Podvoz med Ulico ob progi in Industrijsko ulico je še vedno zaprt.

Kot smo poročali, je podvoz med Ulico ob progi in Industrijsko ulico popolnoma zaprt.

Iz Komunale Murska Sobota so konec meseca avgusta sporočili, da je podvoz zaprt zaradi poškodovane konstrukcije za kontrolo višine.

Konstrukcijo na obeh straneh podvoza so odstranili, Tomislav Zrinski, direktor javnega podjetja Komunala Murska Sobota, pa je takrat za Sobotainfo pojasnil, da je do poškodb prišlo zaradi naleta vozil.

Časovnice za dobavo nove konstrukcije niso znali napovedati

Po pojasnilih direktorja Komunale Murska Sobota je bila konstrukcija na eni strani poškodovana do te mere, da je z manjšimi posegi ni možno popraviti.

»Časovnice za odprtje podvoza ni možno predvideti, ker čakamo ponudbe in dobavni rok možnih dobaviteljev,« je dejal.

Časovnica za odprtje podvoza zanima tudi mestno svetnico

O časovnici za odprtje podvoza se je na zadnji seji mestnega sveta Mestne občine Murska Sobota spraševala tudi Daniela Mörec, svetnica Socialnih demokratov.

Zanimalo jo je, zakaj je podvoz še zmeraj zaprt, saj ni minilo niti dva meseca odkar so tam delali nove vodovodne cevi, »zdaj je ponovno vse nekaj zarisano, ulica je zaprta in nič se ne dogaja«.

Podvoz bo zaprt vsaj še mesec dni

Če je znanega kaj več o sami časovnici za odprtje podvoza, smo ponovno preverili pri Komunali Murska Sobota.

Tokrat so pojasnili, da bo glede na dobavni rok varnostne višinske ovire zapora podvoza odstranjena v prvi polovici novembra.

Komentarji (7)

Koki (ni preverjeno)

Pa jebem vam boga glupoga,pa te denite tablo prepovedano za tovornjake višje od xy višine,ostali se naj vozijo nej ka se te štopa Lendavska proti BTC-je pa že idnok napravte krožno tan pri Hoferi,semafor samo zavira,no je tau problem,narod je nej nori mate izgovore

franček75 (ni preverjeno)

Čakaj malo, ene konstrukcije nete v pol leta mogle napraviti???? Vej pa INOX-ovi dečki jo v trej dnejvaj zmejrijo, napravijo pa postavijo. V toj Soboti ste eni samu Butalci! Tej čas bi v nemčiji že 10 km avtoceste napravli. Boug pomagaj ten soboškin zabitin SD-jafcon.

Labod (ni preverjeno)

Tako je to, ko imajo butla za urejanje prometa.

Lotmerzanar (ni preverjeno)

@Labod
Bravo, tocno tak. Ze v Lotmerki je bijo total nesposoben seronja.

In reply to by Labod (ni preverjeno)

Sumič (ni preverjeno)

Dajte občino doj zaprite nej cest. Če nejsan že 50x pravo ka na tvoj občini što ma te projekte za promet more iti na Goli otok. Pa to je katastrofaaaaaa. Jebemu mater ka mi dolga ka zaj na POP TV ,PA RTV,PA A KANAL vkuper zbobnam,ka naj cela Slovenija zna kakši magarci ste na tvoj občini.

penzionist (ni preverjeno)

Ali je temu pametnjakoviču tak teško, dati komando, na vsaki strani OPOZORILNI ZNAK za VIŠINO ... samo kak je Franček napiso a so res vsi Butalci v tej zgradbi.

vrag od vraga (ni preverjeno)

Oni zbirajo ponudbe, kot če bi to koštalo 1 milijon. Kaj pa stanejo te drog in pločevina za čez cesto. Ponudbe bi lahko zbrali v enem tednu in v enem dnevu izbrali ponudnika, ter že pred mesecem cesto odprli.

Starejše novice