Včeraj je neimenovani drugi kandidat svojo kandidaturo umaknil, Brigita Perhavec je tako postala edina kandidatka. Nataša Horvat: Razpis ne bomo ponovili.

Predsednica sveta Zavoda za kulturo, šport in turizem Nataša Horvat je potrdila, da so včeraj prejeli pismo kandidata, ki se je prijavil na junijski razpis za direktorja. Ta svojo vlogo umika in od kandidature odstopa, na njegovo željo pa mu bodo prav tako vrnili vloženo dokumentacijo. "Perhavčeva je trenutno edina kandidatka, zato ponovitev postopka ne pride v poštev," je povedala Horvatova, ki identitete drugega kandidata ne želi izdati. S tem je le ustregla njegovi želji po anonimnosti.

Štihec: odzval se bom skladno z zakonodajo
Za mnenje o preobratu pri iskanju direktorja Zavoda smo se obrnili tudi na župana Antona Štihca, prav slednji je namreč zaprosil za pravno mnenje o spornem poteku izbire. Kot nam je povedal Štihec, je dopis domnevne druge osebe tudi tokrat prišel na občino, od koder so ga preposlali na Zavod. "Svet zavoda bo postopal kot misli, da je prav. Do sedaj je predsednica sveta Zavoda, mag. Nataša Horvat postopek vodila tako, da so bile storjene kršitve zakonodaje, kar smo tako članom sveta Zavoda kot tudi svetnikom že dokazovali s pravnim mnenjem pristojnega pravnega inštituta. Če predsednica sveta Zavoda meni, da sedaj ko smo dobili dopis domnevnega drugega kandidata, s katerim bi naj odstopil od svoje vloge, dosedanjih kršitev več ni, bo verjetno predlagala svetu Zavoda, da razpis zaključijo. Sam se bom na njihovo odločitev odzval skladno z zakonodajo." Kot pravi, se pravno mnenje nanaša na dosedanje postopke Zavoda, v katerih je našlo kršitve, in ne obrazlaga dejstev, ki so nastale po izdaji pravnega mnenja.

"Konec je političnih igric"
Postopek izbire direktorja javnega Zavoda za kulturo, šport in turizem ima dolgo brado, saj je bil prvi razpis objavljen že novembra lani. Takrat je bil razpis ponovljen, v tokratnem, junijskem, pa se je ponovno zapletlo okoli domnevno neustreznega ravnanja z vlogo neimenovanega kandidata, katere zaradi napačno zapisanega naslova svet Zavoda ni obravnaval. Kje tiči krivda za večmesečno podaljšanje postopka, Nataša Horvat posredno, da v županu: "Razum tako kandidata kot vseh akterjev je prevladal nad političnimi interesi, sedaj samo zaželimo dobro popotnico zavodu, ki je izgubil eno leto zaradi političnih igric," meni predsednica zavoda, ki trenutno posluje tako brez direktorja kot vršilca dolžnosti.

Si je Horvatova prizadevala pomoči Perhavčevi?
Župan se je na njene besede odzval, pravi, da je resnica ravno obratna. "Župan ni vodil postopka javnega razpisa, župan ni pri dosedanjem poteku razpisa - postopka kršil zakonodaje. Ve se kdo je vodil to zadevo, prav ga. Horvatova, zato ne sprejmam obtožbe, da iz političnih razlogov jaz zavlačujem. Dejstvo je, da v kolikor bi poslušali občinske pravne službe in že na začetku odprli tudi drugo vlogo, bi bil razpis danes že zdavnaj končan in bi zavod imel tudi novo direktorico. Ker pa si je prav ga. mag. Horvatova, lahko rečem predvsem iz političnih razlogov prizadevala pomoči samo eni kandidatki, navkljub opozorilu občinskih pravnih služb razlagala z zakonodajo predpisane procedure po svoje, bi bilo vsaj higienično, da krivde za časovni zamik sedaj ne vali na tistega, ki pa je po zakonodaji zadolžen, da so tudi odločitve tako svetov zavodov kot tudi mestnih svetnikov legalne, torej zakonite."

Preberite tudi: Razpis za direktorja Zavoda za kulturo, šport in turizem ponovno ponovljen?

S spleta

Komentarji (34)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
itak

...toga srmačeka so redno zosagali...UDBA je bijla na deli...!!!...!!!

Izzy

sova :))))

Swan

Mislim da je ta drugi redni hempo. Najprej kandidira na javnem razpisu, potem pa bi rad bil anonimen. Sicer pa bi tudi jaz bil, če ne bi vedel pravilnega naslova napisati na kuverto.

viktor

ka de pa tunek pravo?

j76

Kompaktni izpis
Zbirke: SSP SSP-Op SSP-Ref SSP3 JUB EKU CHR DAL TRB Izbiraj med vsemi zbirkami O prevodih Navodila
Jezik [Slovenski vmesnik] [English interface] [Interface française] [Nederlandse gebruikersinterface] [Interface en Español] [Interface en Català] [Euskarazko interfazea]

Evangelij po Janezu 20,24-29
Evangelij po Janezu : Uvod 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Jezus in Tomaž
24 Tomaža, enega izmed dvanajsterih, ki se je imenoval Dvojček, pa ni bilo med njimi, ko je prišel Jezus. 25 Drugi učenci so mu torej pripovedovali: »Gospoda smo videli.« On pa jim je rekel: »Če ne vidim na njegovih rokah rane od žebljev in ne vtaknem prsta v rane od žebljev in ne položim roke v njegovo stran, nikakor ne bom veroval.« 26 Čez osem dni so bili njegovi učenci spet notri in Tomaž z njimi. Jezus je prišel pri zaprtih vratih, stopil mednje in jim rekel: »Mir vam bodi!« 27 Potem je rekel Tomažu: »Položi svoj prst sem in poglej moje roke! Daj svojo roko in jo položi v mojo stran in ne bodi neveren, ampak veren.« 28 Tomaž mu je odgovoril in rekel: »Moj Gospod in moj Bog!« 29 Jezus mu je rekel: »Ker si me videl, veruješ? Blagor tistim, ki niso videli, pa so začeli verovati!«

MacUser

V kakšnon jeziki je članek napisani?

Vipko
Wizeman

Kak pa te znajo, či je rejsan te človik poslo odstopno pijsmo, kak se je prijavo na razpis, či pa so nej prijave oudprli, pa niti ne vejo, što je tou? Po ton takšon je lejko tou odstopno pijsmo poslo štoj šteč.... Tou fseglij malo vunja po polouškaj.....

Popaj

točno tak Wizeman.

Kak pa znajo što je tej kandidat? Njegove vloge nejso doslej odpirali.
Če pa so jo odprli zdaj, gda je prišlo to drugo pismo, pa je to spet kršitev zakonodaje, ker so vlogo odprli, a ne v uradnem postopku, ampak povsem privat.

Nagradna vprašanja za ga. Horvat:

1. kdo jamči da gre za istega kandidata in na osnovi čega?
2. kdo je izven postopka (ki je uradno zaključen) odprl prvo pismo (kandidaturo), da je lahko preveril istovetnost kandidata z drugim pismom?
3. kdo vse je bil prisoten pri odpiranju prvega pisma izven postopka?
4. kdo bo odgovarjal za dosedanje kršitve?
5. kdo od vas je nahecal kandidata da naj odstopi?
6. kaj ste mu ponudili (mogoče direktor Komunale) ;-) ali s čim ste mu zagrozili?

Zadeva smrdi do neba.

Politične floskule: "krivi so vsi drugi" so povsem odveč. Blefirajte koga drugega, ker nam nekaterim še dela logika.

buzdovan

Popaj pozabil si navesti nagrado za tvojo nagradno igro, vendar ti vseeno odgovorim na vprašanja:

1. jamči kandidat, ki se je podpisal in torej tudi kazensko odgovarja, če je lagal v uradnem postopku.
2. Kolikor je razlagal kalimero je pismo še vedno neodprto. Če ga je on skrivaj odpiral javnost ne ve.
3. glej 2. odgovor.
4. nihče, ker kršitev ni bilo. Pravno mnene niti slučajno ni dokaz.
5. Če pismo ni bilo odprto nihče ni mogel nahecati kanddata, ker ga ni poznal. Neodprto pismo je ležalo na občini, ergo ga je lahko odprl samo Kalimero.
6. Verjetno mu Kalimero ni izpolnil obljub, kot marsikomu. Zato mu je bilo zadosti nategancije. Ker torej pismo ni bilo v posesti drugega kot Kalimera mu nihče drug ni mogel groziti ali kaj obljubljati.

