Gostinska ponudba ob Soboškem jezeru se širi.

Potem ko je v paviljonu Expano lani začel obratovati Expano Food&Drink, ki s pomursko kulinariko razvaja domače in tuje obiskovalce, bo nedaleč stran, na obrežju Soboškega jezera zdaj zaživel še en, sicer manjši gostinski lokal.

Kot je razvidno iz priloženih fotografij, so na urejeni ploščadi v neposredni bližini gibalnega parka postavili kontejner, v katerem naj bi deloval 'Beach bar'.

Po naših neuradnih informacijah bo prostor zasedel isti gostinec, ki deluje že v paviljonu, torej Ivan Dobaj z ekipo. Štajerski Junior d.o.o. je  družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990, ki je trenutno najbolj prepoznavno s koncepti in blagovnimi znamkami, kot so Takos gostinstvo v Mariboru, Fast food Pod kozolcem in Lonche.

Nov lokal ob plaži bo po naših virih začel obratovati predvidoma že spomladi. Več o sami ponudbi pa naj bi tako bilo znanega v prihodnjih tednih.

Mestna občina Murska Sobota je k ureditvi prostora v ta namen sicer pristopila že maja lani, ko je objavila javno naročilo za gostinsko ploščad z opremo.

Komentarji (23)

pomurski vodovodar (ni preverjeno)

Meni izgleda ko odsluženi kontejner.

marlinM (ni preverjeno)

Super, komaj čakan poletje na kamenšnici.

afta he (ni preverjeno)

Gorilko prihaja ti konkurenca.

dreg (ni preverjeno)

super cim vec....

-+- (ni preverjeno)

Gorilko s svojimi cenami še vedno zmaga, da ne govorimo o senci!.

BB

Nega panike...

...dečas ka ovin senca zrastej de gorilko že v penziji ;)

In reply to by -+- (ni preverjeno)

Bindi (ni preverjeno)

Pri nas najde brez kontejnerof pa neksnih improvizejranih fint? Končno so jih v centri MS pomale začeli kraj pakivate, zaj do jih tu postavlali, kak tou zgleda ... Živel tretji svejt.

Sd-samo denar (ni preverjeno)

Lejko,še deset kafičov odprete,zgubo nete nikdar pokrili.Na pivo pa mo še itak odili Gorilkoju.

Vipko
Truplo

Od vsega rom-pom-poma... se sedaj zatekamo še k raznim kontejnerjem. Še malo, pa bodo v bližni WC oz. srat placi imenovani "dixi"... Vse v bližini avtoceste oz. "okna"... ne vem kam sicer gleda, več ali manj v bližini igral predvsem za otroke... Mesto za piknike je izgleda v betonu, tisti sanitarni prostori proti vzhodu oz. na rakičanski strani v lesu, tole bo v železu. Saj jim ni kaj za oporekati... "povezovalno" za vsakogar nekaj! Inovativni so... samo patent še morajo registrirati!

Ojoj...

Tako pivo, kakor družba pri Mihecu in Kati... pa je zakon! Tule tega ne boste nikoli dosegli! Nemalo nas noče Beverly Hillsa... ampak navadno plažo...

In reply to by Sd-samo denar (ni preverjeno)

Optimum (ni preverjeno)

San mislo, ka je na avtocesti keri zgüjbo te falat železa.

delopres (ni preverjeno)

a bo na kamešnici tudi baywatch?

karl marx (ni preverjeno)

Supev, samo bi pa vseeno prdlago občinaron, ka naj najprlej zriktajo samo plažo. Trenutno nemreš iti v vodou, zatou ka se je vse zamuljilo. Torej, občinari, spucajte mulj pa blato.

.... (ni preverjeno)

Super se poveže v idilično prekmursko pokrajino. Ribiški dom bi mogo nešče prevzeti, da bi bila konkurenca.

Zuhälter (ni preverjeno)

Bitch bar...

Olosh (ni preverjeno)

Kakšen ''TOP'' kontrast, v ozadju moderna in lepa zgradba, v ospredju pa zapuščeni in kao artistično prenovljeni kontejner z miniaturno teraso, ge itak nedo mogli meti marel, ker je preveč vetrovno na kamešnici.

Zanima me što je tisti frajer ka odobri takše stvari?
Bruka od bruke.

BogmeOlosh (ni preverjeno)

Če bi malo bole pogledno slike in se nebi samo pameten delo, bi vido ka je na kontejneri tenda kera de verjetno služila kak streja in senca. Bruka si tij pa tebi podobni štenkaši. Ne ven koji kurec glumite majmune, če pa stvar sploj še neje odprejta. Pojma nemaš kak de vö vidlo gda de postavleno pa že bruhaš po stvari. Vüpan ka de stvar najbole funkcionejrala pa ka de nonstop puno lidij, ka te se te štenkaši pa pametnjakoviči lejko pogeli.

In reply to by Olosh (ni preverjeno)

Olosh (ni preverjeno)

Ma daj ne seri mi no. Vejpa vidin kak v vidi že zdaj...pa vido sna kak funkcionerajo marela na expanoji...tudi tenda nede rešila toga problema, ker je verter enostavno premočen.

