Slika je simbolična.
Pomurski policisti so imeli v zadnjem dnevu polne roke dela. Na območju Lendave so obravnavali tudi nasilje v družini in pri tem moškemu, ki je nasilje izvajal, izrekli prepoved približevanja.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi, zasegli vozilo in pridržali enega kršitelja. 

S področja kriminalitete so policisti na območju Murske Sobote obravnavali poškodovanje tuje stvari, grožnjo, vlom v klet, tatvino poljščin, tatvino mobilnih telefonov in tatvino registrskih tablic. 

Na območju Lendave so pomurski policisti obravnavali tudi lahko telesno poškodbo ter nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal, je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Pri tem je bil en kršitelj pridržan. Na območju Lendave je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice