V okviru izbora slovensko podjetje leta podelili priznanja najboljšim po regijah.

Ob zaključku izbora Slovensko podjetje leta so razglasili zmagovalce oziroma najboljša slovenska podjetja. Izbor najboljših podjetij po posameznih regijah je po vsej Sloveniji potekal v organizaciji lokalnih medijev in partnerstvu s Prvo bonitetno agencijo Ebonitete.si.

Izbor je potekal na podlagi javno dostopnih podatkov o poslovni uspešnosti, ki jih je ocenila strokovna žirija, sestavljena iz predstavnikov Gospodarske zbornice Slovenije, analitika Prve bonitetne agencije Ebonitete.si ter predstavnikov uredništev medijev, so sporočili organizatorji. 

V primorski regiji je med majhnimi in mikro podjetji slavilo podjetje Tesis. Med srednjimi podjetji je na vrh posegla družba Vitanest. Med veliki primorskimi podjetji pa slavilo podjetje Hidria

V Podravju je v prvi kategoriji zmagalo podjetje Bioles Horizont, drugi Systemair in v tretji Impol.

V Pomurju je med majhnimi podjetji slavilo podjetje Benko-tehna, med srednjimi so se na prvo mesto uvrstile Pomurske mlekarne, med velikimi pa družba GMT. V dolenjski regiji je v prvi kategoriji slavilo podjetje Oftalmo, v drugi podjetje Willy Stadler in v tretji družba Krka.

V osrednji Sloveniji je bile v med malimi najbolj uspešno podjetje Strenia, med srednjimi podjetje Endava in med velikimi družba Lek. Na Gorenjskem je v prvi kategoriji slavilo podjetje Vasco, v drugi podjetje Ngen in v tretji družba Sij Acroni.

V savinjsko-zasavski regiji je med majhnimi podjetji slavilo podjetje Marovt, med srednjimi podjetje Kronoterm in med velikimi družba Jagros oziroma Trgovine Jager. Na Kroškem je v prvi kategoriji slavilo Lesarstvo Bricman, v drugi podjetje Labelprofi in v tretji podjetje Cablex M.

Komentarji (3)

ed (ni preverjeno)

Kapa te elrad?

Slokatur (ni preverjeno)

Kapa getton trajde z zizikov?

velkiavto (ni preverjeno)

kak so lejko pomurske mlekarne najbokše med srednjimi podjetji vej pa so nej plače zdignoli za leto 2024 minimalca sramota bes delavcev zajebvavanje vun jebanje gnili šefi pa še bi se dalo naštevati

Starejše novice