Dejan Rituper je pojasnil načrte za poslovanju v objektu Hotela Diane.

Po našem današnjem poročanju o tem, da je Okrožno sodišče v Murski Soboti 11. oktobra sklenilo, da se v sodni register za Hotel Diana vpiše začetek postopka poenostavljene prisilne poravnave, se je oglasil Dejan Rituper, ki je pojasnil, da načrtu za poslovanje v objektu še obstajajo.

Murska Sobota je mrtvo in prazno mesto

Rituper je pojasnil, da je Družba hotel Diana poslovala v najemu kot slaščičarna in bo svoje obveznosti poplačala v višini 100 odstotkov najkasneje v postavljenem roku.

Načrti še naprej obstajajo:

»Načrti za poslovanje v objektu še naprej obstajajo, so zamaknjeni zaradi splošne situacije, pomanjkanje delovne sile in slabega obiska lokalov. Tako se tudi picerija ni odprla, ker ni primeren čas (zaprlo se je več lokalov).

Murska Sobota je mrtvo in prazno mesto, v zimskem času popoldan bo kot mesto duhov, kar za gostinstvo sigurno ni dobro. Tudi Sočna vilica je izpeta zgodba z več ali manj istimi ponudniki.«

Družba, ki je imela v najemu slaščičarno bo v celoti poravnala svoje obveznosti

Rituper je v nadaljevanju dodal, da je v objektu dvorana za približno 500 ljudi, ki jo dvakrat letno najame občina.

»Družba, ki je lastnik objekta ni v prisilni poravnavi ampak samo tista, ki je imela v najemu slaščičarno, ta pa bo v celoti poravnala svoje obveznosti,« je dodal.

Komentarji (18)

Marta 45 (ni preverjeno)

Slabo obiskano.haha , kaksa ponudba taksi obisk. Ve pa v vidlo kak če si usred grabišča sedo, trasa v izgradnji bila duže kak če bi kitajski zid delali

PIAr (ni preverjeno)

Ja tou pa rejsan! Na Dianinoj terasi je en čiča neka zabijo pa probo ploščice lepiti,...no včasih njemi je še eden takši malo pomogo! To je trajalo slabi pol leta, rezultati pa so vidni sakšomi,...v nulo! Tak se to dela, pa tak je bilo s picerijo ! Sakši si lejko samo želi sideti na ton gradbišči,...

In reply to by Marta 45 (ni preverjeno)

ZTR_ (ni preverjeno)

Prvo zrihtaj interier lokala pa okolico, ka ne dobim sifilisa pa gangrene, kda se šetam mimo, pa te mi pridi naprej z idejo o piceriji pa slaščičarni.

Bodoči vardist (ni preverjeno)

E moj Ritoperček, slab si ti advokat še slabši pa si lastnik! Aja, na kakšen način pa si pridobil to nepremičnino? Napiši, naj narod ve( svi.ja pokvarjena)!

Opazovalka (ni preverjeno)

Te rituper tak naklada, taka vse smrdij.

To je cisti skandal, ka ste napravili iz legendarne Diane. Tak dobre slascicarne kak je tam bila, nega nindri!

šerugasti djenis (ni preverjeno)

Bodoči vardist ko pa te tok trbeeej. Kak va pa tij pa ge kaj čedno skoz , zopodo? delala va za policijo ? hh maf9juasdffe
žđć

Labod (ni preverjeno)

Že kda ste odprli pred preci čason ste imeli espreso za 1,40 ebra kot, da je bila iz zlatih zrn ne kavinih.

Tibop (ni preverjeno)

Mah, slaščičarno so napovedovali kak svetsko čudo. Te pa prideš notri pa vse kak v 70 letih, ponudba zastarela z ljubljanskimi cenami. Te pa začajo teraso prenavljati in vsaki teden eno plošcico položijo. Enkrat san biu tam pa san zaključo z njimi. Nemreš se na takšen način iti gostinstva. V tem istem času ka so oni tam bedarije delali pa je praktično nasproti njih nastala ona mala bazilika, ki je za moje pojme kar dobro obiskana. Taka očitno se da, ampak ne na takšen šalabjzarski način.

TO JE MAFIJA (ni preverjeno)

Celoten hotel Diana je kupil za 2 milijona EUR. Najemnina za za najem prostorov v namene nastanitve starostnikov v hotelu Diana mesečno znaša kar 35.000 evrov. Tu so še najemniki ostalih prostorov ki tudi dobro plačujejo. To kasiranje lastnika je trajalo dobri 2 leti ne da bi mrdnil z prstom, sedaj pa lepo v prisilno poravnavo odpis dolgov itd.
Sobočanci predvsem pa občinari SRAM NAJ VAS BO, na tako elitni lokaciji, najboljši v Soboti NISTE SPOSOBNI TEMU OBJEKTU DATI PRIMERNO UPORABNO VREDNOST. Spakirajte ker niste vredni, da sonce na vas sije.

Marx prvi (ni preverjeno)

Rito per prvo poravnaj vse dolgove, pa potem razlagaj pravljice. Pod.

MRTVO SREDIŠČE… (ni preverjeno)

BRAVO SOBOČANCI, PRAVZAPRAV OBČINARI. Uspelo vam je center Sobote spremeniti v MRTVO MESTO, kak pravi Rituper, to ima prav. Jevešek je bil dva mandata, in od te njegove modrije in modrije občinskih svetnikov ko vse na 5 let komplet predelujete center Sobote in za to v blato vržete velike milijone ka bi lahko z tem denarjem pol Sobote na novo postavil, pa vaše omejevanje parkiranja in prometa, zaradi norčastih glav, ker ste mislili, da se bodo ljudje z kočijami vozili po Soboti, STE POPOLNOMA VSE ZAJEBALI V CENTRU SOBOTE - BRAVO ČESTITAM.

jurko (ni preverjeno)

Če kdo mene vpraša: slaščičarna Diana je bila slaščičarna, kot se šika. Z malo prenovo in posodobitvijo inventara, pa seveda primerne cene, to laufa 100 na uro. Ljudi je potrebno plačati!

čarni vrag (ni preverjeno)

Murska Sobota je mrtvo in prazno mesto, v zimskem času popoldan bo kot mesto duhov, kar za gostinstvo sigurno ni dobro.

Pod SD župani se je Sobota spremenila v mrtvo mesto.

Anju Mariška (ni preverjeno)

čarni vrag. Tij si tak fuknjeni, tak ka se mi vse smijliš. Grintaś socialni zamazani.

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

Kr neki (ni preverjeno)

Sobota je mrtvo mesto zatou ka so na položaji nastavljeni in nesposobni lidgej, kere je čas povozo. Ovi ka pa poumnijo neka pa so podcenjeni. Nede bokše nika kak je blo, ker znanja nega, tou se na fakse ne nafčiš, maš ali nemaš.

Bernardeta2 (ni preverjeno)

Ka bi župan naj hodu sakši den na kremsnite, ka bi Diana lejko delala?

. (ni preverjeno)

Lejko še pride njegova tajnica pa de premalo.

In reply to by Bernardeta2 (ni preverjeno)

sobotainfoIdioti (ni preverjeno)

Hjau...kakšna tema...Rituper de kaj realizero...ger v kakšni zaporniški celici edino...tu do naši zanamci lejko napisali zgodbo Rituper in sedem budal (tistih sedem najjačih, kere de najbolj nategno).
Vsi tisti ki pa mate telko problemov ka je Sobota prazna...ste bili ze v Soboti ali je sobotainfo najdale ka ste prišli?
Težko je naši dragi Zemlji, koliko budal nosi!

Starejše novice