*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Višji svetovalec

Soboška občina za nedoločen čas zaposli višjega svetovalca v Oddelku za negospodarske dejavnosti. Zahtevana je najmanj visokošolska izobrazba in štiri leta delovnih izkušenj.

Poslovodja 

Poslovalnica največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva v Sloveniji išče poslovodjo v Murski Soboti. V Big Bangu zahtevajo vsaj dve leti izkušenj na primerljivem delovnem mestu in peto stopnjo izobrazbe, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas. 

Administrator, Računovodja

Ljutomersko podjetje Panorganix, znano po svojih solatah, nudi dve prosti delovni mesti. Za administratorja ponujajo plačilo 1150 evrov/mesec, delovno mesto računovodje pa je plačano 1500 evrov/mesec.

Tajnik

Za nedoločen čas se lahko zaposlite na Osnovni šoli Bogojina, kjer iščejo osebo za opravljanje tajniških in računovodskih del. Mesečna plača je 1139 evrov/mesec.

Komercialni zastopnik

Imate dobre komunikacijske sposobnosti in ste vešči prodaje? Zaposlite se lahko kot komercialni zastopnik za pospeševanje prodaje na terenu, iskanje novih partnerjev in planiranje prodaje za 'goričko' mineralno vodo Cana.

Delovna mesta v Podravju

Finančni izterjevalec svetovalec

Finančna uprava ponovno razpisuje več delovnih mest po državi. Med drugim je na voljo delo tudi v mariborskem finančnem uradu, kjer za nedoločen čas iščejo izterjevalca z osnovno bruto plačo 1428,34 evrov na mesec.

Vodja resorta

Želite voditi sanjsko čokoladno vasico? Na obrežju reke Drave je na voljo delovno mesto vodje luksuznega glamping resorta Chocolate village by the river.

Posluževalec proizvodnih linij in procesov

V proizvodnji Perutnine Ptuj iščejo sveže moči. Za zahtevnejša dela v razrezu, pakirnici, evisceraciji in proizvodnji klobas zahtevajo ročne spretnosti, samostojnost in naravnanost na rezultate.

Prodajalec

Hofer med svoje vrste vabi prodajalca v ptujski poslovni enoti. V prvem letu zaposlitve znaša osnovna bruto plača 1103,25 evrov/mesec za 30 ur tedenskega dela. Obljubljajo tudi izplačilo nadpovprečnega regresa in nadomestila za prehrano ter prevoz na delo. 

Pomočnik generalnega direktorja za pravne zadeve

Terme Maribor iščejo pomočnika generalnega direktorja, ki bo bdel nad pravnimi zadevami. Pričakujejo diplomiranega pravnika s pravosodnim izpitom in znanjem nemškega ali angleškega jezika, ponujajo pa mesečno plačo 3000 evrov bruto.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice