Gramozno parkirišče v središču Murske Sobote je danes zaprlo svoja »vrata«.

Parkirišče je z 29. februarjem prenehalo delovati. Z današnjim tako na gramoznem parkirišču v centru mesta ni več možno parkirati. 

Začela so se dela v povezavi z izgradnjo poslovno-stanovanjskega objekta Zeleni dvor.

»Do julija bo avtobusna postaja začasno ostala tako. Ko se bo v tistem delu zgradila garaža in se nazaj asfaltira, bodo avtobusno postajo prestavili nazaj,« je takrat za Sobotainfo pojasnila Andreja Bernjak, vodja projekta Zeleni dvor pri Imo-Realu.

Kje lahko parkirate po novem?

Ker je omenjeno gramozno parkirišče izkoriščalo veliko število občanov, zaposlenih v Murski Soboti in drugih obiskovalcev, se poraja vprašanje, kam z jeklenimi konjički.

Največja površina, ki v bližini centra Murske Sobote omogoča parkiranje, je tudi na mestu nekdanjega Potrošnika, med Ulico arhitekta Novaka, Slovensko, Slomškovo ter Gregorčičevo ulico. To parkirišče je vsak dan zasedeno do zadnjega kotička.

Iz Mercatorja so za Sobotainfo v preteklosti že pojasnili, da so na lokaciji omogočili brezplačno parkiranje v dogovoru z občino.

Komentarji (3)

.. (ni preverjeno)

rajši mamo gramoz ali blato od tlakovcev in asfalta. pri knjižnici so v zasedi redarji, ne parkirajte tam v bližini ker vas drapnejo

Nelaži (ni preverjeno)

Nimaš jajc,prvič in zadnjič.

In reply to by .. (ni preverjeno)

Krimo (ni preverjeno)

Te REAL de celo soboto pozido v parke nebe kaj zidale ...se je plac

Starejše novice