V Moravskih Toplicah so v veseli december vstopili s slovesnim prižigom lučk, ko je središče Moravskih Toplic zažarelo v pravljični svetlobi in prazničnem vzdušju.

V Moravskih Toplicah so danes popoldne skupaj s številnimi obiskovalci in lokalnimi prebivalci z veseljem vstopili v praznični december s slovesnim prižigom lučk. 

Središče Moravskih Toplic je zažarelo v pravljični svetlobi, ki je ustvarila praznično vzdušje, polno radosti in pričakovanja.

Prireditev je organiziral Turistično informacijski center Moravske Toplice v sodelovanju z občino Moravske Toplice, Vrtci občine Moravske Toplice in Javnim komunalnim podjetjem Čista Narava

Prireditev je bila resnično čarobna, saj so lučke osvetlile vsak kotiček kraja, ki je bil še posebej okrašen s prazničnimi okraski, ki jih je pripravilo Javno komunalno podjetje Čista Narava.

Vrhunec večera je bil v prihodu božičnega cirkusa Arbadakarba, ki je s svojimi čarobnimi predstavami navdušil tako najmlajše kot tudi tiste malce starejše. 

Otroci iz Osnovne šole Bogojina so prav tako prispevali k prazničnemu vzdušju s svojimi nastopi, kar je dodatno obogatilo dogodek.

Komentarji (5)

luterbisekrizal (ni preverjeno)

Luter joce ko vidi umazano reformo JEZUSOVEGA ROJSTNEGA DNE.

Kje je Jezus?????????
palcki, medved, jeleni….

Aja po svoje si razlagajo Sveto pismo,🙃

ciganj (ni preverjeno)

tij boš zaj glasen janšist proklete

In reply to by luterbisekrizal (ni preverjeno)

TICh (ni preverjeno)

Križo bi se luter, zavolo teh ka so program pripravlale, če bi vido ka so deco püstili 1h na -2 pa vtre čakati, na “prižig lučk” porazno! verjetno jih je vseh 12 ka so na tici zaposleni to skup spravlalo ali džaba če si nej za tau si nej za tau….

Christian verjameta (ni preverjeno)

Med nami kot vidim obstajajo še vedno ogromno število ovac ki nasedajo da je Jezus rojen tega datuma in verjamejo še dale v Laži katere se ovcam servira. Res žal mi je za vas, vi bedniki edni kateri vsakšo Laž pogoltnete!

In reply to by TICh (ni preverjeno)

Replika (ni preverjeno)

Sto pa pravi ka so vsi tu vernike? Me zanijma ka bos pravo gda bos meu deco….deci je vseeno za cerkrv in te pizdarije, deca scejo viditi lucke. Aja samo tij bos tvoje dejte rajsi not zapiro.

In reply to by Christian verjameta (ni preverjeno)

Starejše novice