Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Pomurju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Samostojni svetovalec

Ne boste verjeli, zaposlite se lahko kar na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje, Območna služba Murska Sobota. Gre za projekt "Covid 19 - Začasno denarno nadomestilo". 

Strokovni sodelavec

Razvojni center Murska Sobota išče okrepitve. Potrebujejo osebo, ki bo vodila in informirala v razstavnih prostorih Paviljona Expano, opravljala študije prihodov in odhodov obiskovalcev in informirala o vsebinah, ki jih nudi Paviljon.

Višji svetovalec

Na občini Ljutomer med svoje vrste vabijo izkušenega pravnika ali ekonomista, ki bo vodil, organiziral, koordiniral delo na razvojnih projektih občine ter vodil najzahtevnejše upravne postopke.

Direktor občinske uprave

Največji stolček v občinski upravi Lendave je nezaseden. V kolikor imate potrebne izkušnje in izobrazbo, ga lahko za obdobje 60 mesecev zasedete vi.

Delo v motoristični trgovini

Imate čut za delo z ljudmi in ste dobri v prodaji ter obožujete motorje? Potem ste kot nalašč za zaposlitev v murskosoboški enoti Moto-opreme.

Prodjalka kuhinj

Na Ptuju, v podjetju Šmigoc, iščejo prodajalca kuhinj. Pričakujejo četrto oziroma peto stopnjo izobrazbe in eno leto izkušenj. Ponujajo zaposlitev in zanesljivo delovno razmerje ter nagrajevanje na podlagi delovne uspešnosti.

Srednje in diplomirane medicinske sestre

Univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru iščejo srednje in diplomirane medicinske sestre. Kandidati in kandidatke morajo imeti opravljen strokovni izpit in znati delati z računalnikom.

Direktor oziroma direktorica

Na Inštitutu za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije v Žalcu iščejo direktorja. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo druge stopnje ali prejšnjo visokošolsko univerzitetno izobrazbo naravoslovne, matematične ali statistične smeri.

Programer robotov

V podjetju Durid v Zavrču iščejo programerja robotov. Od kandidata pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smeri informacijske in komunikacijske tehnologije, in eno leto delovnih izkušenj. Ponujajo okoli 2200 evrov bruto plače na mesec.

Telefonist

Podjetje Trejk Trgovina za delo od doma išče telefonista. Za delo pričakujejo vsaj peto stopnjo izobrazbe, sposobnost tekočega in uglajenega govora, osebno urejenost in vztrajnost. Ponujajo delo od doma in fleksibilen delovni čas.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Anti Komunist/… (nepreverjen)

Projekt v keroga so se usedlali Štajerci in štajerska kulinarika, podobno kot v piceriji Nonna, kjer delajo SAMO Štajerci

seat ibica (nepreverjen)

pozabili ste pripisati, da je pozicija direktorja lendavske občinske uprave potrebna članska izkaznica SDS

ZA seat ibica (nepreverjen)

BUTEL POZABIL SI ZAPISATI DA JE ZA ZAPOSLITEV V EXSPANU POTREBNA RDEČA IZKAZNICA ZKJ ali SD - komunistov.

In reply to by seat ibica (nepreverjen)

Sosedadanica (nepreverjen)

Že celi dan kličem Zvodnik Milana
pa se mi ne oglasi
Mamarička marička
menda se mu pa ja ni kaj zgodilo

čarni vrag (nepreverjen)

jaz bi šel za direktorja občinske uprave
ampak rdeče knjige nimam

Moravcan (nepreverjen)

Sobcka blondinka je pred tabo že ima izkusnje

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

izkusnje kot (nepreverjen)

pornokura si .. . zaradis puno €

In reply to by Moravcan (nepreverjen)

Starejše novice