Foto: Marjan Štiblar
S finalnim turnirjem v telovadnici Osnovne šole III Murska Sobota se je končala sezona v dvoranskem hokeju. V moški konkurenci so se naslova veselili hokejisti Triglava Predanovci, ženski finale pa so dobile hokejistke Lipovcev.

Po včerajšnjem turnirju so okronali najboljše ekipe v letošnji sezoni dvoranskega hokeja.

Telovadnica Osnovne šole III Murska Sobota je gostila četrti in finalni turnir dvoranskega državnega prvenstva. Treh naslovov so se razveselili pri Hokejskem klubu Lipovci, ki je brez lovorike ostal zgolj v moški konkurenci.

Moški finale je po zanimivem spopadu dobila prva ekipa Hokejskega kluba Triglav Predanovci. Še pet minut pred koncem je bil izid izenačen, bilo je 2:2, v končnici dvoboja pa se je lipovska mreža zatresla trikrat in zlato je pripadlo hokejistom iz Predanovcev. Tekma za tretje mesto je pripadla drugi ekipi Triglava. 

Kluba iz Lipovcev in Predanovcev sta se pomerila tudi v velikem finalu najmlajše konkurence, finale lige do 14 pa so z visokih 6:1 dobili lipovski upi. Mladi hokejisti Lipovcev so bili najboljši tudi v ligi U18, s 6:3 so premagali Moravske Toplice.

Lipovska dekleta so se veselila zmage v ženskem finalu, hokejistke Moravskih Toplic so v napetem obračunu klonile s tesnim izidom 2:3.

Finale lige U14:
LIPOVCI - TRIGLAV PREDANOVCI 6:1

Finale lige U18:
LIPOVCI - MORAVSKE TOPLICE 6:3

Finale lige članic:
MORAVSKE TOPLICE - LIPOVCI 2:3

Polfinale lige članov:
TRIGLAV PREDANOVCI 1 - TRIGLAV PREDANOVCI 2 12:3
LIPOVCI - MORAVSKE TOPLICE 2 7:4

Tekma za 3. mesto v članski ligi:
TRIGLAV PREDANOVCI 2 - MORAVSKE TOPLICE 2 4:0

Finale lige članov:
TRIGLAV PREDANOVCI 1 - LIPOVCI 5:2

Foto: Marjan Štiblar

Komentarji (1)

ma-ja (ni preverjeno)

3.mesto je pripadlo triglavu2

Starejše novice