Slika je simbolična.
Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje je bila oseba v sloveniji s koronavirusom doslej okužena že šestkrat.

Ena oseba se je v Sloveniji z novim koronavirusom doslej okužila že šestkrat, dve osebi pa petkrat, so za STA sporočili z Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Več kot šestkrat se doslej glede na podatke Nacionalnega inštituta za javno zdravje v Sloveniji ni okužil nihče.

Štirikrat se je s koronavirusom doslej okužilo 70 posameznikov, več pa trikrat - 5739 posameznikov. Dvakrat so okužbo s koronavirusom potrdili 168.390 ljudem, enkrat pa se je za zdaj okužilo 871.835 ljudi.

Več kot enkrat se je v Sloveniji doslej s koronavirusom okužilo 174.202 oseb, kažejo podatki Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Skupaj so v elektronsko podatkovno zbirko oseb s pozitivnim rezultatom testiranja na koronavirus, med katere štejejo tako pozitivne rezultate PCR testiranj kot hitrih testov, vnesli rezultate 1.046.037 oseb, so še sporočili z Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Na dan še vedno več kot tisoč potrjenih okužb

Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov znaša 1385, kar je 20 manj kot dan prej. Število potrjenih primerov v zadnjih 14 dneh na 100.000 prebivalcev pa je 1067 oziroma 24 manj kot dan prej.

Po oceni Nacionalnega inštituta za javno zdravje je v državi 22.666 aktivnih primerov okužb, kar je 318 manj kot dan prej.

Komentarji (12)

čarni vrag (ni preverjeno)

Fantazerji iz NIJZ nakladajo. Ne vejo kaj je to okužba. Še vedno mislijo, da PCR test ali pa hitri klump test narejen v kitajski garaži pokaže, da je nekdo potrjeno okužen in to menda z virusom SARCOv2. Izgleda, da so diplome kupili, zaposlili pa so se preko sorodstvenih povezav. Poden!

eeeee (ni preverjeno)

Če bi delal covid test vsakdan, bi bil 37 krat okužen, če bi pa naredil test dvakrat dnevno, bi bil okužen 61 krat. Test pokaže, kako čisti nos imate. Probajte...

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

.. (ni preverjeno)

V kitajskih garažah dela 3000 kitajcov po 12 ur dnevno.

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

Bkbjkbfhb (ni preverjeno)

KORONA NATEG PA ŽE JE NAJVEČJI NATEG ZA VOJNO V UKRAJINI! DA VAM JEBEM MATER LAŽNIVO VI STE KRIVI ZA KRIZO IN PODRAŽITVE PODUKŠANA ROUKA LAŽNIVIH POLITIKOV DA VAS NI SRAM NA JAVNO GILJOTINO Z VAMI RETARDERANI POHABLJENCI!

sava (ni preverjeno)

Šteri doktor ga je pregledno in njemi dal diagnozo?

čarni vrag (ni preverjeno)

Znano je, da je lejko PCR test pozitiven še 90 dni po preboleli bolezni. Naši diletanti so to še nej čuli. Njin je važno samo ka najdejo vsaki den par tisoč "potrjeno okuženih", ka si lejko dale punijo stalno prazne žepe. Lopovi!

Šteri doktor? (ni preverjeno)

Zna se, primarij. dr. Cajnko!

1235678 (ni preverjeno)

dost je ze teh clankov o koroni

Gost9283 (ni preverjeno)

In 5x cepljen

ena pač (ni preverjeno)

mi vsi v družini smo se cepili
in od vseh ki so se cepili sem še trenutno živa samo jaz
mislim da cepivo pomaga

FRAP (ni preverjeno)

pozabila si napisati koliko vas pa je v družini

In reply to by ena pač (ni preverjeno)

alive (ni preverjeno)

In človik je še vedno živ!
Ges san tudi že namenje 100x biu prehlajeni ... pa ka zaj ...

Starejše novice