Aktualni direktor Bojan Korošec in strokovni direktor Daniel Grabar se še nista odločila, ali se bosta prijavila na razpis za direktorja.

Dolgoletnemu direktorju soboške bolnišnice Bojanu Korošcu z aprilom poteče štiriletni mandat, zato je svet zavoda 25. januarja izdal javni razpis za direktorja regijske bolnišnice.

Korošec in Grabar še razmišljata o kandidaturi

Kandidat mora imeti najmanj visokošolsko izobrazbo druge stopnje in pet let delovnih izkušenj, prijavi pa je potrebno priložiti tudi program dela in vizijo razvoja zavoda. 

Pa bo na čelu bolnišnice prišlo do sprememb? Korošec, ki je bolnišnico vodil od leta 1997 do 2004, na direktorski stolček pa se je ponovno zavihtel in na njem vztraja vse od leta 2009, je zaenkrat skrivnosten. 

Kot nam je povedal, je še prezgodaj, da bi lahko karkoli povedal in tako kaže, da še ni sprejel končne odločitve. Nekoliko manj redkobeseden je dolgoletni strokovni direktor Daniel Grabar, za katerega se šušlja, da bi se lahko tokrat potegoval za vodilno mesto na čelu soboške bolnišnice.

"Nekaj časa je še za razmislek in odločitev. Po toliko letih se človek vpraša, ali bi mu to bilo še potrebno, ampak, če lahko prispeva, zakaj pa ne," priznava in dodaja, da ga h kandidaturi nagovarjajo tudi sodelavci. 

Na koncu dneva odloča država

Glavno besedo pri izbira novega direktorja bo imel 9-članski svet zavoda, ki ga zastopa pet članov ustanovitelja, torej države, dva predstavnika zaposlenih in po en predstavnik soboške občine ter ZZZS. Večino ima tako v zavodu država, izbrani direktor pa mora tako ali tako še pridobiti dokončen blagoslov s strani aktualne oblasti, ki mora podati soglasje.

Vlada je ravno na današnji seji razrešila dosedanje člane sveta zavoda murskosoboške bolnišnice Marka Viraga, Dušana Bencika, Simona Jevšinka, Karla Turka in Majo Klemenčič, ki so bili predstavniki ustanovitelja, in do izteka mandata sveta zavoda, torej do 21. septembra 2021, imenovala Hermino Vrbanjšak, Suzano Šuklar (obe SDS), Mitjo Perša, Stanislava Sobočana (oba NSi) in Mitjo Slavinca (SMC).

Poteza, ki je bila sicer pričakovana pred odločanjem glede novega direktorja, a ta bi lahko nakazovala na želje po določenih spremembah v vodstvu bolnišnice.

'Stari' člani sveta zavoda razrešitve očitno niso slutili

Kot nam je še danes pred vladno odločitvijo povedal dotedanji predsednik sveta zavoda SB MS Simon Jevšinek, ki je bil pred tem tudi član sveta zavoda slovenjgraške bolnišnice, sam ni vedel nič o tem, da bi se pripravljala zamenjava članov. Ravno tako ni želel komentirati, ali so dobili že kakšno prijavo na razpis za direktorja, saj da je še prezgodaj in se je mogoče prijaviti do 9. februarja.

Na izbiro novega direktorja tako ali tako ne bo imel več vpliva, saj bo ta v rokah novih predstavnikov ustanovitelja, ki so bili danes imenovani.

Soboška bolnišnica je leta 2019 sicer zabeležila 58,8 milijona evrov prihodkov, poslovno leto pa končala s 195 tisočaki minusa. V času drugega vala koronavirusa, od jeseni 2020 pa vse do danes, velja za najbolj obremenjeno bolnišnico v državi po razmerju med številom postelj in številom covidnih bolnikov.

Komentarji (76)

micikaaa (ni preverjeno)

Sveži pomladni veter očisti zrak......vihar pa bo počistil parlament, kjer eni in isti že dolga leta mešajo meglo.......

Göbels (ni preverjeno)

Oba dva sta politično nastavljena, ljudje ne nasedajte!
Čas je že da te izdajalce zamenja mlajša generacija brez političnih in pharma mafijskih ozadij... Mrš!

In reply to by micikaaa (ni preverjeno)

bolnik kovid (ni preverjeno)

Prijazna glavna sestra.. dobra bolnica.