Si zadovoljen s konkretnimi odgovori? In prosim konkreten odgovor, ker sem zavestno pisal samo dejstva brez vrednostnih sodb o tebi.

itak

...v prvon komentari san van vse povedau...UDBA je bijla na deli..."hempoja" so zosagali...samo, ka lejko Perhavčko ustoličijo...ka od toga van neje jasno...???...epilog vsega more biti. ka se razrejši tiste, šteri so nej podučeni kak trbej takše postopke pelati...postaviti VD-ja...(pa nej VD-40)...razpis ponoviti...nesposobnežon, pa več nej dati niti šilčeka v roke, ka bi svinčnike šilili...nej mrtvak, ka se strinjaš z menov...špricer ti küjpin...!!!...???...

horjoz

Popaj, ti si pa reden Popaj, samo pipa in zobje ti falijo.
Ja, vej pa prijave niso odprli - v tem je ves problem. hahaha
Odstopno izjavo pa je odprla občina, ker jo je njim poslal. V odstopni izjavi pa se je podpisal. In od tam vedo, kdo je on.
In od kdaj je ta postopek zaključen? Si ga ti zaključil???? Pa na seji mestnega sveta še nisi imel priložnosti glasovati o tem.
Se spomniš, zakaj? Ker je Perhavčka dvignila roko za to, da so Jelinčičevo piramido vrgli z dnevniga reda, zato je v isti sapi župan umaknil njeno imenovanje.
Iz inata (kako pogosto se to uporablja na naši občini).

Jooooj, raje si špinačo pojej, mogoče pa bo v tvojem primeru vplivala tudi na nagubanost.

marks

Res neokusna ta debata. Neizbrani kandidati naj se pritožijo in naj se zadeve rešijo tam, kjer se tudi podobne. Vsakršno vmešavanje tretjih pa lahko razumemo kot zavlačevanje postopka.

Popaj

@buzdovan

že v prvon stavke ti logika odpove.

"jamči kandidat, ki se je podpisal in torej tudi kazensko odgovarja, če je lagal v uradnem postopku."

V kakšnon uradnon postopke, če je razpisa konec? Novoga pa neščete. Nega več nikšoga uradnoga postopka. Drugo pismo je privat pismo nekoga nekomu.

In po tvoje de kriv pa nešče drug (kandidat), samo predsednica nej, ker una pač kandidatu enostavno vörvle.

To te buje, kak se kadruje. In najlepše je to, ka se SDS gor vužiga za kandidatko SD. Me praf zanima če de se tudi SD tak gor vužigo za SDS-ovoga Šiftara na komunali :)

quovadis

Nataša, come here and pull my finger...

buzdovan

Popaj, pa ti si res bučko. Postopka izbire je res konec pa kaj ? Sedaj bodo pač odprli to famozno pismo, če ga že Kalimero ni odprl in ugotovili ali je pošiljatelj tega novega pisma isti. Že če se bo ujemalo ime in priimek je zadosti, saj nihče v zavodu ni mogel do neodprtega pisma razen Kalimera. In potem bodo verjetno temu znanstveniku, ki niti ni vedel kam se prijavlja pismo končno vrnili. Če pa je že odprto (po moje zagotovo) pa je Kalimero spet lagal, da se ne ve kdo je ta pošiljatelj in se ne more pritožiti.

Ne vem kaj te zdaj moti, sploh pa mešaš hruške in jabolka. Tu komunala nima veze in se ti zanjo ne sekiraj. Poskrbi raje zase, ker nisi dobil ničesar bevskaš pa kot da si direktor Diane.

