V Pomurskem dnevniku poročamo o uvedbi davčnih blagajn. S 1. decembrom je steklo poskusno obdobje elektronskega potrjevanja računov. Kakšni so prvi odzivi in kaj pri vzpostavitvi davčnih blagajn zavezancem povzroča največ težav, vam razkrijemo v Pomurskem dnevniku, kjer med drugim govorimo še o poskusnem  obdobju neprekinjenega ogrevanja v Murski Soboti. 

V dnevniku namenjamo nekaj besed tudi prepovedanim kemikalijam, ki so odkrili v zdravilu za čebele. Povabili pa vas bomo še na koncert Pihalnega orkestra Murska Sobota. Sicer pa so v Dosorju uvedli Mobilni rehabilitacijski tim za starejše na domu, tudi o tem poročamo v dnevniku.

Komentarji (4)

tuncika

NEJASNOSTI SO VEDNO ZAPISANE ZA VELIKE IN MALE POSEBEJ ! ZA OBRTNIKE PA ŠE POSEBEJ, KER JIH DRŽAVA NE MARA.

Kok0 (ni preverjeno)

Kebab sipci v vsakon primere nedo izdavali racunov kak do zdaj. Sto pa jih lejko kazne?

dupont

davčne blagajne so simpl ko pasulj. vse je zrihtano v enon dnevi.

komi je tou nej jasno, naj se pijta o svoji pismenosti. takši ka si ne vejo zakona prečitati in se seznaniti s svojimi obveznostmi kak obrtniki, nejso vredni imena svoje firme.

pred registrskimi blagajnami ste vsi "obvladali" posel, zdaj pa kar naenkrat panika pri uvajanji davčnih blagajn.

furs ma tudi telefonsko številko, ge ti rade volej dajo še dodatne informacije.

što je tri lejta nazaj kujpo novo registrsko, de pač mogo pozabiti tej strošek. zaj de se pač delalo prejk računalnikov in interneta. čas je že bil, što pa še gnesden ma offline blagajno?? mogoče frizerke pa gostilničari. tej so pa tak ali tak najvekši davčni mešetari.

begi (ni preverjeno)

dupont

Koliko si jih pa zrihtal, k si tako pameten.
Pa zrihtaj firmo z 30 malopradajami, veleprodajo, pa spletno trgovino
od tega 10 franšizni prodajaln...

Starejše novice