In reply to by micikaaa (ni preverjeno)

bolnik kovid (ni preverjeno)

Murskosoboška bolnišnica je največji pomurski delodajalec. Aspekt regijske bolnišnice je potrebno pogledati malo globlje; povezava in namen srednje medicinske šole v Rakičanu, možnost nadaljevalnega študija na visokošolski ustanovi Alma Mater Europaea v Murski Soboti, povezava z lokalnimi pridelovalci hrane... Opremljenost bolnišnice na najvišjem nivoju, zato tudi strokovni kader ob domačih vrhunskih strokovnjakih prihaja iz sosednjih bolnišnic, kakor tudi iz držav bivše države, saj imajo v tem okolju možnost strokovnega in osebnostnega razvoja. Sam delim nedavno izkušnjo v tej ustanovi in to pozitivno izkušnjo lahko opišem s štirimi besedami; strokovno, odgovorno, prijazno, najboljše. Vsi vi tukajšnji pisuni, ki izražate zlagani negativizem do te ustanove, vam pa svetujem, da se ji izognete, pridobite izkušnjo drugje, saj vam to omogoča Zakon o zdravstvenem zavarovanju. Namesto veselja, da je bolnišnica v zadnjih letih dodatno zaposlila okrog 200 ljudi, morda tudi katerega od vaših bratov, sester, staršev, otrok, vi z enoumnimi pamfleti blatite težko pridobljeno in vaših zapisov bi se sramoval vsakršni politični sistem in držav, mnogo kje bi vas tudi zaprli in javno pribili nakriž. Podpišite se pod svoje žaljive zapise. Ne upate, jasno, saj to je lastnost ljudi, ki imajo osebnostne težave in morajo svoje težave v neki obliki prenesti na okolico, ki si pa tega ne želi. Hvala, da ste me brali

In reply to by micikaaa (ni preverjeno)

Zaposleni 1 (ni preverjeno)

Dobro si skomentejro, samo plusa ti pa ne dan, zakoj, zaradi toga ka či zagovarjaš podpis, te se moreš san javno podpisati. Ges san tüj za tou, samo neman pa jajc, ka bi me seveda javno poplüvali.

In reply to by bolnik kovid (ni preverjeno)

Realist2 (ni preverjeno)

Lepo, da je bila tvoja izkušnja z bolnišnico pozitivna, moja namreč ni bila. Vzrok: nestrokovnost, površnost, aroganca. S tem je bila seznanjena tudi za to pristojna oseba, a zgodilo se ni nič.

In reply to by bolnik kovid (ni preverjeno)

Kiki123 (ni preverjeno)

Upam da bo boljše, če pride do kakšne spremembe.

Bok (ni preverjeno)

Hvalabogu..menjati staro garnituro...svež veter!

Mpp (ni preverjeno)

18 let direktor? Ali uredis zadeve da je uspešna bolnica ali sam odstopis. Vsekakor dobro spoznaš farmacevtsko mafijo.

Murak (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Srčno upam da pride Grabar na čelo bolnice. Zavoljo zaposlenih in bolnikov

In reply to by Mpp (ni preverjeno)

sobočanec22 (ni preverjeno)

Stari Korošec je itak bil politično nastavljen, čas mu je, ka se pobere v penzijo. Dosta nepravilnosti se je dogajalo pod njegovim vodstvom. Za direktora naj izberejo strokovnjaka,
ekonomista nej pa zdravstvenega delavca, keri nema pojma o ekonomiji.

politična mafija (ni preverjeno)

In zdaj gda do Janšovi nastavlali do sigurno izbrali strokovnjaka. Se vidi pri teh ka vodijo to epidemijo kakši strokovnjaki so. Od vlade nastavleni nesposobni kimavci. Tak de tudi zdaj v našoj bolnici. Itak je že po vseh bolnicaj po Sloveniji skoraj tak. Zakoj pa mislite ka de epidemija še dvej leti trajala v Sloveniji? Trbej proračun do konca spucati prek provizij. Telko nesposbnih bedakov kak se je pri nas zdaj privleklo v koriti je nej bilo nigdar. Samo epidemiologa nega nikšoga cuj ka bi znao o kon se ide. Glavno ka je obramboslovec Janša vse največje kriminalce okoli sejbe zbrao pa ka harajo po inštitucijaj pa po proračuni.

In reply to by sobočanec22 (ni preverjeno)

joj,joj (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

politična mafija Boljše da Janševi nastavljajo ,kot pa SD jovi

In reply to by politična mafija (ni preverjeno)

ČAS JE ŽE BIL (ni preverjeno)

Čas je že bil, da so zamenjali Marka Viraga, tudi profesionalnega župana občine Beltinci ki malo previsoko leta, sedaj pa še zamenjava kot župana občine Beltincih. V občini Beltinci se ja čas ustavil že pred mnogo leti, tudi Viragi še čas vedno stoji. Ozrite se malo po drugih občinah kjer nimajo profesionalnega župana + 2 podžupana, ni potrebno daleč gledati občina Odranci (na občini 3 zaposleni) in cca 1000 zaposlenih v industrijski coni, Beltinci imajo obrtno cono že več kot 35 let pa 2 ali 3 zaposlene. Cug je odpelal, čas se je stavo.

Lipa3 (ni preverjeno)

Ce pa vidis nove clane sveta uprave,pa vidis podgane sds in nsi. Tak da isti k... naprej.

In reply to by ČAS JE ŽE BIL (ni preverjeno)

Staribralec (ni preverjeno)

Za zamenjavo župana pa te mogli na volitve počakati. Kda van logistični center končno zrikta, njemi drugi mandat ne vujde.

In reply to by ČAS JE ŽE BIL (ni preverjeno)

šarvedi (ni preverjeno)

Nisem ravno pristaš SDS, vendar je zadnji čas, da bo kdo naredil red v bolnici. Da ne govorim o odnosih med zaposlenimi, odnosi do pacientov, izkoriščanjem, mobingom itd. Me zanima kdo je nastavil nesposobnega Viraga. Pa tudi ostalo kar prihaja iz Beltinec je zelo pokvarjeno in podmuklo...
.

Zaposleni (ni preverjeno)

Dugo časa san že zaposleni v špitali, ešče malo pa iden v penzijo, moran pa povedati. Razlika med špitalon inda pa gnes je kak nouč pa den. Gnes den mamo, mate, Prekmurci, edno najlepšij slovenskij bolnic. Delavci se trudijo, ka je bolnica spucana, sakša soba je klimatizejrana, ma televizor internet, gesti je odlično, delavci zdravstvene nege se trudijo ka pri svojij najbokšij močej napravijo vse za betežnika. Odnosi, rejsan so slabši kak inda, zakoj, nej zaradi skrejganosti, liki zaradi mladij lidi šteri pač majo načišo vzgojo. Inda smo s sodelavcami feštali, gnes den je več nej tak. Samo neje tou tak seposedi-samo pejnez se vidi, kelko što zasluži, medsebojne pomoči več nega . Eh pa ka mo naklado, prepričuvo prepričane. Po smrti se vsi vidimo na ednon mesti.

In reply to by šarvedi (ni preverjeno)

joj,joj (ni preverjeno)

Zaposleni ........... Ne motaj ,ker tv jev ni v vseh sobah .Drugo pa je ,da ko prideš v bolnico te čistilke že zaslišujejo kam si namenjeni in ka bi rad ,da ne pišem naprej

In reply to by Zaposleni (ni preverjeno)

Parsifal (ni preverjeno)

ne isci dlake v jajci...

In reply to by joj,joj (ni preverjeno)

Zaposleni 1 (ni preverjeno)

Napiši ge nega televizorof, v šterij sobaj. Praviš ka te čistilke zaslišuvlejo, pa praf je tak, vejpa valda neuš po cejloj bolnici lejto pa širo virus. Lejko pa pišeš kelko ščeš, itak pametni lidge znajo

In reply to by joj,joj (ni preverjeno)

joj,joj (ni preverjeno)

Te gda san čistilki skoro okrog vűj eno zakelo je voziček zrabila pa šla kak da bi motor mejla v rijti .Tak da ne bi dale o tem

In reply to by Zaposleni 1 (ni preverjeno)

tanja flaškon (ni preverjeno)

Čistilke so v bolnici zato da čistijo
in nimajo pravice ničesar gučiti

In reply to by joj,joj (ni preverjeno)

prekmurec75 (ni preverjeno)

joj,joj
ti si totalno neumen

In reply to by joj,joj (ni preverjeno)

sop (ni preverjeno)

hvala atek, hvala tastek....

prekmurec75 (ni preverjeno)

kaj vam pa manjka vsaj vecinoma dobi vso zdravnisko oskrbo jas sem namrec zadovoljen ker je zdravnisko osebje zelo prijazno komu pa se nedopade pa naj gre v tujino na zdravljenje pa bo videl razliko sam sem prisel iz tujine pa vidim razliko

sanjanin (ni preverjeno)

Res, odlicna bolnica, v redu oskrba, vse urejeno. pa dosta covid bilnikov, pa vsi prijazni.

In reply to by prekmurec75 (ni preverjeno)

prcűjk (ni preverjeno)

sanjin .......... Res vse vredi ? To je tudi edina bolnica v državi kjer dobiš hrano v plehnatoj posodi .Vsaki bolnici po Sloveniji je hrana na krožnikih in kot se spodobi . Ta posoda v Soboški bolnici je malo boljša od vojaških šajkač .No eni niti ne vejte ka šajka je .Pred nekaj dnevi je bila prijateljica na oddelku in so ji pozabili dati kosilo in večer so spet pozabili dati večerjo .Tak da ne bi našteval kaj vse je narobe v bolnici .

In reply to by sanjanin (ni preverjeno)

Zaposleni 1 (ni preverjeno)

Pri hasap sistemi nega krožnikof, tak ka si ne zmišlavli, pa tüj posoda je nej plejnata liki iz rostfraja. Takša posoda je edina primerna za bolnice. V vojski si pa tuj nej biu, bar ne v Jugo vojski, nemaš pojma ka je tou šajkača, mi šteri smo bili pa znamo ka je šajkača, tou je kapa, gesti v armiji pa je bilou slabo-kupos, pasulj.

In reply to by prcűjk (ni preverjeno)

polit (ni preverjeno)

Zaposleni 1......... Si tij dober HASAP .

In reply to by Zaposleni 1 (ni preverjeno)

1919 (ni preverjeno)

Lp prcűjk

Te "plejhnate" oz. higienske posode iz Inoxa uporabljajo tudi v drugih bolnišnicah po Sloveniji (HACCP standard). Malo se informiraj na spletni strani bolnišnice. Kar se prijateljice 👧👧👧👧, garant predimenzionirana "bludnica".👺

Lvečer

In reply to by prcűjk (ni preverjeno)

prcűjk (ni preverjeno)

1919..... Idi pogledni v Mariboru ,Celju ,Ljubljani in še in še .Ne pijšite kar ni res

In reply to by 1919 (ni preverjeno)

1919 (ni preverjeno)

Lp prcűjk

"Pogledno" v MB, CE, LJ in še in še. Isto kot v MS, če sem popolnoma natančen v MS celo najbolje.
Hrana (zajtrk🍔, kosilo🍗, večerja🍟) v MS okusna, pestra, primerno ogreta, pravočasno, skratka vse O.K. Medicinske sestre pa itak v MS najboljše 👭.

Lvečer

In reply to by prcűjk (ni preverjeno)

prekmurec75 (ni preverjeno)

preujk
lazes in lazes da se ti vse kadi iz gobca

In reply to by prcűjk (ni preverjeno)

Izoliran (ni preverjeno)

So mogoče ocenili, ka ima preveč kil. Hitra rehabilitacija je ključna za vrnitev v zdravo življenje.

In reply to by prcűjk (ni preverjeno)

Lipa, vodka, r… (ni preverjeno)

Lekarna šče je odprejta za nujne primere, kak si ti.

Lipa3 (ni preverjeno)

Ormoz in LJ polje caka tebe pride siba tuj za vaso rit in karma caka za prvon ovinko takse ovce in podgsne credni nagon.

krobikar1

Enim nikad dosta, kopanja pa je brezmejna,.... Trenutno pa je itak važno samo, da so NAŠI, vse od državnoga do lokalnoga nivoja! Upamo samo, da bo račun izstavljen,...

janževec (ni preverjeno)

Ta dva sta dosmrtna direktora tű nišče nemre zraven

prekmurec75 (ni preverjeno)

janzevec
se mi zdi da nisi zaradi tega prikrajsan

In reply to by janževec (ni preverjeno)

ovarnik (ni preverjeno)

TANZANIJA RAZGLASILA KONEC PLANDEMIJE!
Dobre novice iz Tanzanije: Pandemija se je končala s 27 milijoni evrov!
Tanzanijski predsednik John Magufuli je našel način, kako končati plandemijo. Od takrat se življenje spet normalizira. Edini predpogoj za zaključek vseh ukrepov korone je bilo samostojno razmišljanje.
Tanzanija je EU prezentirala konec palndemije. Potem ko je Evropska unija afriški državi nakazala 27 milijonov EUR pomoči v boju proti plandemiji korona virusa, jo je država hvaležno sprejela in takoj zatem razglasila, da v državi ni več korona virusa ter s tem končala plandemijo.
Pravzaprav je bilo 27 milijonov EUR pomoči namenjenih Tanzaniji iz solidarnostnega sklada EU za boj proti plandemiji kovid-19. Tanzanija bi jo morala uporabiti za nakup zaščitne opreme in vlaganje denarja v razvoj cepiv ali zdravil, plačala pa naj bi tudi fejk teste in druge ukrepe za zajezitev širjenja virusa. Tanzanijski predsednik John Magufuli je že maja lani bil skeptičen, ko je opazil povečanje števila lažnih primerov korona virusa. Od takrat naprej je bil nezaupljiv do Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), zato se je odločil, da bo trditve raziskal sam. Lastna odkritja so ga pripeljala do zaključka, da je pandemija zrežirani načrt.

ww (ni preverjeno)

Rekordni proračun murskosoboške občine sprejet v prvem branju. Obcina ugotovila da ima v casu pandemije vec denarja.

In reply to by ovarnik (ni preverjeno)

Parsifal (ni preverjeno)

kelko nadzornij svejtov eli svejtov zavoda je menjal JJ v enon leti??? kelko direktorov zavodov itd?? po moje se telko nej menjalo zadnjij 20 lejt..aja..ne pijze dzabe new york times o velikom vodji...tak ka malo za razmislek...aja..pa ne pijse o njemi nikaj dobroga mimogrede...

Bonge (ni preverjeno)

Nej je trbelo menjate ker ste lejve cejle čas mele svoje zveste pudle na položajih. Zdaj je pa zapihal nov veter , čas je ka se ta lopovska mafija razture. V tej 20 lejtaj ste milijard i milijard spokradnole.

In reply to by Parsifal (ni preverjeno)

Prirjno (ni preverjeno)

Bill Gates napovedal novo in še hujšo pandemijo.

Jozek iz puconec (ni preverjeno)

Super,zdajcsamo še morejo zamenjati direktora doma starejših pa de vse super

sanjanin (ni preverjeno)

Odlicna bolnica👍

Kukonja (ni preverjeno)

Zelo dobra bolnisnica!!!

politikanstvo (ni preverjeno)

Po telkih letih istoga direktorja je dobro, če pride što drugi. Ne bi pa smel biti iz politike, iz kakšne od strank.... ker potem bo enako kot sedaj. Tako direktor bolnice, kot direktor doma starejših sta politika, sedanja ali bivša. Takšno prakso bi bilo potrebno spremeniti. Pa po možnosti naj ne bo

politikanstvo (ni preverjeno)

zdravnik

Bog vse vidi, … (ni preverjeno)

Po samovšečnem vodenju po sistemu, če nisi z nami si proti nam v našo največjo zdravstveno ustanovo prihaja nov veter, prav je tako!

- v imenu mnogih okuženih z koronavirusom med zdravljenjem v bolnišnici,
- v imenu mnogih zaposlenih v naši bolnišnici,
- v imenu mnogih nekdanjih zaposlenih v naši bolnišnici,

Vlada Republike Slovenije HVALA!

Bonge (ni preverjeno)

Ge be obadva spakivo pa še prvo medicinsko sestro tűde. Čas je za spremembe. Čakalne vrste so preduge , preveč se pokrade v zdravstvu.

Opa (ni preverjeno)

Maja Klemenčič? To je od ofoga storega klemenčiča z desusa rod?

Katja_s (ni preverjeno)

Joj, joj, joj. Upam da ne.

In reply to by Opa (ni preverjeno)

stari komunist (ni preverjeno)

Naš stari tovariš Janči opet goni naše stare partijske načine za menjavo vodstva katere se je naučil v partijski šoli v Kumrovcu. Že dostikrat sem mu povedal naj si zmisli kaj novega

komunista (ni preverjeno)

Najslabša bolnica na svetu. Katastrofa

prekmurec75 (ni preverjeno)

komunista
ce bi vedel kdo si ti nebi te nikoli sprejel v najslabso bolnico
se bos se privlekel do bolnice in ti zelim da crknes pred najslabso bolnico

In reply to by komunista (ni preverjeno)

cico (ni preverjeno)

daj na mobilne ka ti i.p. od bolnice vun meče

In reply to by prekmurec75 (ni preverjeno)

cico (ni preverjeno)

Bolnica, zaposleni dohtari, sestre, medicinski brati so fejst ok,Mejati trebe direktora, finančnoga pa strokovnoga direktora, generalno glavne sestre, glavno sestre plučnoga pa ovo ka si avstrija na titulo piše.

In reply to by komunista (ni preverjeno)

seeee (ni preverjeno)

Ja pa te razpust!! RED MORA BITI. dobra bolnica..

In reply to by cico (ni preverjeno)

bolnik kovid (ni preverjeno)

Murskosoboška bolnišnica je največji pomurski delodajalec. Aspekt regijske bolnišnice je potrebno pogledati malo globlje; povezava in namen srednje medicinske šole v Rakičanu, možnost nadaljevalnega študija na visokošolski ustanovi Alma Mater Europaea v Murski Soboti, povezava z lokalnimi pridelovalci hrane... Opremljenost bolnišnice na najvišjem nivoju, zato tudi strokovni kader ob domačih vrhunskih strokovnjakih prihaja iz sosednjih bolnišnic, kakor tudi iz držav bivše države, saj imajo v tem okolju možnost strokovnega in osebnostnega razvoja. Sam delim nedavno izkušnjo v tej ustanovi in to pozitivno izkušnjo lahko opišem s štirimi besedami; strokovno, odgovorno, prijazno, najboljše. Vsi vi tukajšnji pisuni, ki izražate zlagani negativizem do te ustanove, vam pa svetujem, da se ji izognete, pridobite izkušnjo drugje, saj vam to omogoča Zakon o zdravstvenem zavarovanju. Namesto veselja, da je bolnišnica v zadnjih letih dodatno zaposlila okrog 200 ljudi, morda tudi katerega od vaših bratov, sester, staršev, otrok, vi z enoumnimi pamfleti blatite težko pridobljeno in vaših zapisov bi se sramoval vsakršni politični sistem in držav, mnogo kje bi vas tudi zaprli in javno pribili nakriž. Podpišite se pod svoje žaljive zapise. Ne upate, jasno, saj to je lastnost ljudi, ki imajo osebnostne težave in morajo svoje težave v neki obliki prenesti na okolico, ki si pa tega ne želi. Hvala, da ste me brali

In reply to by cico (ni preverjeno)

marta pol. (ni preverjeno)

Nika ne pijše ,če je odslűjžo ,že pogojno ka je nekaj pohapsal pa mogel nazaj ,dati .

. (ni preverjeno)

Še malo pa do vse zasedli.

tanja flaškon (ni preverjeno)

tudi mene to pizdi
ampak kaj hočem
ta Janša nas bo vse zjebal
zjebal bo vse naše privilegije
mislim da bomo
levaki crknuli od besa

In reply to by . (ni preverjeno)

Badio71 (ni preverjeno)

Ja v ozadju Korone se nastavljajo politiki. V izvedbi Korone se menjajo direktorji. V izgovor na Korono pa se odpuščajo delavci brez utemeljenega razloga, ki so bili na poti nekaterim v podjetjih.

dejan svinskoglavi (ni preverjeno)

Zakaj se vrata v bolnišnico tako slabo zapirajo
Ker ima Janša prste vmes

čiži (ni preverjeno)

što te prijde, kakšen P.... ale T...ale of Forjanič ale ???

tanja flaškon (ni preverjeno)

sem takoj proti da pride na oblast kdo iz rodu opic
na primer
kakšen Pavijan

bolnik kovid (ni preverjeno)

Murskosoboška bolnišnica je največji pomurski delodajalec. Aspekt regijske bolnišnice je potrebno pogledati malo globlje; povezava in namen srednje medicinske šole v Rakičanu, možnost nadaljevalnega študija na visokošolski ustanovi Alma Mater Europaea v Murski Soboti, povezava z lokalnimi pridelovalci hrane... Opremljenost bolnišnice na najvišjem nivoju, zato tudi strokovni kader ob domačih vrhunskih strokovnjakih prihaja iz sosednjih bolnišnic, kakor tudi iz držav bivše države, saj imajo v tem okolju možnost strokovnega in osebnostnega razvoja. Sam delim nedavno izkušnjo v tej ustanovi in to pozitivno izkušnjo lahko opišem s štirimi besedami; strokovno, odgovorno, prijazno, najboljše. Vsi vi tukajšnji pisuni, ki izražate zlagani negativizem do te ustanove, vam pa svetujem, da se ji izognete, pridobite izkušnjo drugje, saj vam to omogoča Zakon o zdravstvenem zavarovanju. Namesto veselja, da je bolnišnica v zadnjih letih dodatno zaposlila okrog 200 ljudi, morda tudi katerega od vaših bratov, sester, staršev, otrok, vi z enoumnimi pamfleti blatite težko pridobljeno in vaših zapisov bi se sramoval vsakršni politični sistem in držav, mnogo kje bi vas tudi zaprli in javno pribili nakriž. Podpišite se pod svoje žaljive zapise. Ne upate, jasno, saj to je lastnost ljudi, ki imajo osebnostne težave in morajo svoje težave v neki obliki prenesti na okolico, ki si pa tega ne želi. Hvala, da ste me brali

dejan svinskoglavi (ni preverjeno)

ti si pa res tele
kakšno tele bi še le bil
če bi te naguzil
Striček iz Čakovca

In reply to by bolnik kovid (ni preverjeno)

Floki21 (ni preverjeno)

Mačkon je že napravo plan kod kaj kje 😃 tresla se zemlja rodio se mis

Aligator (ni preverjeno)

Še malo?

tanja flaškon (ni preverjeno)

in Janez Janša nas bo vse levake ZJEBAL

In reply to by Aligator (ni preverjeno)

Aligator (ni preverjeno)

Korošec,lipič,grabar,pa pa.....še malo

bolnik kovid (ni preverjeno)

ALO, NEHVALEŽNEŠI, pa veliko so naredili za to bolnico! Pa kako jih lahko pljuvate?

In reply to by Aligator (ni preverjeno)

bolnik kovid (ni preverjeno)

Murskosoboška bolnišnica je največji pomurski delodajalec. Aspekt regijske bolnišnice je potrebno pogledati malo globlje; povezava in namen srednje medicinske šole v Rakičanu, možnost nadaljevalnega študija na visokošolski ustanovi Alma Mater Europaea v Murski Soboti, povezava z lokalnimi pridelovalci hrane... Opremljenost bolnišnice na najvišjem nivoju, zato tudi strokovni kader ob domačih vrhunskih strokovnjakih prihaja iz sosednjih bolnišnic, kakor tudi iz držav bivše države, saj imajo v tem okolju možnost strokovnega in osebnostnega razvoja. Sam delim nedavno izkušnjo v tej ustanovi in to pozitivno izkušnjo lahko opišem s štirimi besedami; strokovno, odgovorno, prijazno, najboljše. Vsi vi tukajšnji pisuni, ki izražate zlagani negativizem do te ustanove, vam pa svetujem, da se ji izognete, pridobite izkušnjo drugje, saj vam to omogoča Zakon o zdravstvenem zavarovanju. Namesto veselja, da je bolnišnica v zadnjih letih dodatno zaposlila okrog 200 ljudi, morda tudi katerega od vaših bratov, sester, staršev, otrok, vi z enoumnimi pamfleti blatite težko pridobljeno in vaših zapisov bi se sramoval vsakršni politični sistem in držav, mnogo kje bi vas tudi zaprli in javno pribili nakriž. Podpišite se pod svoje žaljive zapise. Ne upate, jasno, saj to je lastnost ljudi, ki imajo osebnostne težave in morajo svoje težave v neki obliki prenesti na okolico, ki si pa tega ne želi. Hvala, da ste me brali

Starejše novice