Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirišču ter tri povoženja divjadi.

To vse je bilo obravnavano včeraj

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje vrtnega kamina, tatvino kompresorjev, tatvino goriva iz tovornega vozila, goljufijo, nasilje v družini, grožnje, tatvino registrskih tablic in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem in trikrat na javnem prostoru. Trije kršitelji, ki se ob intervenciji policistov niso pomirili in so s kršitvijo nadaljevali, so bili pridržani.

V juniju 104 primeri povoženja divjadi

V mesecu juniju smo na telefonsko številko 113 prijeli 104 prijave povoženja divjadi. Največ povoženj se je zgodilo na območju Policijske postaje Murska Sobota, in sicer med 21 in 23 uro.

Voznikom svetujemo, da so osredotočeni na dogajanje v smeri vožnje, saj bodo le tako lahko pravočasno in pravilno odreagirali v primeru pojava divjadi ob ali na cesti.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.

Komentarji (1)

Ma su barabe (ni preverjeno)

24ur/novice/tujina/mojega-otroka-je-ubil-policist

Starejše novice