Ob stolpu Vinarium kmalu restavracija in vinska klet Vinarium.

Občina Lendava je pridobila gradbeno dovoljenje za gradnjo restavracije in vinske kleti Vinarium, ki bosta stala v neposredni bližini stolpa Vinarium Lendava, najvišjega razglednega stolpa v Sloveniji.

Kot so sporočili, želi občina s tem korakom še dodatno utrditi svoj položaj kot destinacija, ki združuje naravno lepoto, kulturno dediščino in kulinarično doživetje.

»Gradnja restavracije in vinske kleti Vinarium predstavlja pomemben mejnik v razvoju turizma in trajnostne destinacije v Lendavi,« so zapisali.

Kulinarično doživetje, obogateno z razgledom na slikovito pokrajino Lendave

Želijo si, da bi občina Lendava postala občina zelene prihodnosti. S pridobitvijo gradbenega dovoljenja za restavracijo in vinsko klet so korak bliže k uresničevanju tega cilja, so sporočili.

Restavracija in vinska klet Vinarium bosta nudili kulinarično doživetje, obogateno z razgledom na slikovito pokrajino Lendave.

»Gradnja restavracije in vinske kleti Vinarium je načrtovana z mislijo na dolgoročni trajnostni razvoj destinacije Lendava. Občina se bo še naprej trudila za ohranjanje naravne lepote tega območja in za izboljšanje življenja svojih prebivalcev ter obiskovalcev,« so dodali.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
JOHN RAMBO (ni preverjeno)

Kaj je vstop na Vinarium še vedno tako svinjsko drag...?

tocajmetkajanci (ni preverjeno)

jolvan metka in janci opravitelja kulinarike in degustacije vaskoh trac specialitet zacimbo zafran

poneriiidi (ni preverjeno)

janci rjesava metkin zakon i gorice

In reply to by tocajmetkajanci (ni preverjeno)

istvanistvanski (ni preverjeno)

boug sveti... to je sprejemljivo za ''bogatenje'' naše kulturne krajine... sram vas bodi, da dopustite izvedbo takših projektov

tuncika

Vsi okoli nas delajo turistične objekte, bogatijo turistično ponudbo. Samo Sobota ne.
Poglejte si stanje v RIS Rakičan : ograje stare sto let, konji brez pokritega prostora-maneže, otroci v učilnicah pri konjih, neurejena okolica, dvorec brez vsebine.
Ja seveda : Noč čarovnic med konji.

Februar odmah (ni preverjeno)

Cirkus ide dale,le za koga???

tre (ni preverjeno)

grdo od grdoga

Starejše novice