Vir: Nepremicnine.net
Želite kupiti hišo z zemljiščem? Tukaj je deset najcenejših, ki so trenutno na voljo v Pomurju.

Za vas smo pripravili izbor desetih najcenejših hiš z zemljiščem v Pomurju, ki se prodajajo na največjem slovenskem nepremičninskem portalu.

Zidanica v Čentibi za 16.500 evrov

V naselju Čentiba je naprodaj zidanica skupaj s pripadajočim zemljiščem v velikosti 56,80 kvadratnega metra, zgrajena je bila leta 1981. Hiši pripada 1937 kvadratnih metrov zemljišča.

Nepremičnina je na mirni lokaciji, obdani z zeleno in razgibano pokrajino. Objekt je priklopljen na elektro in vodovodno omrežje.

Cena zidanice z zemljiščem je 16.500 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Hiša v Selu za 19.000 evrov

V Selu se prodaja delno podkletena hiša velikosti 71,8 kvadratnega metra, zgrajena je bila leta 1972. Hiši pripada tudi 1.076 kvadratnih metrov zemljišča.

Klet obsega en prostor, garažo. Bivalni del hiše obsega dnevno sobo, spalnico ter kuhinjo s krušno pečjo. Prizidek obsega dva prostora.

Cena hiše z zemljiščem znaša 19.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Zidanica v Lendavskih goricah za 23.900 evrov

V Lendavskih goricah se prodaja zidanica velikosti 44,1 kvadratnega metra, zgrajena leta 1996. Hiši pripada tudi zemljišče v velikosti 238 kvadratnih metrov.

Zidanica je na lepi in mirni lokaciji, obdani z zeleno in razgibano pokrajino, objekt je priklopljen na elektro in vodovodno omrežje.

Cena zidanice z zemljiščem znaša 23.900 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Hiša v Petišovcih za 26.000 evrov

V Petišovcih se prodaja stanovanjska hiša velikosti 96,2 kvadratnega metra, potrebna pa je temeljite obnove. Hiši pripada tudi 1000 kvadratnih metrov zemljišča.

Hiša je priključena na vodovodno, elektro in kanalizacijsko omrežje, na parceli pa je še vodnjak.

Cena hiše z zemljiščem je 26.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Hiša na Bukovnici za 28.900 evrov

Na Bukovnici se prodaja samostojna hiša velikosti 75,5 kvadratnega metra, zgrajena je bila leta 1908, adaptirana pa leta 1983. Hiši pripada tudi 2758 kvadratnih metrov zemljišča.

Hiša je priključena na elektriko, vaški vodovod, studenec in greznico, nahaja pa se na lepi in mirni lokaciji v bližini Bukovniškega jezera.

Cena hiše z zemljiščem znaša 28.900 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Hiša v Petišovcih za 29.000 evrov

V Petišovcih se prodaja hiša velikosti 64 kvadratnih metrov, zgrajena je bila leta 1907. Hiša je potrebna celotne obnove oziroma rušitve, pripada pa ji 1337 kvadratnih metrov zemljišča.

Ob hiši je še leseno gospodarsko poslopje, postavljeno leta 1960 v velikosti 32 kvadratnih metrov. Parcela je v celoti ograjena in opredeljena kot stavbno zemljišče.

Cena hiše z zemljiščem znaša 29.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Hiša v Odrancih za 30.900 evrov

V Odrancih se samostojna hiša velikosti 57,5 kvadratnega metra, zgrajena leta 1959. Hiši pripada tudi 688 kvadratnih metrov zemljišča.

Hiša se nahaja v neposredni bližini trgovine in avtobusne postaje, objekt pa je priklopljen na elektro in vodovodno omrežje.

Cena hiše z zemljiščem znaša 30.900 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Samostojna hiša v Pincah za 35.000 evrov

V Pincah se prodaja samostojna hiša velikosti 81 kvadratnih metrov, zgrajena leta 1956 in adaptirana leta 2010. Hiši pripada tudi 1270 kvadratnih metrov zemljišča.

Hiša se nahaja slab kilometer od avtoceste, potrebna pa je prenove. Delno je obnovljena kopalnica, potrebna je sanitarna oprema, priključena je na vodo in kanalizacijo.

Cena hiše z zemljiščem znaša 35.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Samostojna hiša v občini Ljutomer za 35.000 evrov

V občini Ljutomer se prodaja samostojna hiša velikosti 52 kvadratnih metrov, zgrajena je bila leta 1890. Hiši pripada tudi 992 kvadratnih metrov zemljišča.

Hiša s kletjo se nahaja na lepi lokaciji z možnostjo gradnje, blizu Ljutomera.

Cena hiše z zemljiščem znaša 35.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Hiša v Malem Moravščaku za 37.500 evrov

V Malem Moravščaku se prodaja samostojna hiša velikosti 86,6 kvadratnega metra, zgrajena leta 1920. Pripada ji tudi 8.931 kvadratnih metrov delno stavbnega zemljišča, po večini pa kmetijskega zemljišča z nekaj malega gozda.

Hiša je potrebna dokončanja že začete obnove, ki lahko postane čudovit dom za družino.

