Legendarni ameriški košarkar Earvin Magic Johnson v teh dneh dopustuje v Dalmaciji, na mega luksuzni 85,6-metrski jahti Aquila, vredni 150 milionov dolarjev.

Kjerkoli se zvezdnik pojavi, nastane prava norišnica, saj se njegovi oboževalci želijo z njim fotografirati. Na otoku Lastovo je spomin ovekovečil tudi slovenski lepotni kirurg Matic Fabjan.

Na olimpijskih igrah v Barceloni leta 1992 so ZDA v finalu premagale Hrvaško, za katero so takrat med drugim igrali Dražen Petrović, Toni Kukoč in Dino Rađa.

Z legendo se tako želijo slikati mnogi. V Splitu je v trenutku zavladala evforija, ko je košarkar stopil na rivo, saj so številni oboževalci, ki so bili kot v transu, takole obstopili Johnsona, na svoji spletni strani poročal zagrebški časnik 24 sata.

V svoji 15-letni profesionalni košarkarski karieri, ki se je začela konec 70-ih let prejšnjega stoletja, je bil Johnson z 'jezerniki' petkrat prvak lige NBA. Leta 1996 so ga umestili na seznam 50 največjih igralcev v zgodovini NBA.

Bogastvo Magica Johnsona je ocenjeno na približno milijardo dolarjev, tako da si lahko privošči takšno jahto.

Magic Johnson je znan tudi po tem, da je zaradi HIV-a na vrhuncu končal kariero v NBA in živi z virusom že praktično 30 let.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gcdrjjuresvxvz (nepreverjen)

Ce bi bil brez ficka, bi k.rac stali oko njega!

dejan svinskoglavi (nepreverjen)

tudi okoli mene se zbirajo

tanja flaškon (nepreverjen)

one na štirih nogah
svinje

In reply to by dejan svinskoglavi (nepreverjen)

Dobrodošli ... (nepreverjen)

novice.svet24 si/clanek/novice/slovenija/5f358265a1546/kitajska-po-obisku-pompea-v-slovenijizda-ustvarjajo-past-nove-hladne-vojne
youtube.com/watch?v=YMK_fbkd3Xc
youtube.com/watch?v=_rZma-lAcgY

In reply to by tanja flaškon (nepreverjen)

Starejše novice