Nejsan štenkaš niti pametnjakovič, ampak sori, to zgleda grdo...Sploj pa ta črna barva nejde niti približno v kontekst celotne grafične podobe Expanoja ;) Ti še s čim razsvetlim pamet?

Zgleda pa tak, kak če si ti tisti ''idejni vodja'' :D Brukaš od brukaša, kak tej kontejner.

In reply to by BogmeOlosh (ni preverjeno)

BogmeOlosh (ni preverjeno)

Mislin, bluziš brezveze pa se pameten delaš. Te idei pa tij postavi tan ultra moderno pa drago okrepčevalnico pa se te kurči. Neman nikaj s ten, samo mi resno idejo preseratori keri sakšo stvar poserejo redno ka jetra. Pa če nede marele pač te tij neboš tan sedo, pa tudi, če nišče drugi nede je tou nej tvoje ka se v tou mešaš pa lastniki soliš pamet. De on pogoro. Ka sicer močno dvomin glede na količine obiskovalcov poleti na kamenšnici, še celou ob vikendih. Me pa zanima kakšne pripombe bi meli, če bi nešče objavo kak so neka takšnoga neki na nekšoj mlaki v avstriji postavili. Verjetno bi meli vsi pune goube jlajanja kak se trbej po njih zgledovati in ka oni že znajo kak se tou dela. Zadeva je še sploj nej odprejta, nišče ne vej kak de izglednola gda de odprejta, pa eni nemrete iz svoje kouže ka nebi srali po sakšoj stvari. Aja pa kakšna je grafična podoba expanoja? Barva vode v kamenšnici paše cuj?

In reply to by Olosh (ni preverjeno)

Ivko (ni preverjeno)

Odlicno , te expano je super, pa se na bolse ide, to ka se zaj v soboti dela je vse fajn, lepse mesto mo meli, idemo v z socrealizma, vsaka čast zupanu in sodelavcem ter mestnim svetnikom ki podpirajo razvoj obcine’ , tudi ka se tice kvalitete zivljenja!!!

BestOne (ni preverjeno)

POHVALNO. Samo eno opozorilo oz predlog, predvidevam, ka kdo od obcine spremlja komentare. V ms se trzijo trisobna stanovanja po abnormalnih cenah 160tisoc. Ukrenite nekaj na tem podrocju, za ta denar ti postavijo novo hiso na bistveno boljsi lokaciji v Sloveniji, tocno kje ne zaupan, ker je bitka za hise velika. Skratka omogocite mladim sprejemljive cene stanovanj. Absolutno pa vsaj poskusite ukreniti nekaj na podrocju kreditov. Zagotovo lehko tudi obcnia kaj pomaga.
Pa se to predlagajte spremembe v solstvu. Teorija je nej zadosta. V sosednji drzavi imajo to bistveno zelo kvalitetno urejeno v casu srednje sole imajo dijaki pol leta prakso pol leta sole tak po 4letih imajo ze 2leti prakse. Aktivno jih tudi v podjetjih vkljucujejo tudi na bankah, razlagajo jin otrocje stvari brez problema ti pa lepo cakas, ker se mladi clovek mora nauciti in mora to vsak razumeti. Tudi to v osnovnih šolah je velik povdarek v rocnih spretnostih...
Pa lep pozdrav od dalec.
Slovenija je lepa in lahko se izboljsa, ce se zacnejo stvari spreminjati. Na mladih svet stoji, posledicno ob teh spremembah bodo tudi starejsi lahko sli prej v penzije in tudi sami obcutili izboljsave.

Ivan C (ni preverjeno)

Se strinjan, midva z ženo se rada zapeljeva s kolesi do kamensnice, in ko vidiva ta expano sva kot stara sobocanca navdusena. Dosti obiskovalcev iz cele slovenije, pa tudi tujcev, vsi so dobre volje, uzivajo, ce bojo se vec naredili na vodnih sportih, govori se o deskanju na vodi s pomocjo vlecnice, bo se lepse sedeti na terasi in gledati zadovoljne ljudi, žal mi je edino da nekateri moji pokojni prijatelji s katerimi smo odrascali na kamensnici tega niso doziveli.hvala vsem ki se trudite da bo Sobota lepsa.

In reply to by BestOne (ni preverjeno)

Pohodnik (ni preverjeno)

To je stvar ki stane okoli 40.000 e ,zato neee morete tak kritizirati.Nam je všeč kamešnica enim pa kopališče pa mi to ne kritiziramo! Bodimo srečni ka se neka dogaja ,pa v bližini lahko še supaš in se športno razvajaš.

Nitko (ni preverjeno)

Vse je lepo in prav da se to uredi in civilizira samo zakaj pa nihče ne vidi RIBIČE ka kurijo in požigajo plastiko ko ribijo tam okrog, včasi je vse čni dim in zelo smrdi ,zakaj ribiška družinatone ukrepa in ne ustavi saj so njihovi člani. SRAMOTA

Starejše novice