Vir: Instagram profil Joker Out/Vita Orehek
Priljubljena slovenska glasbena skupina Joker Out je na družbenih omrežjih presenetila z videoposnetkom, v katerem so najavili žalostno novico.

Mlada ljubljanska zasedba, ki si je nadela ime Joker Out, je trenutno najbolj vroče ime na slovenski glasbeni sceni.

V začetku septembra so navdušili občinstvo na razprodanem koncertu v ljubljanskih Križankah, le nekaj dni pred tem pa izdali svoj drugi album z naslovom Demoni. 

Čez poletje so koncertirali po vsej Sloveniji, pred kratkim pa za prihodnje leto napovedali koncert v Stožicah, vstopnice so že v prodaji. 

A glasbena skupina je včeraj zvečer na družbenem omrežju Instagram oboževalce presenetila z žalostno novico. Basist Martin Jurkovič je naznanil, da skupino zapušča. 

»To je bila najtežja odločitev v mojem življenju«

»Letos smo igrali po vsej Sloveniji in na koncu naredili drugi album ter ga predstavili v Križankah. S tem je ta bend postal nekaj več v naših življenjih in jaz osebno sem prišel do razpotja, moral sem se odločiti, ali bom nadaljeval življenje v glasbeni smeri ali bom nadaljeval z drugimi cilji, ki sem jih gradil poleg benda skozi življenje.

Tako sem se odločil, da bom zapustil bend. To je bila najtežja odločitev v mojem življenju,« je težko odločitev sporočil Jurkovič.

»Hvaležen sem, da sem bil lahko del te iskrene energije, kolektiva, ki ga tukaj gradimo mi, naša ekipa in na koncu oboževalci. Odločitev je bila iskreno moja in fantom sem hvaležen za spoštovanje in podporo pri tej odločitvi,« je še povedal v posnetku. 

Komentarji (3)

Inrdi nindre (ni preverjeno)

Budale

Labdopojo (ni preverjeno)

Who asked?

Tr88 (ni preverjeno)

Kdo pa so tile???

Starejše novice