Slika je simbolična (Foto: Bobo).
Rop v Ljubljani.

Ljubljanski policisti so sporočili, da so bili včeraj, nekaj pred 20. uro smo obveščeni o ropu v eni izmed trgovin v območju Most v Ljubljani. 

Po do sedaj zbranih obvestilih sta neznana storilca ob koncu delovnega časa vstopila v prodajalno in od uslužbenca zahtevala denar. 

Svoje zahteve sta podkrepila z orožjem - pištolama v roki. Zaposlenega in še tri osebe, ki so bili v trgovini, sta polegla na tla in jim zvezala roke,  jim odtujila osebne predmete ter iz blagajne več bankovcev ter odšla s kraja.  

V dogodku ni bil nihče poškodovan. Oba osumljenca sta bila višje postave, oblečena v črna oblačila, na glavi sta imela maski z izrezom za oči ter nosila rokavice. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Komentarji (7)

SM (ni preverjeno)

Ka mamo že takšne zakone kak tan prek luže!"? Ka. če do 1000e vrednosti vkradneš se ne preganja kak kaznivo dejanje in, če ti napadneš v samoobrambi tistoga, ka kradne dobiš kazen - zakoj si ga napadno... beeeb ebbbee

Tecumseh (ni preverjeno)

če bi bil jaz tam bi oba roparja nategnil v rit

In reply to by SM (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

kaj pa če bi bila pedra tako kot ti

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

1235678 (ni preverjeno)

noro
verjetno uvozeni

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Hmmmmm, sigurno Jože in Lojze.

Od tam sta šla na pivo k sosedovi Micki.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Realnoo (ni preverjeno)

To so bili vampasti vardisti.

čarni vrag (ni preverjeno)

Izgleda, da policaji in novinari ne poznajo pomena izrazov ukrasti in oropati. Kraja je, če ti kdo naskrivaj ukrade denarnico, če pa pri tem uporabi silo ali grožnjo pa je to rop in ne kraja.

Starejše novice