Minilo je že skoraj leto dni, odkar WOOP! v Murski Soboti zabava otroke in odrasle.

Prostor, namenjen vsem, ki si želijo sprostitve pa poleg otrok, mladih in družin s pridom izkoriščajo tudi šole, društva in podjetja, ki v WOOP!-u organizirajo športne dneve, teambuildinge in druge organizirane dogodke.

Še najbolj pa so obiska seveda veseli otroci, sploh v času praznikov in šolskih počitnic.

Murskosoboška WOOP! enota med zimskimi počitnicami obratuje vsak dan od jutra do večera, odprti pa so tudi za Prešernov praznik, ko v svojo družbo vabijo vse, ki želijo razmigati svoja telesa in možgančke. Več o delovnem času, si lahko ogledate na njihovi spletni strani woop.fun.

WOOP! izzivi

WOOP! izzivi je ekipna igra, ki igralce sooči s premikanjem meja. Gre za skupinsko igro za dve do šest oseb, ki člane ekipe sooči z vrsto zabavnih nalog. Pri nekaterih je pomembna športna vzdržljivost, pri drugih logično razmišljanje, pri tretjih spretnost.

Atrakcija združuje 20 sob z izzivi, za premagovanje katerih sta ključna ekipno sodelovanje in dobra komunikacija. Nova zabavna atrakcija je idealna tudi za družinsko zabavo, rojstnodnevne zabave in zabavno tekmovanje sodelavcev v podjetjih, ki želijo ekipe bolj povezati.

Sobe pobega

V WOOP!-u v Murski Soboti so na voljo tri sobe pobega za različne starostne skupine, vsaka zase pa je posebna po zgodbi, ambientu in načinu igranja.

Primerne so tako za otroke od desetega leta starosti, ki imajo radi ugankarske igre, kot za odrasle ljubitelje zabavnih avanturističnih zgodb ali grozljivk. Raziskovali boste Alicino Čudežno deželo, z Aladinom odkrivali skrivnosti arabskih noči in se poteh Van Helsinga podali na lov za Drakulo.

Laser tag

WOOP! laser tag je skupinska igra z laserji, ki ponuja edinstveno okolje za doživetje pristnega bojnega adrenalina, ekipnega taktiziranja in pustolovskega dogajanja v vesoljskem ambientu.

Gre za strelski, a povsem varen način zabave, ki omogoča, da se tudi otroci od šestega leta dalje pomerijo in preizkusijo v pustolovski misiji. Igra je primerna za odrasle in otroke, družino in prijatelje, pa tudi za skupine in podjetja, ki bodo želela energijo v svojih ekipah skozi zabavo dvigniti na višji nivo.

Virtualna resničnost

WOOP!-ova virtualna resničnost otrokom in odraslim ponuja vklop v novo realnost igranja iger, polno norih dogodivščin, intenzivnih doživetij in nepozabnih izkušenj.

Gre za tehnologijo, ki omogoča vedno bolj popolno izkušnjo igre v navidezni resničnosti. VR očala igralce odpeljejo na popotovanje v domišljijski svet in jih postavil v osrčje igre.

36 kvadratnih metrov velik VR poligon omogoča igro za do šest igralk in igralcev, ki se lahko odločijo za skupinsko raziskovanje novih dimenzij ali tekmovalno borbo posameznika proti posamezniku. 

Starejše novice