Slika je simbolična.
Na maturantskem plesu ljubljanske gimnazije naj bi se neprimerno obnašal učitelj.

Na eni od ljubljanskih gimnazij naj bi po poročanju Slovenskih novic prišlo do incidenta: enega od učiteljev so v sanitarijah ujeli med uživanjem kokaina, nato pa naj bi padel po plesišču. Pojavljajo se tudi obtožbe, da naj bi nadlegoval dijakinje in se pretepal, dokler ga niso krvavega odvlekli iz prostora.

Ravnateljica omenjene gimnazije je potrdila, da so z incidentom seznanjeni in da so obtožbe resnične, učitelj pa je že dal odpoved.

Učitelj je na gimnaziji delal prek pogodbe od oktobra lani, vse do maturantskega plesa pa po besedah ravnateljice ni z ničimer nakazoval, da bi lahko privedlo do takšnega ekscesnega vedenja.

»Poskrbeli smo za to, da so bili o dogodku obveščeni vsi četrtošolci naše gimnazije. S predstavnikom dijaške organizacije smo se strinjali, da se tudi učiteljem predstavi, kaj se je zgodilo, da se prizadetim dijakom ponudi pomoč z obiskom svetovalne službe in da o vsem na kratko obvestimo starše,« je za Slovenske novice povedala ravnateljica šole.

O tem, ali so policijo obvestili o domnevnem nadlegovanju dijakinj, pa ravnateljica pravi, da mora to storiti posameznik, medtem ko mu šola lahko stoji ob strani.

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Izddtg (nepreverjen)

To ni noben incident mi smo vedno snifali z učitelji kokain še prodajali so učenci ravnatelju kokain.

čarni vrag (nepreverjen)

to še ni nič
mi smo zalotili kako je hišnik nategoval ravnatelja
Pa kaj saj so bili polnoletni
tak je to

In reply to by Izddtg (nepreverjen)

školnik v penziji (nepreverjen)

Oj joj joj kakšno sprevrženo dejanje. Zato so pa učenci tako pokvarjeni in nevzgojeni. Zdaj bodo starši šliučit v šole, zakaj so pa ukinili oceno iz VEDENJA, ker je to komunistično !

Urška zabuhla (nepreverjen)

in opankovičevi bodo ravnateljici dali ravnateljici veliko denarja za uspešno vodenje šole
tako kot direktorici zdravstvenega doma

In reply to by školnik v penziji (nepreverjen)

lagvar (nepreverjen)

To ka se je pa na maturantskon plesi stočilo hektolitre alkohola in ka so vsi dijaki, skupaj z večinostarišov, bili verjetno totalno nažgani na konci pa nikoga ne moti.

belhouewer (nepreverjen)

Tak je to v Sloveniji kda je narod alkoholičarski

In reply to by lagvar (nepreverjen)

Pikolino (nepreverjen)

Haha kakšna tragedija,na dsš Lendava kadijo travo kar z učenci,učitelji med sabo pljuvajo en po drugem,pijejo v javnosti hektolitre,kažejo "fakiče"učencem...haha verjetno tudi snifajo 🤣🤣🤣🤘res vzorni predstavniki šol in dobri učitelji za nadaljnje življenske poti mladim

vodka (nepreverjen)

Takojšnja odpoved.

Urška zabuhla (nepreverjen)

zaakaj zakajjjj zakajjj hih zaakkaj HIK

In reply to by vodka (nepreverjen)

. (nepreverjen)

S tem ka se guči ka je "užival" drogo se povdarja da je to nekaj dobrega.
Napišite rajši da je narkoman in da se je drogiral in spodbujal deco k drogam.

Drimar (nepreverjen)

če enkrat ali tu pa tam zaužiješ kaj, še nisi narkoman, ne delaj iz muhe slona. da se komot drogirati se ne da se navlečeš. so slišal kdaj za izraz rekreativnost?

In reply to by . (nepreverjen)

Drimar (nepreverjen)

treba testirati na alkohol in droge ter opojna zdravila vse učitelje, vsak mesec in tudi vse druge zaposlene, še prej pa vse v parlamentu. jasno da tega slednji niso dovolili, ker so sami največji narkomani. tudi policiji ko odkloniš strokovni pregled, si s tem avtomatsko priznal, da si na nečem, tako je tudi v tem primeru. jasno nam je vse. glede na to kako življenje oz bolj neživljenje omogoča država, ni čudno, da se moramo drogirati, da lahko vsaj psihično prebrodimo dneve in tega bo samo še več.

Tina za delo prefina (nepreverjen)

una urša zabuhla se tak drogira
da je že cela zabuhla
kot opica s polnim gobcem sperme

In reply to by Drimar (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice