Klub prekmurskih študentov objavlja že 12. razpis za pridobitev enkratne štipendije iz sklada Študentski fond za študente v socialni stiski.

Enkratne štipendije podeljuje Klub prekmurskih študentov (KPŠ), pri projektu pa sodelujeta tudi Pomurska izobraževalna fundacija (PIF) ter Pomurska gospodarska zbornica (PGZ).

Dvajset štipendij v višini 300 evrov

Klub prekmurskih študentov letos že dvanajstič objavlja razpis za pridobitev enkratnih štipendij. Tudi letos bodo pri projektu Študentski fond podelili dvajset enkratnih štipendij v višini 300 evrov. Pri projektu sodelujeta tudi Pomurska izobraževalna fundacija in Pomurska gospodarska zbornica, namen projekta pa je pomagati socialno ogroženim študentom pri finančnih stiskah na njihovi študijski poti in ustvariti pogoje, v katerih bo dostop do izobraževanja omogočen vsem.

Na razpis se lahko prijavijo študenti, ki so mlajši od 26 let in imajo stalno prebivališče v Upravni enoti Murska Sobota. Rok za oddajo vlog je 16. november 2020. Vloge za prijavo na razpis so na voljo na spletni strani Kluba prekmurskih študentov, poslati pa jih je potrebno priporočeno po pošti.

Po izteku roka bo tričlanska komisija prejete vloge pregledala po točkovniku, ki je javno dostopen, ter obvestila vlagatelje o rezultatih razpisa.

Vsa potrebna dokumentacija se nahaja TUKAJ.

Komentarji (1)

tuncika

Evo zdaj pa primerjajte in komentirajte. Plestenjak je za svoj denar kupil Murino blagovno znamko po licitirani ceni. In ne namerava je prodati, ker želi da ostane slovenska.
Zdaj pa Werner-mali titek. On želi kupiti vse zaščitne maske (covid-19) za državni denar, samo da državljani ne bi nosili mask.
Prosim za komentare……………..

Starejše novice