Abhorsen

Pa ljudje znate kaj mislete. Znano je tau ka je tip poslo kandidaturo na občino in nej na prave naslov tau je isto kak če be poslo prijavo za službo namesto v firmo svojome sausede. Ta pošta je bila 100% priporočena vsaj mogla je biti in bi jo mogle na občine zavrnite in poslate nazaj pošiljatelje ka je zlufto naslov in ka naj pošle na te pa te naslof nej pa ka so jo premetavale po mize. Eni se spitavlete kak so znale če je prave poslo odstopno izjavo ja pa valda ka so znale vej je gor napiso svoje ime in naslov ka nika ne pošilate priporočene pošilke? ste vse pozabele? Ne odpiraj pomejne samo tau ka nemre vsake naus not porinete in se vse na 1x odpre. Tak ka če je na prave naslov prišla samo ena kandidatura neje tu nika spornoga tiste kere pa je poslo drujgo pa se naj drujgeč navči poslate na prave naslov in naj ne lobira pre župane saj se tome prave te korupcija. Če pa nuca župan telko stokovneh mnenj pa naj povej ka odstopa zaradi nesposobnoste. Eno leto škode za izvoz.

vader

Buždo spet maš prebliske glede popaja (pomanjkanje briljantine na glavi mogoče?). Čüti je po Soboti ka te je JJ odpiko (no je bar moj glas 4. decembra daubo če je tau istina) - in si mogoče frustrejrani zaradi toga.
Moj vidik te zadeve. Meni je pač nej bilo jasno zakoj se razpis nej obnovil, ponovil ali pač kar koli - izbrana bi bila tak ali tak (zelo verjetno ka soglasno), ker bar kelko znan, sva ge pa kolegica iz svetniške skupine na KVIAZ-u tüde podprla Brigito za direktorico (in ne vidin razloga ka bi na seji glasoval drugače), tak ka mi neje jasno zakoj takšno cviljenje... Zdaj se je drugi kandidat umaknil in je ostala ena kandidatka. Z mojoga vidika ge ne vidin velkih problemov, bi se pa z obnovitvijo ale kero koli drugo možnostjo novega razpisa stvar rešila bole transparentno po mojem mnenju... Koalicija pa itak z močjo večine dela ka šče, pa ne sprejema nobenih niti vmejs korektnih predlogov. Če predlog poda kdo iz ML ale kere koli stranke malo bliže županu, trbej proti glasovati. Ne glede na to ka ob nslednjem odmoru, pravite kak je bil predlog dober. Odločte se če ste tak konstruktivni kak gučite, pričakujen ka podrete korektne predloge oz. dobre predloge. Za Komunalo pa se ne sekejran, ka san že daubo zagotovilo (od človeka iz SDS), ka je vse zgučano, tak ka de glasovanje verjameš ali ne 16 - 9 z morebitnimi manjšimi odstopanji mogoče (mo vidli kelko de jih falilo, pa mi še nejsmo konkretno še razglablali o Dragu Šiftarju kot kandidatu), če stojimo na izhodišči, ka de po tvojon "županova koalicija" proti in "kadrovska koalicija" za! :) ... Tak ka lejko ideš mirno spat,... Peace, pa stavi se na kavi inauk v Diani, ka malo potračkava (tak znan ka se neboš, ampak povabilo vala) :)... Lejko se zgučiš z Martinuzzijon pa se vkuper stavita kda de šau iz fitnesa ale savne ;) ... Načeloma se tem glede mestnoga sveta in podobnih izogibam, ampak za tebe dragi moj buždo, pa san si vzel malo časa! Tak ka se ne sekejraj, vse bo OK... Vse de se izteklo po vaših željah. Pa lep pozdrav, T. Dundek

buzdovan

Oh, dragi moj Popaj, Vader, Dundek, ne razumem, zakaj moraš svojo bol deliti z vsem svetom in moriti občane naše občine. Politika je pač ku*** in žoga je okrogla. Enkrat jo ima eno moštvo, nato drugo. Če bi tvoj kalimero imel oblast kot nekoč, teh debat ne bi bilo, direktorica pa bi bila - ironično ista. Spomni se, kako je zadeva zgledala pred volitvami. Tisti, ki jo sedaj porivajo "odspredi" so jo takrat "odzadi", kalimero pa je bil "odspredi". Sedaj se je situacija zamenjala. Jutri bo mogoče spet drugače. Zato "ne sekirat".

