Bralci Sobotainfo izbirate najboljši krof v Pomurju. Oddajte glas za lokal, restavracijo ali pekarno, kjer se po vašem mnenju lahko pohvalijo z najboljšim krofom v Pomurju.

Krofi so v pustnem času nepogrešljiv priboljšek, ki ne sme manjkati na krožniku. Ti so lahko različni po izgledu kot tudi po okusu. A vendar ima vsak od nas svoje priljubljeno mesto, kjer spečejo najboljše krofe v Pomurju.

Najdimo ta mesta v Pomurju! Bralci Sobotainfo izbirate najboljši krof v Pomurju. Oddajte glas za lokal, restavracijo ali pekarno, kjer po vašem mnenju pripravljajo najljubši krof. Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

V spodnji vprašalnik vnesite poljuben lokal, restavracijo ali pekarno, ki se po vašem mnenju lahko pohvali z najboljšim krofom v Pomurju.

Kako najdemo najboljši krof po izboru bralcev Sobotainfo?

Predloge za naj krof v Pomurju bomo zbirali do tega četrtka, 20. februarja, do polnoči, nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali 10 predlogov, ki ste jih največkrat omenili. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Sobotainfo!

Med izbranimi predlogi boste od petka, 21. februarja pa do nedelje, 23. februarja (do polnoči), lahko glasovali za najboljši krof po vašem izboru!

Najboljši krof v Pomurju po izboru bralcev Sobotainfo bomo razglasili v torek, 25. februarja, zvečer.

Tri, štiri ... Naj se lov za najboljši krof v Pomurju po izboru bralcev Sobotainfo prične!

Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Sobotainfo.

Komentarji (25)

stary1 (ni preverjeno)

Najboljši krofi se spečejo doma
v krogu družine
se spomnite kako smo morali zapirati vrata
da se krofi ne bi prehladili
Ampak že dolgo ni več tako
Sedanji krofi so industrijski krofi
in vam povem teh krofov še moje ovce ne marajo,
Zato dragi moji
Zapomnite si
najboljše krofe peče mama,
vsi industrijski krofi ji še do gležnjev ne sežejo

Rdeča Zvezda (ni preverjeno)

Krofi se sploh ne morejo peč več normalno,ko pa ti vedno nekdo uletava u kuhno.

tuncika
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Mlinopekovi krofi so "zakon". Ta mesec sem jih pojedel že najmanj deset.

Jaja (ni preverjeno)

Samo 10? Zakaj ne 10,5

In reply to by tuncika

pomurski vodovodar (ni preverjeno)

Debeli

In reply to by tuncika

administrator (ni preverjeno)

ti pomurski vodovodar
jaz pomurski toplovodar
bi leiko ustanovila firmo
masten debeli krof d.o.o

In reply to by pomurski vodovodar (ni preverjeno)

??????? (ni preverjeno)

Zašenki reklame.

Murof (ni preverjeno)

Meni so dianine zakon...

.... (ni preverjeno)

Ponovno segreti s hofera.

Ojgdxsfhhbf (ni preverjeno)

Najboljse krofe imajo pri misji v lendavi, krofi so najboljsi v celi evropi!
Lendavska obcina je ze podelila zlata priznanja za najboljsi krof.

kanžor

+++++++++++++++++++++++++++++

In reply to by Ojgdxsfhhbf (ni preverjeno)

Buđovan (ni preverjeno)

Kroflini se cvrejo v masti/oliji. Se ne pečejo. Telko sobotainfo pa drugi komentatori. Za naslednji izbor predlagam: kdo peče najboljšo bujto repo😊

jaojao...že pa (ni preverjeno)

Kakše blesarije.... normalno ka so sakšomi dobri tisti krofi na kere je navajeni. In zdaj do na podlagi 15 glasov prijatelov za najboukše krofe razglašenih nekši nič ekstra kroflini. Meni osebno so najbole okusni kroflini iz hofera, pa znan ka so drek keroga v pečici spečejo, namesto ka bi jih v masti cvrli kak je negda delala moja stara mati. Ali kak pravin, okus majo pa svetovni. Pa nigdar nebi za njih glasoval kak za najboukši krofline zatou ka se pač ne delajo tak ka se morejo. In glasovati in izbirati med industrijskimi krflinami šteri je najboukše je totalno bebasto, še celou iz strani sobotainfo.

per (ni preverjeno)

gda de na programi največji penis ino vagina?

kanžor

Na Melincaj so kro......

zavozene (ni preverjeno)

krofaše,hahahhaha

In reply to by kanžor

637 (ni preverjeno)

Meni so najboljši Merkatorjevi. Mnogo boljši od Šparovih (pa ne delam zastonj reklame). Zelo dobre pa sem jedla tudi v termah Banovci. Pa na veliko so jih ljudje tam kupovali.

Karoli (ni preverjeno)

Kraj od krofov mlinopekove vedno zajebejo če nej z tortami te ti prodajalka klasa ob tržnici lepo znori za velike cente pa namesto mermeladnega rogljička dobim praznoga groza🤮Pojbič izgleda da se problemi v tvojem podjetju z delavcami pod preprogo pomejtajo...🤦‍♂️Glede tort bi se malo lejko usposobile ženske .Saj bi takšno znano podjetje moralo biti vzor drugim podjetjam...( no Pojbič >staro kravo je teško navčiti ge se naj na novo pase.🤷‍♂️

zavozene (ni preverjeno)

POJBIČ je ze smesen na MLINOPEKE v tej njegove lejtaj.....se vide ka je na MLINOPEKE samo zaradi lastnih interesof...lofskeh interesof....pa še s tejme se neka po sodisce vlace pa smese....cas ga je povozo ze daven den !!!!ge ste lastnike ka toga starceka ne zamenjate ????? razmo be ka je v tej lejtaj na ton polozaje ce be firmo uspesno vodo nej pa ka cuduze slabse vse...delavce njeme bizijo kak begunce inan !!!!! g.POJBIC ZAMISLE SE MALO !!! PA GAS V PENZIJO !!!!

Rankooo (ni preverjeno)

Zatou pa stara koka Erika ma interes torte po stari kopiti delat pa delavce vrejd gejmat zdijrat se na delavce nigdar nede ona napravla red zato san odišo san pa siguren ka je Pojbič nigdar nej pijto ka se je zgoudlo šikanerenja pojđe šikaneranje zdaj pa si mislite što san >>bejšte no dunok kraj ot toga podjetja.

zavozene (ni preverjeno)

s pekarne so Pojbice odisle skoraj vsi vo nafcene pekovge,zdaj pa ma pekarno puno nekseh zgrablencof,kvaliteta kruja pa kaple ka se vide na izdelkaj,Rankooo najcednej si napravo ka si odiso...pa znonkar si sigurno na boksen kak na MLIMOPEKE ??? ale ???

Murof (ni preverjeno)

Pojbic de pomale igro pred bankof ka de lejko place davo, vsi so njeme odisle, pekarna je katastrofa, un pa dale spila velkoga frajera, vejpa narod postavite se njeme po raube dokejc vas je nej do kunca vnico....

In reply to by zavozene (ni preverjeno)

LD Krizevci (ni preverjeno)

ja praf mas,igra on ze po sodisce dosta hahaha "lepa dekleta ljubijo barabe"ka je li s ten mislo??

In reply to by Murof (ni preverjeno)

Risto Kubura (ni preverjeno)

Kmalu lahko pričakujemo tekmovanje v pečenju motornih žag!!!!

df (ni preverjeno)

moja stara peče do kureca krofe

Starejše novice