Na glavni cesti Črenšovci - Hotiza je po hudem trčenju zagorelo tovorno vozilo. Neuradno je nesreča znova terjala smrtno žrtev.

Na glavni cesti Črenšovci - Hotiza je danes, okoli 12.51, prišlo do hude prometne nesreče med osebnim avtomobilom in tovornim vozilom, vnel se je tudi požar.

Zagorela sta tako osebno vozilo kot tovornjak cisterna. Po prvih, neuradnih informacijah Sobotainfo s terena je nesreča znova terjala smrtno žrtev.

Na terenu so policisti, gasilci in reševalci.

Video: Č. C.

Za več informacij smo se obrnili na Policijsko upravo Murska Sobota, kjer so nam potrdili, da je prišlo do nesreče med osebnim in tovornim vozilom, o okoliščinah slednje pa še ne morejo govoriti. 

Trenutno je v teku ogled kraja nesreče.

Foto: Č. C.

Več sledi.

Komentarji (3)

Tecumseh (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Komplicirano življenje. Dva izobražena Slovenca se ne morete pogovarjati, zato hočeta mediatorja. Eden bi tujca, drugi zbornico. Pri vsem skupaj je jasno samo to, da vlada zavlačuje, pri čemer pa se dela škoda. Vlada obupno zavlačuje in ima probleme sama s sabo, ker ne obvlada političnega posla. Vzrok je seveda v novih obrazih, ki niso vešči. Čudi me le to, kako levi so, saj za gospodarstvo ne naredijo nič. Samo novi davki in spremembe na področju evidentiranja dela, ki so nepremišljene in nimajo jasnega cilja. Osredotočenost na cilj, dokončati mandat, meni osebno ni pri srcu, saj bi bilo bolje, imeti cilj speljati reforme na boljše, jasno in transparentno, s predstavitvijo dela in ciljev. Vendar v začetku so cilji bili, potem pa so se zavili v reklo, da ne bodo obljubljali, ampak delali in pokazali rezultate. Zelo nespretno početje, ki vedno znova prikaže vlado kot mladega fantiča, ki se zaljubi v prvo vplivnico, ki pride mimo. Raje imam malo bolj desno vlado, ki gre naproti gospodarstvu, saj je uspešno gospodarstvo edina rešitev za probleme plač v javnem sektorju in posledično zadovoljstva vseh. Dajanje in razpisovanje obveznic daljnjeročna rešitev pač ni. A nismo že zaradi poplav in Covida zadolženi za 30 let? Se bo to kdaj nehalo? Edino z dobrim oz. veliko boljšim gospodarstvom ja. To pa zahteva filigranske spremembe in davčno konkurenčnost ter možnosti za enostavno nebirokratsko poslovanje. Samo take bi volil v prihodnje

štajerec

dim se je vida v Lotmerki

Vnulocubo (ni preverjeno)

To vec nej normalmo

Starejše novice