Že kmalu bomo lahko na televizijskih zaslonih spremljali novo sezono priljubljenega kuharskega šova Masterchef Slovenija. Produkcija ekipa pa je že razkrila 16 tekmovalcev, ki se podajajo v boj za glavno nagrado.

Deveta sezona priljubljenega šova Masterchef Slovenija se že kmalu vrača na televizijske sezone. V novi sezoni se bo za glavno nagrado potegovalo 16 novih tekmovalk in tekmovalcev z enako misijo: postati novi MasterChef Slovenija.

Tudi tokrat bodo njihove kulinarične kreacije ocenjevali prekaljeni sodniki, vrhunski chefi in dobri prijatelji Luka Jezeršek, Bine Volčič in Karim Merdjadi.

Produkcijska ekipa je letos zakuhala nekaj oddaj več, vse z namenom najti devetega Masterchef Slovenija, ki bo domov odnesel pokal in nagrado v višini 50 tisoč evrov.

Produkcija ekipa pa je že razkrila tekmovalce, ki se bodo potegovali za zmago.

Z Dolenjske prihajajo Zala Pungeršič, Anja Fir, Sabina Jeršin, iz Primorske Barbara Nonis, Marko Lapajne, Saša Košuta, iz Gorenjske Marko Vertačnik, iz Ljubljane Brina Robinik Kobal, Žiga Škvorc, Nik Marolt, iz Posavja Lucijan Lipovšek, iz Štajerske Aljoša Galun (Spodnje Jablane), Tilen Belošević (Celje) ter Sandra Dobaj (Sveta Trojica v Slovenskih goricah), iz Koroške Špela Leskovar ter s Hrvaške Doris Vlah.

Več o tekmovalcih pa lahko izvete na spletni strani oddaje Masterchef Slovenija.

Starejše novice