Slika je simbolična
Med pretepom v Črnomlju umrla moška.

V enem od stanovanj v večstanovanjski hiši v Črnomlju je ponoči prišlo do pretepa, ki je bil usoden za dva moška.

Po prvih zbranih obvestilih naj bi se družila in sprla, potem pa najverjetneje drug drugega tako hudo poškodovala, da sta na kraju umrla. 

Kriminalisti sicer dogodek še preiskujejo.

Na kraj dogodka so takoj napotili policiste in reševalce

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so bili o najdbi dveh poškodovanih oseb v Črnomlju obveščeni danes nekaj pred 12. uro, na kraj so takoj napotili policiste in reševalce, zdravnik pa je potrdil smrt obeh moških. 

O najdbi trupel sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka; obe sta se udeležili ogleda, ki ga opravljajo kriminalisti.

Sprla sta se soseda

Sprla sta se 55-letni in 63-letni moški, ki sta prebivala v isti hiši v sosednjih stanovanjih. Preiskovalna sodnica je za pokojna odredila sodno obdukcijo, na podlagi katere bo znan vzrok smrti.

Kriminalisti sicer nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno državno tožilstvo, so še navedli na novomeški policijski upravi.

Komentarji (8)

Grintas (ni preverjeno)

Mortal combat

23556 (ni preverjeno)

Potem kopiranje celotne članke.
Stanovalca sta bila stara 55 in 63 let, eden naj bi bil slovenski državljan, drugi pa državljan BiH, so poročali na MMC RTV Slovenija.

Elokog (ni preverjeno)

Če si vupleš podpisati pod članek te si lejko poveš ka si novinar. Kelko člankof na sobotainfo je podpisanih. Ge san takšega še nej zasledil.

Dilinka (ni preverjeno)

Jeeee Dillinka tou se ga je naš zgrabo z Bosancom......je tou ga je biu fight na smrt. Dobro se ga je naš Dillinka držo alek tude Bosanec...........pa sta ga oba pozabela dihate.

naši (ni preverjeno)

Novinar je pravi pa dober članek napiso.

In reply to by Dilinka (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

wtf?

In reply to by Dilinka (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

Policaji nemrejo ugotoviti ka se je zgodilo. Zdaj se je še sodnica vklopila in odredila obdukcijo.

turk

Ej to so pravi dedi.

Starejše novice