Nekaj pa bo kot pribito. Ti ne boš nikoli in nikdar predsednik KVIAZA, ker niti kalimero si ne more privoščiti, da bi zeleni falirani študent bil predsednik komisije za izbor direktorjev in ravnateljev v naši dragi Soboti. To bi bilo vseeno preveč in tako ponudbo si dobil le, ker je kalimero vedel, da zanjo ni šans.

Malce se umiri dragi Tomaž, pojej kak kostanj, idi na mošt in nehaj jemati politiko preveč resno. V njej sodeluješš samo navidezno. Niti pa vlečejo drugje. Bolje bo zate, ostalim je itak vseeno.

Tvoj skriti prijatelj Buzdi.

Vipko
Truplo

Ej moj buzdovan... To bi vas pa res bolelo, če bi KVIA vodil nekdo s srednjo izobrazbo? Pozabil si eno dejstvo: zdrahe in vse ostalo v Mestnem svetu počenjajo doktorji znanosti, diplomirani ekonomisti, diplomirani pravniki, magistri, inženirji... diplomirani politologi.

Prav tako nas je v drek na ravni države spravila klika viskokošolanih ljudi, nikakor takih bolj navadnih!

Vipko
Truplo

Aja, Buzdovan še tole sem pozabil: bodi vesel, da na svetu obstajajo tudi manj izobraženi ljudje od tebe in kakor pišeš tudi manj vredni po pameti.

Kajti, če teh ne bi bilo, bi si jih vi visokošolsko izobraženi in pametni do nebes iskali med sabo. Pa ti verjetno ne bi bilo prijetno, če bi našli kot budalo tebe in tebe vzeli za vzor faliranega izobraženca.

To je samo odgovor na tvoje nesramno in poniževalno pisanje do manj izobraženih ljudi na splošno in odgovor ni v povezavi z gornjim člankom oz. debato o izboru direktorice!

In ne trudi se z pisanjem odgovora, ker ga ne potrebujem od ljudi tvojega kova!

Vipko
Wizeman

Običajno je, ka razpise, oziroma javne natečaje za direktora komunale razpijše ustanovitelj omunale, tou je občina. Ftipkajte v guglin, pa se sami prepičajte. Občina kak ustanovitelj po statuti imenüje pa tüdi razrišavle direktore komunale. Zatou je prijava kandidta, štera je bijla poslana na občino nej nika tak fejst naoupačnoga. Po ZUP-i bi mogla občina, či je ugotovijla, ka je nej pristojna za rišavanje vloge le-tou poslati na naslov, šteri je za tou pristojen. Drüjga, sicer nepravilna možnost bi bijla, ka se po izjasnitvi o nepristojnosti pošiljka vrne pošiljatelji (prijde v poštejf samo, či se nemre ugotoviti pristojna inštanca, v ton primeri pa je tou cilou povezana inštanca). Nemre pa vloga ostati neodprejta v nikšon primeri.Tou je v nasprotji z ZUP-on. Zatou, ka se je nej delalo po zakoni, je izbirni postopek neveljaven, pristojni so ga po URADNOJ DUŽNOST dužni razveljaviti in ponoviti razpis.
Tudi, či se potrdi istovetnost kandidata z pošiljateljon odstopne izjave (kar je brez odpiranja vloge nejmogouče, či na kuverti nega navedbe pošiljatelja), je ta izjava prišla po končanji izbirnoga postopka. Ker je izbirni postopek končan nezakonito, je vsakša naknadna vloga prekeesna, in NEMRE RETROGRADNO NEZAKONITOGA POSTOPKA SPREMENITI V ZAKONITOGA. Vej pa mate nikše pravnike tan, krucinal, pa nemre si zakonodaje fsakši po svoje tumačiti...

Swan

najverjetneje je finta v tem. javne objave razpisa nisem našel sem pa nekak prišel na eno stran kjer je fotokopija dokumenta o razpisu za mesto direktorja iz leta 2010. Na njem je sicer narobe naveden uradni list 14/2008 namesto 14/2010 kot podlaga za odloka o ustanovitvi javnega zavoda. Je pa naslov za oddajo vlog naveden MOMS s pripisom "prijava na razpis...." Kardoševa 2. No ta razpis je bil razveljavljen leta 2010. Letošnjega kot rečeno nisem našel ampak mislim da je je v njem bil naveden nov naslov za pošiljanje vlog in sicer sedež zavoda Trubarjev drevored 4. In ker je na prvem razpisu neznan kandidat verjetno isti kot ta zdaj, je zelo verjetno da se je mojster malce uštel pri naslovu kam poslati svojo vlogo. Ustanovitelj zavoda je red občina vendar je zavod samostojna pravna oseba. In če je na razpisu bil naveden naslov Svet javnega zavoda... Trubarjev drevored 4 potem bi morala občina pismo ki ga je prejela vrniti naslovniku, kateri je bil verjetno če je bila pošiljka poslana priporočeno naveden na kuverti. Lahko so jo občinari sicer nesli na zavod vendar je naslovnik gor Občina in jo zato ne smejo odpreti. ČE pa bi jo odprli na občini pa je potem spet vloga neveljavna ker se vloge odpirajo naenkrat. Skratka pravno mnenje gor ali dol tuje pošte ki ni naslovljena na tebe se ne sme odpirati. In zato ne vem zakaj bi moral zavod vlagatelja o tem obvestiti če sploh pismo ni bilo naslovljeno na njega. To bi morala storiti občina.

buzdovan

Truplo ne laži in ne potvarjaj besed. Nikoli nisem podcenjeval kogarkoli glede na izobrazbo, kar bi mi rad politično v obrambi svojega sina naprtil. Ne pozabi da kdor laže tudi krade in ti si delal na banki ... pa vrgli so te ...

Vendar vsak mora najti svoje mesto v družbi, kjer je koristen in spoštovan. Ne vem ali bi se dobro počutil recimo v nebotičniku ali letalu, ki bi ga konstruiral kak srednješolec. Še manj pa verjetno v bolezni, če bi moral namesto k zdravniku ali kakšnemu specialistu iti k bolniški sestri.

Kot vidiš bučko tako pišem samo o lenuhih, delomrznežih in notoričnih pisunih po forumih, ki si zaradi naštetih lastnostih ne morejo najti svojega mesta v družbi, nato pa obtožujejo vse povprek za svojo "nesrečo". Taki bi rabili Ruglja. Delat, kot delajo vsi pošteni delavci ne pa zagovarjati delavcev s podporo, ki jo ti krvavo prislužijo zate.

Vipko
Truplo

Ja, na koncu boš še ugotovil, da sem kaj ukradel na banki. Če sem, potem imajo res kontrolo tako, da se naj vsak varčevalec Nema Lošije Banke zamisli, zakaj nosi tja denar. Še posebej, ker nikoli nisem delal z gotovino in tudi, da sem bil v zadnjih letih v t. i. režiji... nikjer pri koritu. Ampak nekomu pokvarjenemu do amena to razlagati...

Tudi nebotičniki so se že podirali.. pa pustimo WTC... in skonstruirali so jih do nebes visoko izobraženi arhitekti. Še vedno pa stojijo razne mojstovine iz preteklih stoletij, kjer arhitekti niti slučajno niso videli kakšnih fakultet. Tako, da raje obmolkni.

Ves tvoj post pa res nakazuje, da si povzpeten do amena. Saj tudi neki bolnik ne pričakuje, da ga bo operirala bolniška sestra v smislu, da mu je potrebno menjati srce. Ampak, tudi ona dela v okviru svojih možnosti veliko koristnega, kakor armada neizobraženih, nižje izobraženih... idp...

Vipko
Truplo

Aja, Buzdovan... dokazano je, da ti da šola neko znanje, uradno izobrazbo, a pameti ravno ne? Ta je več ali manj določena v genih... in redkeje se v zrelih letih popravi!

Vipko
Truplo

Aja, Buzdovan... dokazano je, da ti da šola neko znanje, uradno izobrazbo, a pameti ravno ne? Ta je več ali manj določena v genih... in redkeje se v zrelih letih popravi! Kam ti spadaš?

hupkaš

Čudna bitja na tem sobotainfo, truplo, upam da boš v kratkem končal magisterij iz političnih ved ravnotako tebi podobni ki z veseljem razglabljate o soboški politiki s katero si ta forum tudi išče vsakodnevne stranko oz, obiskovalce, izgleda da neka oseba na sobotainfo prav dobro ve kako se temu streže in po derektivi nadrejenega uspešno zalaga politike željne z takimi prispevki. Saj se itak že dolgo ve da Štihec kot Soboški župan z veseljem podpira to kar se tu iznese saj ima od tega korist in brezplačno reklamo.

Vipko
buldog

Pa še ena stvar je: pri političnih temah se debata vrti med največ desetimi forumaši. Že vnaprej vem kaj lahko pričakujem ko se oglasi truplo, swan, dexter, buzdovan, wizeman.... vse povedano, vse izpeto; zato rajši pod to temo ne komentiram nič.

Vipko
Wizeman

Pozabo si navesti buldoga.

dragobalajc

Res je....:)

I-OWN-YOUR-MOM

Dexter se ne vmešavle gli telko, zato ka je za razliko od tebe, buldog, NEJ politično opredeljeni. Pravi, kak je - ka je politika v SLO v totalnon kurci. Zakoj - zato ka v SLO (oz. še baukše v Prekmurji) sakši sakšoga pozna, pa se vse dela samo po načeli uslug, v kerih se dodatna vrednost gibí in gibí. Zato smo tuj po marsikerij rezultataj menje produktivni, menje kreativni, itd. - politike, z reeedkimi izjemami, boli kurac za nas VSE. Oni špilajo svojo igro kapitalizama, in se smijejo s tistih, keri se trgajo. No, ajde, te wannabe politiki prinas se pač drkajo telko, zato ka so še nigi nej prišli do kakše provizije za 100 jurjof - te pa se idejo malo s temi diskreditacijskimi forami, pa se vlačijo en drujgomi v rit. Komedija.

buzdovan

@I-OWN-YOUR-MOM

Človek ne more verjeti. Počasi se zadeve kristalizirajo. In ti si v drugem delu posta zadel bistvo. Očitno je hvala bogu že večini jasno za kaj se tu gre.

Zato je smešno in neverjetno zabavno, ko najdemo le 2 osebi Dundek & Dundek, ki pisarita brez, da bi kaj dobila ali bila vsaj blizu igre, ki jo igrajo omenjeni. Vsi ostali so dobili terno ali vsaj drobtinico. Le ta dva sta kot otročaja, ki sta dobila le obljubo bonbona tako, da ližeta sladke roke. In starejši je povrh še velik lenuh.

Vsaka čast na komentar.

Vipko
Truplo

Nekaj je res narobe, da Dundek&Dundek, oba brez neke višje izobrabe, samo pri kakšnem košču bombončka, motita tako visoko šolane, kakor tiste, ki imajo "turbo" bombonov in še kaj. Oba nikjer, pa od g. Buzodovana omenjena kot dve največji spotiki. G. Buzodvan, itak imenovan kot G. R.C., vseeno ti izgleda taka reklama preklemansko škodi, da te tako motiva?

Kot pravim, ti imaš zaman magisterij, ta ti neko znanje da, pameti pa nikoli. Te itak nisi izgleda nikoli niti imel! Glede na tudi veliko drugih negativnih mnenj naspram tvoji osebnosti, na tvoje zaletavanje kandidature za župana, kjer si dobil ubogih 7% (proti, kakor ga ti imenuješ Kalimerovih 50% in nekaj), če bi imel res kaj več pameti, kakor kup dreka nasred gozda med kostanji, bi že zdavnaj nehal biti kvazi politik.

Vipko
Truplo

Ker itak vidim, da je od vseh, tudi mene, zmanjkalo neke normalne komunikacije... bom nehal. Itak s samo temo nima veze, še manj pa, ker se vas, razen naju dveh s sinom, noben ne upa ali podpisati, ali razkriti identitete.

Beda!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice