Slika je simbolična.
Po hudi bolezni se je v 67. letu starosti poslovil nekdanji dolgoletni nogometaš.

Po sobotni zmagi Olimpije v finalu slovenskega pokala proti Mariboru je ljubljanski nogomet v nedeljo zasenčila žalostna vest.

Po hudi bolezni je v 67. letu starosti umrl nekdanji dolgoletni nogometaš in trener zeleno-belih Jedinko Perica, so zapisali na spletni strani ljubljanskega kluba.

»Prejeli smo žalostno vest o smrti Jedinka Perice. Starejši ljubitelji nogometa se gotovo spomnijo njegovega poveljevanja obrambi zmajev v nekdanji jugoslovanski ligi in nato po osamosvojitvi tudi v prvi sezoni na slovenskem prvoligaškem prizorišču,« so zapisali pri Olimpiji.

Perica je dres Olimpije oblekel leta 1985, ko se je v Slovenijo preselil iz Bosne in Hercegovine, nato ga je nosil sedem sezon. Po koncu kariere je kot trener na 130 tekmah vodil Olimpijo, kar je največ med vsemi trenerji ljubljanskega kluba od leta 1991 naprej. Kasneje pa je Perica je vodil tudi Kočevje, Beltince, Zagorje in Interblock.

Komentarji (3)

Gay is Not OK (ni preverjeno)

Jedinko počivaj v miru, naj ti bo lahka zemlja.

anton77 (ni preverjeno)

Nikad čuo....

realnoo (ni preverjeno)

Debeli fuknjenec tij ki si najbole pametan te pa blesarije pijšeš to je velko sranje. Sranje si bil pa sranje boš ostal. Prekleti psihič socialni.

In reply to by anton77 (ni preverjeno)

Starejše novice