Vir: Facebook profil EMA - Eurovision Slovenia
Bralci Sobotainfo ste v včerajšnji anketi glasovali o tem, ali menite, da se bodo na današnjem predizboru za pesem Evrovizije slovenski predstavniki uvrstili v sobotni finale. Takšni so rezultati.

Slovenijo bo danes na 66. Evroviziji v italijanskem Torinu, zastopala skupina mladih Celjanov LPS s pesmijo Disko. Zmagovalci letošnje Eme so postali s kombinacijo glasov petih petčlanskih žirij in gledalcev v razmerju 50:50. 

Slovenski predstavniki bodo nastopili v prvi polovici današnjega predizbora.

Skupino LPS (Last Pizza Slice) sestavljajo Filip Vidušin (vokal), Gašper Hlupič (bobni), Mark Semeja (električna kitara), Zala Velenšek (bass kitara, tenor in alt saksofon) in Žiga Žvižej (elektronske klaviature).

Evrovizijski navdušenci so si že izbrali favorite. Čeprav stavnice letošnjim slovenskim predstavnikom ne kažejo najbolje, so mnogim ravno oni favoriti. Ali se jim bo danes uspelo uvrstiti v finale?

Kakšno je mnenje bralcev Sobotainfo?

Ker nas je zanimalo, ali bralci Sobotainfo menite, da se bo LPS skupina s pesmijo Disko uvrstila v finale Evrovizije, smo včeraj izvedli anketo, ki je trajala do  danes, do 15. ure. Takšni so rezultati.

V anketi je sodelovalo 405 udeležencev oziroma bralcev. 

Od tega je 78 oziroma 19 odstotkov posameznikov glasovalo, da se bodo letošnji predstavniki Slovenije uvrstili v finale, 306 oziroma 76 odstotkov bralcev pa je izrazilo mnenje, da se letošnji predstavniki Slovenije ne bodo uvrstili v finale
Kot zadnje je 21 oziroma pet odstotkov posameznikov glasovalo, da niso opredeljeni. 

Le še nekaj ur nas loči, da bomo izvedeli, kakšna bo dejanska resnica.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bagzűjtar (nepreverjen)

Ka odijo tam božo mater in trošijo ter lepo živijo za naše tv naročnine ,

Karl Marx (nepreverjen)

Boli me kuraz za slovenijo

In reply to by bagzűjtar (nepreverjen)

Hrib (nepreverjen)

Sramoten nastop.ZADNJE MESTO ZAGARANTIRANO. zakaj spoh sodelujemo,če nevemo izbrati kvalitetne pesmi in se sramotimo z nekim sranjem.

magyar bacsi

Banda zagamana.

Kepa (nepreverjen)
Kepa (nepreverjen)

Res zelo nekvalitetno tekmovanje. Vse je bilo pod povprečjem

nebodigatreba (nepreverjen)

večjega sranja pa še ne in vsako leto slabše! Vsak laik lahko potuje in se izživlja z javnim denarjem za svojih 5 minut lave. Nobene kvalitete, še na na izbiri talentov bi izpadli! Le kdo jih izbira, ta nima treh čistih v glavi!

Gripa (nepreverjen)

Tudi nekateri drugi komadi so bili sranje pa so prisli naprej, ta da nehajte sinfat...se pa ze itak zna sto de zmago...brezveze

FRAP (nepreverjen)

Povsod zmagujejo najboljši, razen na evrosongu.

Starejše novice