Danes na Soboški dnevih ...

V mestnem parku bodo od 17.00 do 19.00 otroške delavnice Igrivi baloni nad Soboto, ki jih organizira Roto klub v sodelovanju z Osnovno šolo III Murska Sobota. 

Pred začetkom državnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni bodo otroci lahko sodelovali v izdelovanju spominskih brošk in sestavljank ter spoznavali napihnjen balon od znotraj.

Ob 19.00 bo na grajskem dvorišču predstava za otroke Balon Velikon, avtorja in režiserja Andreja Rozmana Roze, ki pripoveduje zgodbo o petletnem Oskarju in njegovih dogodivščinah.

Glavni oder v mestnem parku bo ob 20.00 gostil Odprti oder, kjer se bodo predstavili mladi glasbeniki, zasedba MATCH! pa bo nastopila kot zmagovalka preteklih nastopov.

Ob 20.30 bo v mestnem parku potekalo uradno odprtje odprtega državnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni, kjer bodo organizatorji predstavili tekmovalni in spremljevalni program. Nastopila bo Skupina Stop.

Večer se bo nadaljeval ob 21.00, ko bo na glavnem odru v mestnem parku nastopila skupina Orlek, ki letos praznuje 35 let delovanja. Ob 23.00 bo sledil koncert skupine Big Foot Mama.

Dogajanje se bo zaključilo ob 1.00 s koncertom skupine Alo!Stari na grajskem dvorišču.

Komentarji (3)

gfr4r4r2r2 (ni preverjeno)

A bo SlipKnoT in Korn in Metaliica in In Flames to bi bilo pravo ne pa ta drek od dreka!

ZŽelko (ni preverjeno)

Končno dober izbor izvajalcev za danes. Top

captain (ni preverjeno)

san čul da bo malo grmelo in bliskalo za začetek

In reply to by ZŽelko (ni preverjeno)

Starejše novice