Ropotalnica poskrbela za dozo alternative.

Klub mladih Turnišče je letos znova pripravil nezamenljivo Ropotalnico.

Kot so zapisali organizatorji, v svojem okolju že dlje časa čutijo pomanjkanje alternativne glasbe. Tako so v klubskih prostorih KMT, pri tovarni Planika, sinoči zadoneli nekoliko trši zvoki. Nastopili so namreč Živi zid, Sedativ iz Žiškovca v Međimurju ter Dark Sphere iz Murske Sobote.

Promocije dogodka so se letos sicer lotili na še posebej domiseln način. V pripravah in ob zaključku dogajanja sta namreč nastala zabavna video posnetka.

Pred časom so se v napovedniku koncertov spraševali, od kod izvira okus alternativne glasbe. Od letošnje prireditve pa so se zdaj poslovili z zaključnim posnetkom, ki prikazuje moč alternativne glasbe, oziroma kako se lotiti čiščenja po Ropotalnici.

Več pa v fotogaleriji.

FOTO: Teodor Žalik

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
naftaš (nepreverjen)

Pizdičeviči se preseravajo pod pretvezo koliko jim je za okolje,,istočasno pa se vozijo z elektriko, ki je bila proizvedena v Šoštanju ,,Dragi moji ta električni avto bolj uničuje okolje kot parna lokomotiva, kajti parna lokomotiva porabi vso energijo premoga direktno v peči in z boljšim izkoristkom, kot je pretvorba energije v Šoštanju.Tam gre premog najprev v peč in ta segreje vodo, ki se upari , ta para pa poganja turbine, ki poganjajo generator in tukaj dragi moji je pretvorba samo z 30%izkoristkom - če je -,,Potej je tu še prenosno omrežje ki ima tudi tam okoli 5 do 10 % iizgube,,potem so tu še izgube preko polnjenja akumulatorjev in dragi moji , to električno sranje ima samo cca 20 % izkoristek premoga, ki ga nakopljejo v Šoštanju, In kdo je tukaj bedak,,Mi davkoplačevalci, ki jim celo subvencioniramo nakupe takega sranja, obenem pa sami sebi kopljemo luknjo v katero bomo padli,Kajti ta električna energija je veliko veliko krat bolj onesnažena kot energija dizla ali bencina, ki bi ga za isto pot porabili.
In potem se tukaj pricufiknjejo še politiki, tako levi kot desni, Golazen jedna -pa saj so prebutasti, ker ne vedo od kod pride elektrika

...hg (nepreverjen)

Ka tou je vse na drogaj?

drogeraš666 (nepreverjen)

ja valda. travo smo si pikale v žile.

In reply to by ...hg (nepreverjen)

Starejše novice