Slika je simbolična.
Pomurski policisti so imeli tudi v zadnjem dnevu polne roke dela. Med drugim so obravnavali dve kaznivi dejanji, pri kateri je nekdo iz gozda ukradel les.

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, dve kaznivi dejanji, tri povoženja divjadi, zaseg vozila in sedem tujcev pri nedovoljenem prehodu državne meje. 

V dveh prometnih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda, v nesreči v Ljutomeru pa je kolesar zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel in se lahko telesno poškodoval. 

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino lesa iz gozda in vlom v stanovanjsko hišo na območju Dolgovaških Goric. 

V Gornji Radgoni je voznik skuterja vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo

Ob 3.15 so policisti v naselju Gaberje izsledili in prijeli sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito, zato bodo odpeljani v azilni dom. 

V času med 16. in 22. oktobrom poteka nacionalna akcija za večjo varnost pešcev. Predvsem ob jutranjih in večernih urah ter ob pojavu megle so ti slabše vidni.

Voznikom zato svetujemo dodatno pozornost v bližini zaznamovanih prehodov za pešce in površin za pešce, slednjim pa uporabo odsevnih teles, previdnost pri prečkanju vozišč in uporabo pravilne strani hoje.

Komentarji (2)

01 (ni preverjeno)

krajo večjE količine lesa

Bodisi (ni preverjeno)

Spet lovci na delu!

Starejše novice