Začasne selitve avtobusne postaje danes ne bo.

V ponedeljek, 12. februarja, so se v Murski Soboti začela dela v povezavi z gradnjo poslovno-stanovanjskega objekta Zeleni dvor.

Stroji so zabrneli na območju makadamskega parkirišča v neposredni bližini avtobusne postaje, Andreja Bernjak, vodja projekta Zeleni dvor pri Imo-Realu, pa je za Sobotainfo povedala, da bo zaradi izgradnje dela garaže najprej urejena začasna avtobusna postaja.

Začasna selitev avtobusne postaje je bila predvidena za danes, a do te ne bo prišlo.

Selitev predvidoma v začetku naslednjega tedna

Vesna Rebrica, vodja avtobusnih prevozov na Avtobusnem prometu Murska Sobota, je za Sobotainfo povedala, da bo do začasne selitve prišlo predvidoma v ponedeljek, 19. februarja.

Na Avtobusnem prometu Murska Sobota ob začasni selitvi avtobusne postaje že pripravljajo vsa potrebna obvestila za uporabnike potniškega prometa.

O časovnih okvirjih, kako dolgo bo avtobusna postaja na začasni lokaciji, je znanega bolj malo, Rebrica pa je za Sobotainfo povedala, da bo »trajalo kar nekaj časa

Komentarji (4)

lukčev mesec (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Avtobusna postaja že dolgo več ne spada sem in tudi več ne služi svojemu namenu.

Nekoč davno v času Jugoslavije, ko je vse bilo skoncentrirano v mestu in so ljudje iz celotne bližnje in daljne okolice prihajali v Soboto je bilo tu življenje.

Danes tega ni več in tudi avtobusna postaja spada na drugo lokacijo.

Cezar (ni preverjeno)

avtobusna je vredi ge je, tudi v večjij varaš je v centri, če jo odselijo de sobota čisto mrtva, bi jo pa trbeli obnoviti

In reply to by lukčev mesec (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Ti si rejsan z mejseca pa valjda more biti v centri po tvoje 3 km iz Sobote pa ja.

In reply to by lukčev mesec (ni preverjeno)

nagicigan (ni preverjeno)

Če AP preselijo bo CENTER še bolj mrtev, kak je zdaj .... v sredo sem se pelo mimo (me je zanimalo kak delajo) pa nej niti eden stroj brno, ka bi nekaj delo, tak ka ....

Starejše novice