Slika je simbolična.
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 1. marca, opravili 4487 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 729 novih okužb, gre za 16,2-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 48.003 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 191.053.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 243 okužb ob opravljenih 1451 PCR testih, šlo je za 16,7-odstotni delež.

V Pomurju 30 okužb v desetih pomurskih občinah

Največ okužb so včeraj potrdili v Mestni občini Murska Sobota, in sicer so tam zabeležili sedem okužb. V občini Ljutomer so potrdili šest novih primerov. Štiri nove okužbe imajo v občini Puconci, tri v Moravskih Toplicah in v Beltincih, po dve pa v občini Razkrižje in Šalovci.

Po eno novo okužbo so odkrili še v občinah Gornja Radgona, Lendava in Radenci. Brez novih okužb je tako v ponedeljek ostalo 17 od 27 občin v Pomurju.

Po zadnjih podatkih je v Pomurski regiji sedemdnevno povprečje okužb pri številu 34,3, v regiji pa je aktivnih 573 primerov. V Splošni bolnišnici Murska Sobota je bilo sicer danes, 2. marca, hospitaliziranih 52 covidnih bolnikov, od tega deset na intenzivni terapiji.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Engels (nepreverjen)

V našoj jebenoj državi nemreš več bikomi vörvati, oosebej pa nej oblasti pa doktoran. Laže Janša, laže Pahor, laže Hojs, laže Počivalšek, laže Beovička, laže 95 procentov doktorov. Kradne Janša, kradne Pahor, kardne Počivalšek,, kradne Beovička, kradne 95 procentov doktorov. Tej plešasti kriminalec je vničo Slovenijo. Ta domobranska mevža, tej poscanec ne.vüpa niti človöka vlejdati v očij, tej lopov zna samo delovati podtalno, od odzaja, zna samo spletkariti pa liden škouditi. Vö s tej nagobčne paske kukuoče kak podgana, pogled njemi bega lejvo desno kak psihopati. Po nouvih volitvaj ga moremo zaprejti v najbole kmičen zatvor kama tüdi soudi. Fküper z njego imi hlapci, te pa klüjč zgibjiti. Zdaj se odlouča o živlejnji ali smrti Slo enije. Če nemo vrgli Janše smo zabili zagen cvek v lastno škrinjo.

someone1 (nepreverjen)

Zakoj se ne čemerite na svojo lejvo jebeno politiko, štera se je izrodila in nema ene same ideje kak vrčti Janeza Janšo. Že eno leto lapate padelate svajo med lidmi. Ka de se spremejnolo, če tej vaši idioti pridejo nazaj? te brisali virus edini na svejti? Prepovedali te ga? Ka te napravili že eno jebeno leto vas tou spitavlen pa niti enoga jebenoga pametnoga odgovora samo larmanje ka je kriv Janez Janša. Bedaki resno ste bedaki. Pa najbole smejšno pri ton je, ka so vas lani gli vaši nesposobni političari izdajalsko zajebali..... Samo o ton se ne guči geli bar. Tou se na lejvoj strani ne guši samo larma se ka je Janša kriv. Malo si pogledni po cejlon svejti je sranje zavoli te jebene korone. Če bi van bilo telko do vsega bi se malo nazaj držali, nej pa ka direkt sprobavlete če se vas virus prime ali nej. Še ednouk gli zavolo vašoga blesavoga razmišljanja pa nesposobnosti vaših lejvih politikov smo tu ge smo 30 lejt so žal nej bili sposobni napraviti red v državi zatou ka vam je kaos najbole paso, ka se je lejko kradnolo pa nišče neje nič vido. Zdaj pa je problem, ka de vse prišlo na den. Zato ste tak glasni, zato ščete delati revolucijo.

In reply to by Engels (nepreverjen)

Strke (nepreverjen)

Vse je to lažna pandemija katere se prireja s prc testi kateri niso zanesljivi in ne povejo nič gripe več eno leto ni zbudite se ovce!

Starejše novice