Po uspešnem prvem dnevu je bil včeraj na vrsti že drugi dan največje športne prireditve v Pomurju. Zaznamovale so ga tri športne aktivnosti. Potekala sta turnir v nogometu na milnici in veteranski nogometni turnir, ekipe pomurskih osnovnih šol pa so tekmovale v igri med dvema ognjema.

Še posebej veliko zanimanje je letos znova požel nogomet na milnici, saj je tekmovalo kar deset ekip. Prvo mesto so osvojili Hotižani, drugo Laki Lu, tretje Maži bar, četrto mesto pa je pripadlo ekipi Zidarstvo Maučec.

Veteranskega nogometnega turnirja se je udeležilo šest ekip. Zmagali so Sebeborci, druga je bila Bistrica, tretji Ižakovci, četrto mesto pa so osvojili Beltinci.

V igri med dvema ognjema je prvo mesto osvojila ekipa Legende (OŠ Beltinci), drugo mesto je pripadlo ekipi Zmagovalci (OŠ Beltinci), tretja je bila ekipa Velika Polana (OŠ Velika Polana), četrto mesto je zasedla ekipa Real Madrid (OŠ Beltinci), peto mesto pa je pripadlo ekipi Miniončki (OŠ Beltinci).

Danes bodo sicer potekali turnir v sumo nogometu, turnir v odbojki na mivki za ženske dvojice in košarkarski turnir. Obeta pa se tudi dan borilnih športov, saj se bodo predstavile ekipe kar treh judo klubov.

Starejše novice