Slika je simbolična.
Pomurski policisti so prijeli roparja, ki je v Radmožancih s pištolo oropal starejšo gospo.

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali tri primere kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, tri primere kršitev javnega reda in miru in štiri primere poškodbe vozil s strani divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali primer poškodovanja tuje stvari, tatvino goriva in rop. 

Že včeraj smo poročali, da je včeraj okoli 14.15 v eni izmed hiš v Radmožancih v občini Lendava prišlo do ropa nad starejšo žensko, v katerem ji je ropar grozil s predmetom podobnemu pištoli.

S Policijske uprave Murska Sobota pa so sedaj sporočili, da so osumljenega ropa, sicer državljana Hrvaške, ki je izvršil kaznivo dejanje nad starejšo osebo, prijeli, mu zasegli pištolo, s katero je rop izvršil in mu odvzeli prostost. Po končani preiskavi pa bo predan v nadaljnji postopek na sodišče. 

Kaj so še obravnavali policisti?

Prav tako so na področju prometne varnosti obravnavali dva primera prometnih nesreč, v katerih je nastala le materialna škoda. Obravnavali so še štiri primere povoženja divjadi.

Vozniku, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, pa so vozilo zasegli, zagovarjal pa se bo pri pristojnem sodišču za prekrške. 

Javni red in mir je bil kršen v treh primerih, in sicer en primer kršitve na javnem kraju in dva primera kršitev v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Taraaa (nepreverjen)

Banda balkanska mi jim nosimo denar dol oni nas pa še ropat hodijo. Pokvarjenci. Trdi rek,da je Hrvat tat.

trg zmage

Saj so lopovi tudi med nami. Kot ena lastovka ne prinese pomladi, tako en tat iz Hrvaške še ne pomeni, da so vsi Hrvati tatovi!

In reply to by Taraaa (nepreverjen)

Volde (nepreverjen)

Hrvat ti ni tat ampak tata

In reply to by Taraaa (nepreverjen)

VREDnOTA (nepreverjen)

Če bi zaj biu red pa pravica, bi doubo takšo kazen ka proti Sloveniji niti pogledno ne bi,...pa v opomin drugim, ki mislijo na take podvige! 5 let zapora minimalno! Glede policije pa vsaka čast, kak hitro so ga prijeli,...pa še bejžo je, nej kak of v LJ ...

. (nepreverjen)

Ma kakši zapor izgon pa doživljensko prepoved prihoda v Slovenijo, či pa prijde pa 15 lejt zapora.

In reply to by VREDnOTA (nepreverjen)

🤣🤣 (nepreverjen)

Ka to odijo k nan v Soping ka je tu prinas ceneje, te vmes pa se koga oropajo, ka majo pejneze zaspecarijo? Te mo mogli “vracati usluge” kda mo pri njih na morji, ce je zdaj taksen sistem 🤣🤣

PripOR (nepreverjen)

Upam, da je v priporu in mu bodo prisodili spodobno visoko kazen v kratkem času,...kot opomin somišljenikom!!!

cudez (nepreverjen)

svasta slika pa krozni pri zvezdi v Murski Soboti... KAKSE BUDALE STE SOBOTASINFO JEBO VAM PAMET

Of tan (nepreverjen)

Ma moreš biti rejsan gnoj od gnoja ka ideš ropat 90 letno ženskico. Mislin, slejčti ga pa križ na olejča pa gas od lendave pa to sobote pa bič po leđaj.

Diego (nepreverjen)

Sigurno je bil of dvakrat pečeni z pravicami

Lolek123 (nepreverjen)

Ker takši, kak si ti, s finim pedigrejem, tega ne delajo, ali kaj?!

In reply to by Diego (nepreverjen)

Pohorčan (nepreverjen)

Kuj na električen stolec z jim.....

Ko te jebe (nepreverjen)

naj ga samo zaprejo in on je delal vse probleme na vasi in je imel doma celo bazo mamil, tiste sive in indijski tobak, kaj ne vejo, policija ga išče, naj gnije tam že 20 let... pa tudi očeta naj zaprejo, saj je isti kot on ni nič boljši od sina in prodaja mamila

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice