Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Direktor

Zavod za turizem in razvoj Lendava išče novega direktorja, ki bo vodil delo zavoda, pristojnega za turizem v Lendavi.

Zahtevana je izobrazba 2. stopnje, pet let delovnih izkušenj in tekoče znanje angleščine ter osnovno znanje madžarščine. Predviden začetek dela direktorja zavoda bo najkasneje 12. maja 2021.

Animator

Dom starejših Rakičan v okviru PKP zakonodaje zaposli osebo, ki bo sodelovala pri organiziranju, pripravi in izvajanju družabnih ter kulturnih aktivnosti za stanovalce.

Področni serviser

Telekomunikacijski gigant Telemach med svoje vrsti vabi serviserja optičnega omrežja za Pomurje.

Delo bo zajemalo izvajanje servisnih in delovnih nalogov v zvezi z odpravo napak in posodobitev na optičnih omrežjih ter preventivno vzdrževanje optičnega omrežja.

Kmetovalec

Panvita išče dodatne moči in ponuja dve prosti delovni mesti za tiste, ki imajo znanje in voljo za delo s traktorji in priključki.

Višji svetovalec

Kandidirate lahko tudi za službo v v Inšpekciji za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, Območni urad Murska Sobota. Zahtevana je visokošolska izobrazba in najmanj štiri leta delovnih izkušenj.

Kdo zaposluje v Podravju?

Komercialist na terenu

Če imate radi terensko delo in se spoznate na mesne izdelke, se lahko zaposlite kot komercialist Celjskih mesnin. Teren zaposlenega bo Maribor, Prekmurje in Koroška.

Gradbeni inšpektor

Inšpektorat Republike Slovenije za okolje in prostor, Območna enota Maribor, med svoje vrste vabi gradbenega inšpektorja.

Zahtevana so najmanj štiri leta delovnih izkušenj s področja graditve objektov. 

Pravosodni policist - kandidat

Sveže moči iščejo tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora Maribor, kjer delo dobi kandidat za pravosodnega policista. Po uspešno končanem pripravništvu sledi pogodba za nedoločen čas. 

Svetovalec

Območna geodetska uprava Ptuj za nedoločen čas zaposli svetovalca, ki bo opravljal upravne naloge in dobro pozna področje nepremičninskih evidenc.

Kurir

Pogodbeni partner podjetja GLS, ki velja za enega večjih ponudnikov za dostavo paketov v Evropi, išče kurirja na Ptuju.

Če imate radi dinamično delo, ki delno poteka na terenu, delno pa v skladišču, je to morda prava zaposlitev za vas. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cato the Censor

Podjebavanje..dobro znate da se že ve kdo bo direktor Zavoda..ja zdaj bo nek XY dobil to službo. Malomorgen

Cato the Censor

Sem iz Sobote..enkrat konkuriral za takšno sluzbo v Radencih..prišel med dva..mojo prošnjo in zahtevano delo so dali proti kandidatki ki je bila iz Radencev..samo da ne dobi nekdo iz Sobote to službo..njena naloga je bila na prvem izboru slabša..dali so ji mojo..popravila svojo in voila! domačinka dobila sluzbo

gfhj (nepreverjen)

razpis more biti po zakoni. čeglih mogoče že sto to dela :D bole me svadi ka iščejo samo nekšne inspektore, svetovalce, samo nej delavce samo takšne ka peneze vlečejo. SE SPRAŠUVLEN KAK ŠE SPLOJ TO VSE SLOVENIJA LADA PLAČUVATI KA NE BANKROTERA

Izgubi sluzbo (nepreverjen)

https://zurnal24 ... /jansa-o-uciteljih-ce-b-to-bilo-v-avstriji-bi-izgubili-sluzbo-360677

Starejše novice