*Fotografija je simbolična
Študentski klubi vzhodne Slovenije ob svetovnem dnevu varstva okolja, ki ga obeležujemo 5. junija, v svojih lokalnih okoljih organizirajo čistilne akcije. Klub prekmurskih študentov bo čistilno akcijo izvedel v soboto, 6. junija 2020, v Murski Soboti.

Konec tedna bo posvečen skrbi za okolje. V Klubu prekmurskih študentov vabijo vse, ki bi želeli nameniti del dopoldneva za produktivno druženje, da se jim pridružijo in tako pomagajo očistiti čim več kritičnih točk na območju Murske Sobote. Zbirno mesto bo pred pisarno Kluba prekmurskih študentov, na Zvezni ulici 10 v Murski Soboti, med 8.30 in 9.00.

Aktivisti Kluba prekmurskih študentov bodo priskrbeli vso potrebno zaščitno opremo in pripomočke. Po čistilni akciji pa bo pred klubskimi prostori v središču mesta sledilo še neformalno druženje z manjšo pogostitvijo. 

Zaradi lažje organizacije akcije v Klubu naprošajo, da zainteresirani svojo udeležbo potrdijo na dogodku, ki je objavljen na Facebook strani Kluba prekmurskih študentov, ali pa namen udeležbe sporočijo na elektronski naslov [email protected]

V primeru slabega vremena se čistilna akcija prestavi, obvestilo pa bo objavljeno na straneh Kluba prekmurskih študentov.

Komentarji (5)

100-100 (ni preverjeno)

Pohvalno, bole pohvalno bi še bilo če bi se takšij akcij udeležili tüj fsi šteri kadijo, delomrzneži, zaporniki pa direktori , tej zatou ka se malo razmigajo.

qwqaq (ni preverjeno)

katera po vrsti je ta cistilna akcija? pohvalno, vendar pogresam bolj agresivno delo inspektorjev sploh v primeru gradbenih odpadkov.

vprašaj (ni preverjeno)

kako pa je s tisto ubogo punco s kpšjeve gibanice?

Bindi (ni preverjeno)

Kelko znan, je žal mrla.

In reply to by vprašaj (ni preverjeno)

Tajjja (ni preverjeno)

Res pohvalno, lepo bi pa bilo še počistit divja odlagališča okoli Pušče, kjer je za okrog 20 šleperjev odpada, še iz časov, ko so romi razstavljali in prodajali avte za staro železo.

Starejše novice