BTC City Murska Sobota je danes praznoval svojo 25. obletnico. Dogodek je bil poln glasbe, zabave in čarobnih trenutkov, ki so združili skupnost v nepozabno praznično vzdušje.

Praznovanje 25 let BTC City Murska Sobota se je začelo ob 11. uri z nastopi učencev Glasbene šole Murska Sobota. Glasbena šola z več kot sedemdesetletno tradicijo je poskrbela za glasbeno obarvan uvod v jubilejno praznovanje. 

Popoldan je bil rezerviran za posebno čarobnost, ko je BTC City Murska Sobota gostil Miklavža in Zimsko vilo

Otroci in odrasli so lahko doživeli čarobni trenutek s srečanjem s priljubljenim Miklavžem, ki je razveselil prisotne s svojimi darili. Zimska vila pa je prinesla dodatno praznično vzdušje.

Energičen nastop skupine Čuki s posebnim presenečenjem

Vrhunec dogodka je bil koncert priljubljene skupine Čuki, ki se je pričel ob 17. uri. Skupina je poskrbela za nepozaben glasbeni spektakel, ki je navdušil občinstvo in napolnil BTC City z energijo. 

Nalezljive melodije Čukov so ustvarile pravo praznično vzdušje in združile obiskovalce v veselju in plesu, kot poseben 'gost' pa je z glasbenim nastopom presenetil nekdanji župan Mestne občine Murska Sobota in sedanji minister za kohezijo in regionalni razvoj Aleksander Jevšek.

Pred 25-imi leti so spremenili nakupovalne navade, aktivno se vključujejo tudi v humanitarne dejavnosti

Direktor BTC City Murska Sobota Mitja Horvat se je zahvalil vsem obiskovalcem in vodstvu v Ljubljani za 25 let podpore in prispevka k uspehu središča. Dogodek je bil priložnost za skupnost, da se združi in proslavi četrt stoletja nepozabnih doživetij. 

BTC City Murska Sobota si želi, da bi tudi v prihodnje ostal prostor za druženje, zabavo in ustvarjanje novih spominov.

Župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj je ob 25. obletnici trgovskega centra BTC poudaril pomembnost tega nakupovalnega središča pri spreminjanju nakupovalnih navad v regiji. 

Spomnil je, da se je s pojavom BTC pred 25 leti začela era kakovostnih blagovnih znamk na enem mestu, kar je bila prelomna sprememba za lokalno skupnost.

Anželj je izrazil zadovoljstvo nad družbeno odgovornostjo BTC, ki se izkazuje skozi njihovo vključevanje v humanitarne dejavnosti ter podporo lokalnim in dobrodelnim projektom. 

Ob tem je čestital in se zahvalil vsem zaslužnim, ki so prispevali k uspehu nakupovalnega centra v Murski Soboti.

Komentarji (4)

Lepec (ni preverjeno)

Gonite to čukasto pederčino.

Realno (ni preverjeno)

Obicno sranje

Pika na i (ni preverjeno)

Kot družba smo padli zelo nizko, ke je glavna zabava nakupovanje in brezglavo trošenje.

mali taliban (ni preverjeno)

Dopoldan pa je bil rezerviran za nastope mladih glasbenikov Glasbene šole MS. O tem pa nič... "Novinar" verjetno brez posluha...

Starejše novice