Cena hiše z zemljiščem znaša 37.500 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Komentarji (18)

Gost55 (ni preverjeno)

Tile ljudje so zgubili kompas. Tole so večinoma podrtije in samo še čakajo na bager. 30k daš za podrtijo, potem rušenje in si na 50k, da imaš prazno parcelo. Moraš pa res biti bedak, da tole kupiš po taki ceni.

Pik (ni preverjeno)

Ali si pa kak oviva ka sta podrtijo kupila zaj pa joceta ka naj narod, da pejneze ka ta njeva lejko živela solidno. Prle trbej premisliti ka kupiš..

In reply to by Gost55 (ni preverjeno)

lukčev mesec (ni preverjeno)

Ali pa bedak, da tako noro razmišljaš.

Na žalost je pa danes tako, da bi večina imela stanovanje v mestu in v območju 500m vse kar potrebuje.

Zato pa so luknje v starih blokih po večjih mestih krepko čez 100 jurjev.

V mestu za 50 jurjev ne dobiš parcele, da bi lahko takoj zidal.

In še bistveno manjše SP.

In reply to by Gost55 (ni preverjeno)

Gost55 (ni preverjeno)

Zakaj se ti sploh oglašaš, ti bo svoboda zastonj dala stanovanje, saj si ja njihov. Samo knjižico pokaži. Vsak je svoje sreče kovač samo večina teh hiš je lociranih daleč stran od normalnih delovnih mest.

In reply to by lukčev mesec (ni preverjeno)

Gost55 (ni preverjeno)

Vidim da ste svobodnjaki spet aktivni, minuse še veste dati, kritično mišljenje pa je že preveč za vašo kapaciteto možganov.

In reply to by Gost55 (ni preverjeno)

Stole (ni preverjeno)

Tij "Pik" si dal pravo primerjavo,daj si malo podstrešje preglednosti,pa te se spravi pisati.

Jdjdjdjd (ni preverjeno)

Alo ti budalo najprej si spucaj sfoj prag pa stojo podrtijo.tota hiša še daleč ni podrtija .zaperi gofljo ker ti bo nehce prejkoslej gor stopa.ti ka živiš na račun drugih.nebos več dugo hoda po ivancah!!!

Papez (ni preverjeno)

Ti si svojo stalo spucaj prvo pe nej bodi taksi pametnjakovic ka te lidgej nemrejo etan na tvojoj vese. Malo menje moli pa rejsan podstresje si spucaj v tvojoj glavi.

Srejs (ni preverjeno)

Rejsan te nemrejo nej pa vsij ze vejo sto si kaj si od kod si vse se vej. Ti pa si plitvi v tvojoj glavi rejsan. Babo ti pa gebejo na vsakon koraki

Kajuh (ni preverjeno)

Če mogoče ti jouces da si podrtijo koupo pa zato za druge pišeš .etan v sobotou k sejfi Idi pa prevejri ja se dogaja!!

Tonček baloncek (ni preverjeno)

Še bolje poupe peneze nousite

Smetar (ni preverjeno)

Ne razumete poante. Kupis staro hiso, voda elektrika, mogoce se kanalizacija na parceli. In tisto kar je najbolj vazno. Ko jo podres, se ti vsa kvadratura steje v komunalni prispevek, tudi od gospodarskega poslopja, ki je pa noro drag. Leto gradnje to dovoljuje, saj je pred letom. In komunalni prispevek, sicer polovico, se placa tudi za teraso, balkon

Opazovalka (ni preverjeno)

Nadomestna gradnja ze nekaj let ne obstaja. Za vec pojasnil se obrni na UE.

In reply to by Smetar (ni preverjeno)

Skof (ni preverjeno)

Prekmurski bedaki smotani nevoščljivi in fausljivi

krofaš (ni preverjeno)

Mislim ,da je to že vse prodano debelomi .Un je v državi največji ne premičninar .Na Goričkem je lastnik več polovici gozdov .Da ne naštevam koliko hiš in blokov je njegovih ...........

Namestnik (ni preverjeno)

Ja pa ja. Najbolj smešno je, da je hiša v Odrancih bila prodana za 15k€. Zdaj pa po 2-3 letih cena narasla na 30k€, mogoče zaradi tega, ker je lažja za nekaj opečnih strešnikov?

Pero23 (ni preverjeno)

Ka tou samo na vougrskon se odavle ???? No, ešče v Lutomeri je neka.... tou je rejsan samo za doj podrejti.... prevelka investicija...

Lepo (ni preverjeno)

Mi imamo zazidljivo zemljišče zraven, res je sem imel staro hišo v Mojstrani in so leta minivela pa baje se je notri rodil eden najbolj znanih Jugoslovanske skakalec no jaz nevem kje je resnica, ampak podrtija in če je zavarovana spomeniško ni vredno kupiti, moraš imeti ogromno denarja.al pa azbest res moreš imeti ogromno denarja večine so vredne samo 500 eurov nič več je res 35 daš za hišo in če je spomeniško varstvo daš še odvisno od hiše tam okoli ene majhne 55 daš 175 do 200 tisoč eurov, eden prodaja spomeniško varstvo celo miljon ni vredna za moje pojme nič pa se bloki 2 nadstropje tudi če ima dvigalo ne hvala.

Starejše novice