka damo čas ka vidimo ka de se napravilo na Cankove, pa te lejko ocenjujete, oziroma šinflete kak delate zaj že vnaprej....pa tude ženske malo pustite pri mejre, ker smatram ka do delale sto na uro in de vse ok....če privrženci čelavoga mate kakšen spomin, te znate ka se je v 16 letah svado z vsakin občinskin svetom, z nešteto ljudmi v njen, tak ka o ton što ma praf v zadevaj čelavoga in žensk pomoje nema smisla razpravlate...aja pa še neka, pomoje je segli boukše bite policaj, kak pa Krap iz Krašč....eni so tude pametne med njime, krape pa znajo samo plavate...

Cankova, naš dom. (nepreverjen)

Veliki primitivci;
Zaj se vidi kak primitivni dvolični ledge ste, ko Vogrinčiča žalite, to vij ka ste cejli čas pred volitvami in zaj napadali in žalili; vi ka ste saki den zadeti od alkohola pa še kaj drugoga mogoče celo nete se včakali ka bi bili čelavi. Vej pa mo vidli ka de te vaš miličar napravo, zaj njemi ližete r.. vas pa ma za nemake pa idiote. Vi ste resan bedaki, ko ste cejli čas vidli pa gučali ka te ženske nikaj ne delajo, ko so na veke na tereni in ste po oštarijah gučali ko pa zmes se zapirajo v arhiv zaj jih pa branite. Vej mo pa zaj vidli ka de kacjan s temi napravo, tak da nemre pa nede nikšnoga miličara ali kaplana zaposlo. Te manekenke so nej vredne ka sunce na njij sveti, v leder fabriki bi ne mogle biti čistilke. Cejli čas vam lažejo vej pa je Vogrinčič pokazo papejre ka so ga prijavile da jim je pravo ka morajo delati nej pa saki den zamujati, pa začati delati ob osmoj vori. Zaj mo vidli kak de kacijan s temi nas popelo v sveklo bodočnost, zaj mo meli štadione, vi njegovi ri.. ci te pa pijli pa rakete v lufte piščavali. Vaš velki vzornik, de pa se iz vas nemakov in idiotov norca delo; na občini pa do tej vaše ženske začale delati, ko nede Vogrinčiča, ko je za njij mogo delati, vej pa to si znamo in ste gučali zaj pa se nori delate. Če bi meli malo pameti in kulture se ne bi z Vogričiča norca delali, takšnoga poštenoga človeka pa župana nikdar Cankova nej mela. Z kakšnimi somarijami vam je naklado kacijan, vej pa smo gledali soočenje pa je nej pravo enoga čednoga stavka, zaj mo vidli kamam de šla občina. Vas čemerimo ko smo normalno čedni pa poštujemo delo pa istino, zato vi lejko pijšete somarije. Vi kacijanovi plačanci, ko ste zganjali pr Voglari vi se lejko grdo pa noro napadate človeka, ka pa je čeden ribič iz Krašič napiso istino, da je čul ka vaš fuzbalski znalac je gučo bedastoče. Ka vi mislite ka mo vi vas pitali in ka bi naj bili tuu, ka ste od alkoja zadeti zaj resan pokazali, ko ma vaš kacijan mogoče prav kakšni nemaki pa idioti ste..

krapec (nepreverjen)

https://volitve.gov.si/lv2018/rezultati/obcina_cankova.html .... malo se pogledne ka boš vido kakšen primitivec se tij, tu je vse zapisano...edijno če se bil tij zadete od alkoja kda se pijso svoj komentar...te te je pou oproščeno.

In reply to by Cankova, naš dom. (nepreverjen)

PEACE. (mir) (nepreverjen)

Ges se pa strinjam z predlogom“ naša obcina CANKOVA “ glede puščanja golobov v Gerlincih samo mam pa še boljšo idejo. Mogli bi napraviti eno dobrodelno akcijo za izgradnjo vrtca ,povaditi vse obcane obcine CANKOVA ka bi vidli kak so darežlivi pri takših zadevah pa si potem vsi skupaj podati roke in pustiti golobe da odletijo za vedno ka nemo vec mantrali ftiče in ka bi vidli ce smo sposobni kaj napraviti za obcino Cankovo Upam ka bi te ljudi tudi začali malo drugace premišlevati Vse kaj je stari župan napravo nam de prav prišlo zato pa pustimo še novega župana da proba narediti še tisto kaj najbolj rabimo VRTEC Verjetno vsi imate kakšne naslednike kateri že zaj vejo kaj fali v toj obcini cankovi Ce ste za dobrodelno akcijo prosim za lajk Hvala .Veseli december vsem skupaj

Dom, Cankova (nepreverjen)

Kakšen modrijan si ti Mir-aš ka pišeš svetske ideje, ka mo na Cankovi postavili vrtec z akcijo, ko te napravili fešto pa do vaši kaplani z klobukom koli šli pa mo pejneze notri metali za vrtec, zavolo takšnih modrijanov kak si ti de resan Cankova svetsko čudo. Zaj vidimo ko tebe mora zeti Kacijan za svetskoga stručnjaka za pejneze, ker njemi se ne senja kakšnoga čednoga občana ma naša občina; on sirmak tak ne vej zakoj se ide na občini. Sploj ne vem če de potrebno zeti evropske pejneze ko je obečavo, ko so je bruko kak de zrihto evopske pejneze za vrtec. Ali vij sploj znate zakoj se ide; vi se rejsan norca delate z normalnosti. Kolko bi zaj že meli pejnez za vrtec, ko ste je zapravili za rakete pa vašo nacejanje, vej ste pa dva mesenca zadeti; kolko pejnez ste zapravili ka bi lehko zaj že meli velki kup pejnez za vrtec. Moramo se lidgi zapomliti in mo kleti za Miklošovo popitali kolko pejnez mate vi pa kaplani za vrtec. Pa te ite na vlado pitat koliko pejnez de država cuj dala; zaj ko te pokazali ko smo občani Cankove z tvojov svetskov idejov vkuper spravili kakšen milijon ali kaj več, te te se pogučavili kolko ste zrihtali evropskih pejnez, ka de falilo pa vam da država. Vupam ka si nej ti ka si tak čeden z idejami med tistimi, ki za pejneze, da kaj organizera občina vse šenki gejte pa pigejte, ka bi ka kaj zašenki napravili pa vas nega. Zaj mo vsi občani Cankove začali šporati; nega vesejloga decembra, ti zaj prepovej tvojim sledbenikom pa pajdašom, nega oštarije; nega raket; moramo si šparati ko te vi pa vaš velki znalac, ko po tvojoj ideji začali že za pol leta zidati novi vrtec.

mecarukumi

Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti.

obišcite ...++++>>>>> www.Trade46.COM

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice