Spletne trgovine v prazničnem času delajo s polno paro, saj je nemalo takih, ki se želijo v tem obdobju razbremeniti in izogniti gnečam.

Spletna trgovina Mercator je tudi v času praznovanj na razpolago vsem svojim zvestim kupcem, saj (po)skrbi, da bi vsak le z nekaj kliki dobil vse, kar potrebuje za praznično druženje.

Naročilo lahko opravite v udobju doma, želeno pa prejmete na izbran naslov. Toda ...

In, zanimivo, kaj še obljubljajo?

Njihovo vodilo je, da dostavljajo na 99 odstotkov lokacij, v novem oglasu pa so dodali še nekaj podrobnosti, ki jih prav gotovo ne gre spregledati.

Oglas ste morda zasledili tudi vi

Zagotovo ni moč spregledati njihovega novega poziva k uporabi spletne trgovine. V njem nekoliko nejasno (ali pač ne?) predstavijo geslo, s katerim vse zveste kupce pozivajo k spletnim nakupom.

Na kaj natanko se torej nanaša geslo: »Ne dostavljamo na Soboško jezero, zagotovo pa dostavljamo v Lendavo in na ostalih 99 odstotkov naslovov«?

Pripisali so še: "Za fajn svetešnje dičenje poskrbi Mercator Spletna trgovina."

Gre morda le za (poskus) humor(ja) v teh resnih časih?

Komentarji (3)

tuncika

Trgovci postajajo "globalne ikone" pokvarjenih ideologij, ki imajo radi le in samo denar, strank ne marajo, sploh pa ne v tako majhnih zaselkih kot smo mi. K..r...c jih gleda, bomo pa šli v druge baute.

anton77 (ni preverjeno)

Idiotska slovenistanska "domišljija". "Marketing" po slovensko???? Skratka, vnebouvpijoča neumnost Merkatora.

. (ni preverjeno)

hofer ciljna grupa so ovce in butalci in idioti

Starejše novice